Puiuti de Randunici 2008!! (5)
Raspunsuri - Pagina 12
tuchita spune:
Eu ma duc cu copchilu' la plimbare!N-am nici un chef dar ma fortez!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Simo27 spune:
Sovi,ar fi super sa va mutati in Bv...mai ales ca lui Sasha i-a priit aici,aici,in cartierul in care stau se face o zona rezidentiala de 8 blocuri cu 10 sau 15 etaje(un apartament cu 2 camere -120 de mii de euro,asa se aude),mall,etc...se termina in 2 ani,si e si fff aproape de Aqua Park-cel mai mare aqua land din Romania,asa se lauda primarul nostru(care in vara,cred ca va fi inaugurat)!!!!sa-ti mai dau motive????
si apropo de masina,la 17 vine jeep-ul....si sotul a zis ca ne scoate la plimbare...eu ma gandesc ce masina o sa vrea dupa asta?sau cat o sa o tina?!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
claudia99 spune:
quote:
Originally posted by cami33
Fetelor
Spuneti-mi si mie cum sa scapam de mucisori ca ne dispera!!
Am incercat cu ser fiziologic, cu sterimar, acum ii dau si panadol baby dar tot se inneaca din cauza mucisorilor care ii ajung in gat, nu mai stiu ce sa-i mai fac.
Va pupicim pe toate!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
poze Luca
batista bebelusului si noi am fost in aceeasi situatie si acum suntem super ok
mamica de Bogdan Alexandru 2 luni
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
bubu05 spune:
Butucelule, am vazut ca intrebai de scaun de masa. Eu am de la Miniblu si e cu husa din material, din bumbac, mai groasa, captisita cumva si se prinde cu arici si o poti spala la masina. Nu va recomand din plastic din ala impermeabil, ma gandesc ca transpira rau cu pielea direct pe musamaua aia...parerea mea...
Luny, da e normal, nu te mai agita! asa respira bebelusii si fac moace in somn!! altceva n-ai de facut???
Cami, pai de ce ii dai mami, panadol? e racit? ca mucisori si secretii au toti! doar cu ser si apa de mare si mai bagi batista bebelusului o data la cateva zile. E ceva normal si asta!
Mussara, nu-l trezi pe bebe!! daca el e satul si fericit si doarme atat de mult, pai fii si tu fericita ca poti dormi mult!!!! ce n-as da si eu!!
Eu am stare f. proasta...imi vine sa plang...in primul rand nu suport sa am casa vraiste si asa arata ea acum , m-as apuca sa fac ceva, dar ma dor rau picioarele de la febra musculara...sau ce naiba o fi...nici n-am mai iesit afara ca bebe doarme prea frumos sa-l trezesc.
Si apoi sunt suparata tare cu randunoiul meu. A fost sa-si faca RMN si are un inceput de hernie de disc, deci nu mai poate ridica nimic, sa nu faca miscari bruste, nada...deci ma apuca toate alea cand ma gandesc ca eu trebuie sa le fac pe toate...bine ca mai poate schimba si el un pampers sau sa imbrace un copil...of, doamne!!!!!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
Bubu, lasa naibii casa vraiste! sa vezi la mine ce e...
Simo, vreau si eu la Brasov, gata si uite asa n-o sa mai zica tata ca stau in zona proasta si economisesc si bani!
Cami33, noi folosim batista, trec mucii o vreme si reapar...cred ca pana nu le cresc caile respiratorii, sa dreneze ca lumea secretiile, ne resemnam
Sovi, nu, de lumina nu se sperie Iulia, ii place evident (ca si maica-sii). Daca doarme tun cu lumina si i-o sting, incepe sa se frichine
Tuchita...stii ce am facut?? NEbuna, recunosc...Am bagat racheta in fundic de Iulia...in 5 minute s-a produs un kk "minunat"...am schimbat-o...am luat un pampers nefolosit, l-am pus pe cantar, egal 40 g...am pus apoi pampersul plin de pipi si minunatul kk, egal 100 g...diferenta egal 60 g! Asa ca n-a luat in greutate numai de la kk, veeezi? Sac-sac...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Simo, apropo de masina...taaaare ma tem sa nu vrea alta! Ma rog, macar voi suntetoi la Bv, nu la Buc. Randunoiul meu tot tanjea dupa jeep-ul lui tata (Toyota Rav 4) si tata i-a dat-o o sapt ca a fost plecat din tara si randunoiul n-a stiut cum sa i-o dea inapoi; pe langa consumul urias, l-a capiat cu parcatul si strecuratul. In Buc un jeep e o tampenie curata, mori cu el de gat! Asa ca nu-i mai trebuie!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Luny, si Rebecca face moace din astea in somn si uneori scanceste si plange asa incetisor. Atunci o mangai pe capsor si-i soptesc ca viseaza si se linisteste cand imi aude vocea probabil. Alteori zambeste si in secunda urmatoare se incrunta foarte tare, ma si amuza mimicile astea de bebelus. Sunt haiosi tare!
Mussara, lasa cupilu' sa doarma, ce-ai sa-l trezesti. Crezi ca ar dormi asa linistit daca ar muri de foame? Eu una abia astept sa renunte la prima masa din noapte sa dorm si eu mai legat!
Apropo, frumoasa surpriza sotului!
Cami, foloseste batista bebelusului, o sa-i mai scoata din mucisori si continua cu ser sau sterimar de 3 ori pe zi. Deocamdata n-avem ce face, asteptam...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
underqueen spune:
naty, apropo de imbracat copilul mai subtire sau mai gros:il tin de obicei in body +salopeta. vine sor-mea: "vai, fata, are mainile reci . mai pune-i ceva pe el". vine soacra: "nu crezi ca-i cam rece pt. el imbracat numai asa?" la un singur lucru nu pot renunta si anume caciulita. n-am curaj sa-l tin cu capul gol prin casa. poate si din cauza ca m-am invatat sa-l iau dupa mine din dormitor in sufrageri si invers...
da, luny, si al meu se crispeaza in somn; rade, se incrunta si alte alea...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
CristinaGoji spune:
Te inteleg Bubu cu casa vraiste. Asa imi venea sa plang si mie zilele trecute cand am zacut in pat si nu am putut sa-mi fac curatenie. Azi nu mai gaseam nici macar o lingura curata si, pentru ca ma simt mai bine azi, mi-am facut curat in casa si mi-s super fericita, parca a rasarit soarele in casa direct Daca s-ar mai desumfla si sanul asta as putea spune ca sunt implinita, dar deocamdata tot asa arata, mare si rosu
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
cami33 spune:
Multumesc de raspunsuri, dragelor.
Tocmai a venit randunoiul cu faimoasa batista a bebelusului si o voi incerca(cu o usoara strangere de inima, recunosc).
Panadol mi-a recomandat pediatra, nici eu nu stiu de ce dar sunt f ascultatoare si i-am dat dimineata o doza.
Sper sa scapam de mucisori cat mai repede pt ca sambata avem si noi botezul si parca n-as vrea sa-l vad si acolo asa horcait. Pupici!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
poze Luca