Puiuti de Randunici 2008!! (5)
Raspunsuri - Pagina 10
nicol_conte spune:
Si eu vreau sa stiu cum se fac amprentele
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
gbutucica spune:
Clau , am o nora exemplara, spune-mi te rog, in afar' de sin ii mai dai cate ceva?
eu de ex mai dau un pic de suc de fructe, ceai de musetel, de colici, si atat,da stam prost la capitol kk.... si vreau si eu sa am un ginere pt tine exemplar cu e Rebe pt mine!
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea
tuchita spune:
Simo ce misto sunt amprentele! pe ce sunt facute?
Luny vezi ca eu am citit pe forum pe-aici despre wrap si au niste linkuri cu siteuri straine unde arata foarte bine cum tre' sa fie si cum se pune!
trebuie sa fie o bucata de material lunga de 4,5-dm, si lata de 0,5m!
eu am facut-o de 4,5 si mi se pare mult prea lunga( si am 1,78m!)
am cumparat un material jerse din bumbac de 1,dm lungime, cu 1,5m latime, l-am taiat in 3 si l-am cusut la capete! ( adik mi l-a cucut bona ca are masina!)
Ideea e ca am luat un material prea bun ca e prea elastic si cum Seb e deja greut se cam duce in jos! Mie personal nu mi se pare cu mult mai bun decat un marsupiu( decat ca e mai ieftin!) spatele m-a durut la fel de mult, dar probabil eram si incordata din cauza ca ieseam prima data asa!
O sa ma pozez cand s-o trezi kkciosul!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Simo27 spune:
Giani,am cumparat dintr-un magazin de aici,Baby Shop,cutiile respective-sunt speciale ptr asa ceva-pretul este de 40 ron!si contine o pungulita mica in care e un amstec asemeni plastilinii,care trebuie "prelucrat" si apoi pus in cutie si spalat manuta si piciorusul bb si apasate...la noi a fost tare greu cu manuta,ca nu o deschidea,o tinea pumn...dar,am reusit intr-un final!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
quote:
Originally posted by natynic
Hi, hi! Ce dragute amprentele, sa le pupi nu alta!
Luny, ms mult dar chiar 3900 kg sper sa nu avem vreodata . Sunt doar grame...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
n-am nimerit virgula!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Cuscra, nu-i mai dau nimik altceva! Acum cateva saptamani am avut o tentativa sa-i dau ceiut, dar nu vrea sa vada bibele sub nici-o forma , asa ca m-am lasat pagubasa! Ma gandesc cu groaza cum o sa fac cand ma hotarasc sa nu-i mai dau san, cum o conving eu sa ia biberonul ca acum il scuipa de numa'!?
Stai linistita ca e perfect Andrei pentru noi!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
nicol_conte spune:
quote:
Originally posted by Simo27
Giani,am cumparat dintr-un magazin de aici,Baby Shop,cutiile respective-sunt speciale ptr asa ceva-pretul este de 40 ron!si contine o pungulita mica in care e un amstec asemeni plastilinii,care trebuie "prelucrat" si apoi pus in cutie si spalat manuta si piciorusul bb si apasate...la noi a fost tare greu cu manuta,ca nu o deschidea,o tinea pumn...dar,am reusit intr-un final!
Asa deci.... si eu care credeam (sa nu radeti) ca e mai degraba o coca coapta, asa pare in poza
Pozici
gbutucica spune:
Simo , am inteles, mi-ar place si mie , desi as avea aceeasi problema cu minutza, am sa caut
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea
Simo27 spune:
am pozat cutia:
http://good-times.webshots.com/album/563336400VcrlFn
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
nicol_conte spune:
quote:
Originally posted by clauclau
Cuscra, nu-i mai dau nimik altceva! Acum cateva saptamani am avut o tentativa sa-i dau ceiut, dar nu vrea sa vada bibele sub nici-o forma , asa ca m-am lasat pagubasa! Ma gandesc cu groaza cum o sa fac cand ma hotarasc sa nu-i mai dau san, cum o conving eu sa ia biberonul ca acum il scuipa de numa'!?
Stai linistita ca e perfect Andrei pentru noi!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Stai linistita Clau ca o sa ia si bibele. Alexia mea pana la 7 luni n-a pus gura pe biberon, nici apa nici ceai n-a baut vreun pic. Iar la 7 luni cand a inceput sa scada laptele si am combinat mesele cu Nan, in timp ce sugea la san si era aproape adormita,scoteam tzata din gura si ii bagam biberonul.La inceput se prindea destul de repede si scuipa biberonul, dar apoi a inceput sa-i placa , astfel incat in 2 sapt a refuzat complet sa mai suga la san. Asa ca nu-ti fa griji, o sa ia si Rebe bibele pana la urma.
Pozici