Puiuti de Randunici 2008!! (5)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
Clau si Mufy a inceput sa doarme mai mult noaptea, cate 4 ore, dar in prima parte, in partea a doua se trezeste si la 2 ore cateodata..
tuchi stiu topicul, l-am citit in mare..si eu m-am gandit ca am marsupiul deja..eu una sunt total neindemanatica la chestii d-astea, ca sa-l produc singura..
ma duc sa
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Neata!
Biiine e cand dorm 8 ore! La multi ani Simonette!!
Simo, te inteleg cu masina! La nici o saptamana dupa ce ne-am luat scoda, eram in trafic langa randunoi, si el deja isi facea planuri care va fi urmatoarea masina! Si acum e aproape stresat ca trebuie alta masina, ca uite, i s-a marit familia si nu mai are loc in masina! Si el tot la un soi de jeep viseaza. Exact asta ne tre noua in Bucuresti...
Ca sa nu mai zic ca saptamana trecuta a venit cu ideea ca ce ar fi sa ne mutam la Bv ca e aproape de Bucuresti! Pana acum vroia la Cj, ca acolo avem prieteni, da la Bv te stiu numai pe tine :))
M-au topit amprentele!!
Nicoleta, super greutate! Sasha abia acum a ajuns la 4 kile.
Cenia, Sasha scoate cel mai bine aerul daca il tin sprijinit cu pieptul pe antebrat, cu fundul pe burta mea sau pe picior si il mangai pe spate in sus. Eventual alternezi pozitiile. A, si il manevrez f lent, sa nu se crispeze.
Gecko, multumim pt informati!
Eu nu ma risc sa schimb copilu pana nu termina de mancat, ca il schimb degeaba. Si la maternitate copiii primeau baita tot dimineata, si nu vedeam vreo problema.
La faza cu gardul.... nu stiu cum va fi la noi, ca noi nici macar n-am mai dormit impreuna de muuuult timp, d'apoi sa mai facem alea alea!
Cristina, de ce ati asteptat 4 luni la bb 1 pana la spargerea ghetii??
Bubu, ai auzit, da? nici Gecko nu a scapat de fire si e mai veterana ca noi!
Eu ma gandam la o baie in cada, poate incurajez procesul. O fi bine, o fi rau?...
Naty, la lumina nu e sensibila Iulia? Sasha tresare tare cand aprind lumina mare.
Felicitari pt greutatea Iuliei! Luptatoare mica..
Giani, daaa da! maraie , paraie, caraie, pufneste! da tot nu da drumu la sfarc... Sper ca am fost decenta in visul tau
Incearca sa pui un timer cand pui ceva pe foc. Ca sfat de la Stan-super-patitul
Kimmy, sa va ajute Dumnzeu, si sa aveti parte de o bblina ca in rugaciunile voastre!
Luny, eu ii fac masajul pe spate tot tinandu-l cu fatza in sus! il ridic cu o mana il tin pe stanga si frec dreapta, si apoi invers
Tuchi, eu mi-am facut wrap de 4 m (asta aveam in casa) si mi-e mic :( Da nu ma las, o sa imi cumpar altu.
Nicol, nu stiu nica de Dana :(
Te inteleg cu mama soacra, si eu patesc la fel cu mama. Orice fac, nu e bine :( si la nervii mei fragili de acum, asta imi trebuia! M-a si ajutat, nu zic ba, da si eu sunt ciufu... Vineri pleaca mama, ramanem singurei.
fug, ma cheama.
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
![](images/user_woman.png)
clauclau spune:
Nicol, ma bucur ca mi-ai povestit treaba cu bibele, chiar ma stresam din cauza asta vazand ca nu-l suporta deloc! Il scuipa, se stramba, se enerveaza cand incerc sa-i dau asa...Deci, peste cateva luni o sa reusim si cu biberonul, trebuie sa il dau cand e mai mult adormita, nu?
