Puiuti de Randunici 2008!! (5)
Raspunsuri - Pagina 15
clauclau spune:
Deea, felicitari! Bine ai venit Bia!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
underqueen spune:
ioana
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
luny spune:
naty...alaptam Mufa mica, gata cu naneala!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cleme spune:
am si eu o fetita, nascuta pe 18 martie 2008, prin cezariana, scor apgar 8, la spitalul elias, cu doctorul octavian rotaru
si datele mele sint: DN 19.12.1974
sovietica spune:
Ieeee! Felicitari Deea! Sa va traiasca Bia, sa fie sanatoasa!
Bubu, 8 ore din 3 bucati, da orisicat :) Pauzele au fost de max 40 de minute.
Luny, DA!!! are toate simptomele de care zici tu! Mai putin rasul zgomotos. Deocamdata e pe zambete largi fara chicoteli. In rest, toate zgomotele posibile in somn. +partzuri uneori. Bine, nu pe tot parcursul somnului.
Asta e motivul pt care, daca dorm la el in camera, imi pun dopuri in urechi, mama denaturata ce sunt. Nu de alta, da stau cu sufletul la gura altfel, ca moare copilu! Mai ales cand sughitza odata tare si apoi urmeaza o apnee lunga, simt ca mooor!
Cristina, la mine si inainte de bebe se uita lumea ca la urs, din cauza fizicului meu mai impunator, asa ca daca ies cu wrap, n-o sa simt diferenta prea mare sper.
M-ai luat cu plecatu de acasa, eu am plecat la 19 ani de sub papucul leoaicei.
Da, Simo, cand imi insira randunoiul motivele de ce ii place Bv, a pus si aquaparcul la lista . Bine, si i-a mai placut ca e traficul civilizat, da eu i-am zis ca poate n-a mers el pe unde "trebuie". Noi am cam vrea sa ne facem casa unde ne-om muta. Dar, oricum, cuvantul din poveste, inainte mult mai este...
Bubu, hai nu pange... Iti raman de facut 2 lucruri: iei o perie sa o periezi pe Tanti Lica, 2.: sa te rogi de sanatatea familiei si a lu Tanti, ca sa va tzie casa mumoasa
Naty, de ar putea sa faca si randunoiul meu o cura anti-jeep, sa ii treaca!
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
amira_roxana spune:
Si eu sunt de acord cu 2 iunie!
Am vazut bb frumos, Matei de nico, cum doarme el pe mami!
Naty, felicitari pt Iulia dodoleata! Ce bine ia in greutate!
Clau, pup fata vaccinata! A plans rau-rau?
Simonette LA MULTI ANI!
Tuchita, multumim de pont pt kk!
Nicol_conte, ai grija cu odoru#8217; sa nu-l pierzi prin asternut!
Simo, f frumoase amprentele!
Luny, cuscra, cred ca copiii nostri sunt in puseu de crestere, ca si a mea parca nu se mai dezlipeste de tzitzi! Cred ca are superglue pe ea!! Asteptam pozele cu gineri-miu in parc!
Si am intrebat de vaccin la medlife; infanrix hexa este 28000000 lei vechi la care se adauga si consultatia 750000 lei vechi. Dar poti sa vi cu vaccinul cumparat de la farmacie si tinut la rece la ei si platesti doar consultatia. Programare trebuie facuta dar nu cu f mult timp inainte:2-3 zile!
Cami, cum e cu batista bebelusului? Ai reusit?
Of, bubu, ce de probleme ai si cu randunoiul...nu se duce la recuperare, la ceva masaje-kineto-terapie?
Deea, felicitari pt bb Bianca!
Eu am niste draci...imi facusem programare la ortop[edie, pt ca dupa nastere am ramas cu o durere de picior drept de innebunesc cateodata... si am intrat in cabinet si dr mi-a zis ca nu are ce sa imi faca, nici radiografie ca afecteaza lapticul si nici medicamente nu are cum sa-mi dea din acelasi motiv. Am iesit de acolo plangand, pt ca m-am saturat sa ma doara, ma simt mai rau ca o baba!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
Simo27 spune:
Naty,mi-a zis ca leasing-ul e de 3 ani si nu o sa-si ia alta pana atunci...dar,apoi una noua,tot in leasing!oricum,nu consuma mai mult ca passatul,a fost atent-la asta-si e problema lui pe unde-o parcheaza,ca eu am Scanteiuta,si nu i-o dau,na!
asa,deci,vrei in Bv...e,de ar fi realitate....dar,nu e!si cred ca nici la Sovi...ce e drept,in Bucuresti alta e viata,deh,e capitala
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!