Puiuti de Randunici 2008!! (5)
Raspunsuri - Pagina 20
ccris_ccris spune:
Fetelor,
Fata mea a vomat la masa de la ora 12, la ora 15 i-am dat doar vreo 15 min, a dormit vreo ora si s-a trezit plangand, facandu-se ghem si scremandu-se. Am zis ca are vreo criza de colici. Am masat burtica, am incalzit-o cu feonul, s-a calmat pentru vreo 10 min, dupa care a inceput sa planga mai tare si sa-si manance manutzele. I-am dat sa suga vreo 10 min, si mi-a vomat cred ca tot si pe nas si pe gurita. Pe urma a apucat-o sughitul, dupa care iar plansul de foame. I-am dat din nou 5 min sa suga, dar mi-e teama sa nu verse din nou. Acum iar isi mananca manutele, se face ghem si scanceste. Ce sa fac?
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
varuna spune:
Cris, da-i cate putin si scoate aerul intre reprizele de papa... si a mea mai face chestii de genu' cand se trezeste foarte flamanda, nu te panica...
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia
Marutza
ccris_ccris spune:
LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE BAIETII TAI, SIMONETTE!
Scuze ca n-am citit din urma, dar nu m-a lasat puiul deloc. Am vrut sa dorm si eu cu ea, dar n-am apucat decat juma de ora...
Acum nu msi plange, se screme doar, suspina, stau cu ea in brate si scriu cu o mana. Ma duc sa mai citesc din urma.
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Varuna, mersic. E foarte lacoma, intr-adevar. Dar nici mai des nu pot sa-i dau, ca-mi termina tzizi. Si asa mi se pare cam des la 3 ore, nu?
POZELE MELE
mussara2000 spune:
SIMONETE LA MULTI ANI!!!!!!!!!
Naty m-am pus pe ganduri cu intreruptul din somn. Eu de fiecare data cand il adorm si vreau sa-l pun in patutul lui se trezeste, vrea numai in brate sa stea, asa ca deacum inainte in brate il voi tine numai ca are deja 5.500g si imi amorteste mana.
numeioana spune:
Nu cred ca trebuie sa instiintezi angajatorul ca stai acasa 2 ani... Trebuie sa faci o cerere catre angajator de suspendare a activitatii incepand cu data de... (a 126 zi de cand ti-ai luat concediul de maternitate.)
Am facut-o si eu azi, de-aia stiu... si mi-am pregatit toate hartiile... Am depus dosarele pt alocatie, trusou si inca unul... si a mai ramas asta pt indemnizatie... Il depun sapt viitoare...
Despre body cu Steaua, Maria, l-am comandat pe magazinul virtual Steaua...Gasesti pe net.
Tuchita, m-am distrat si eu cu povestirea ta...
Vroiam sa mai scriu ceva dar am uitat ce...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
nu mi-a mers netul pana acum, intre timp s-a kkt Mufa pe mine, adik la mine in breate..era rezemat cu spatele =de burta mea, il tineam asa, cand simt ceva clad...trecuse prin body, pantalon un kk galben..care in loc s-o ia in jos in scutec, a luat-o-n sus!!..apoi pozat Mufa ca era dragalas foc,mancare la sot...poate apuc sa descarc si pozele alea..
rox, de curiozitate am intrebat, ca am filmul cam rupt de ce s-a intamplat in seara aia, si stiu ca Popa era acasa cand am venit eu..plus ca randunoiul zicea ca ai nascut dupa mine si eu nu credeam.
Bey, sa nu va dati la mandretea de nor-mea, da??!!
somnorica, felicitari, sa-ti traiasca viermisorul!! vino mai des p-aici!
criss e foarte bine la 3 ore, chiar si 2, nu e des deloc!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
CAPITOL NOU!!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
claudia99 spune:
quote:
Originally posted by cleme
am si eu o curiozitate, si puiutii vostri dorm cite 2 maxim 3 ore pe zi? ca pe mine ma seaca faza asta... puse cap la cap cam atit serveste fii-mea somn ziua, numai afara doarme mai mult si cind e o zi ca asta ma innebuneste de cap pt ca e tare scirtiita din cauza oboselii
mami de diana andreea - 18 martie '08
STAI LINISTITA NU ESTI SINGURA, ASA SERVESTE SI AL MEU TOT AFARA ESTE MAI BINE SI SA NU STEA ROATA LA CARUT, MA GANDESC CU GROAZA CE O SA URMEZE SI LA NOAPTE, SPER SA NU FIU IAR PROPTEA LA SUZI
mamica de Bogdan Alexandru 2 luni
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
luny spune:
cleme Tineretului e parcul de la Timpuri Noi!
simo,asa, 'culege informatii' pt intalneala!!
rox, eu sterilizez lingurita, pipele etc prin fierbere..lingurita nu dupa fiecare folosire.Vezi ca pt durerea aia mie mi-a dat Popa Nurofen forte, e ok in alaptare..pozele, maine, randunoiul meu a avut treaba la calculator pana acum..
oana8188 cum sa ne suparam?..sunt binevenite parerile oricui!
A dormit Mufa azi, si acum se mazgaie ingrozitor, se chinuie sa adoarma de la ora 9,30...cade pipa, tipa, si tot asa...sunt KO!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!