Luny, asa era si Rebe pana de curand, deci trece si faza asta. In curand si Muffa o sa doarma bine si in a doua parte a noptii! Eu acum astept sa renunte la masa de la 1.30 - 2 si sa pape doar o data pe noapte. Am inteles ca sunt pregatiti pentru asta dupa ce ajung la greutatea de 5,500 kg. Deci, cam peste o luna cred . ( la Rebecca )
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
underqueen spune:
Ali, si puiul meu sughite aproape dupa fiecare masa si ma enerveaza de mor (ca mi-e mila de el...)
am vorbit cu SIMONETTE si va transmite ca s-au instalat deja in bruxelles, dar mai au inca de aranjat lucruri; va intra mai des cand se mai linisteste. aaa, si va multumeste de urari!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Buna randunime!
Cirip, cirip, dar aveti limbarita!! nu intra omu' o zi si scrieti o gramada!
N-am apucat sa recuperez din urma, mi-au placut insa f.f. mult imbratisarile de grup vin si eu cu intarziere
Am vazut ca suntem petiti . Crisule, cum sa nu ne placa de printesa ta, se poate?? deci ne incuscrim, da?
Sovi, am vazut ce-ai zis de gecko...deja nu mai suport firele alea...seara ma ia o durere pe dinauntru...de la statul in picioare si mers mult...ieri am iesit afara si la pranz si la amiaza in Tineretului, iar azi am o febra la picioare de nu mai pot!!!
Si cum adica sa dormi opt ore?? pe bucati, nuuuu????
Cred ca ies iar la o plimbarica scurta cu bebe si poate am timp de recuperat...insa am cam ramas in urma si cu treburile casei...ar trebui papica, ar trebui curatenie...sa vad ce aranjez cu tanti Lica
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mussara2000 spune:
Salutare.
Ni-am intor si noi dintr-o mini vacanta, o surpriza facuta de tati, care a fost superba.
Acuma suntem iaras acasuca si cred ca am schimbat mediul sau nu stiu de ce, dar are 2 nopti deja decand adoarme la 22.30 si se trezeste abia la 5 sa suga, este bine sa-l las sa doarma sau sa-l trezesc asa cum se trezea el pana acuma si la 2-3noaptea?
parca mi se pare prea mult sa doarma pana la 5 si sa nu manance?
tuchita spune:
Mussara LASA COPILU' IN PACE SA DOARMA!
Pe cuvant ca nu va pot intelege teama ca moare copilu' de foame daca nu mananca noaptea!
in loc sa va bucurati ca, in sfarsit, va puteti odihini!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
frate, ai vostri rad, plang, se crispeaza in somn? si mai respira si sacadat, repede, de zici ca viseaza horror..sunt cu Mufa in brate acum, si trece prin toate starile astea, ba a deschis si ochii mari, apoi i-a inchis la loc, zici ca-i KO..ce-o visa nene la o luna si 3 saptamani???
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
Fetelor
Spuneti-mi si mie cum sa scapam de mucisori ca ne dispera!!
Am incercat cu ser fiziologic, cu sterimar, acum ii dau si panadol baby dar tot se inneaca din cauza mucisorilor care ii ajung in gat, nu mai stiu ce sa-i mai fac.
Va pupicim pe toate!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
poze Luca
CristinaGoji spune:
Mussara - lasa copilul sa doarma! Mama de cand visez eu asa ceva!
Tuchita - asa amluat Dostinex-ul, cum ai zis tu, doar ca 3 zile.
Sovi - 4 luni pentru ca am facut depresie si numa la asta nu-mi statea gandul si DA - eu cred ca e mai usor sa cresti singur copilul, decat cu parintii (adica bunicii copilului) dar, ma rog, eu sunt pe cont propriu de la 16 ani si nu suport sa mi se impuna ce sa fac. Mai bine ma chinui sa le fac singura
Am iesit si eu cu bebe in wrap si tot ca la urs se uitau.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria