Puiuti de Randunici 2008!! (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tuchita, si Rebecca se kk foarte frumos ! De 3 ori pe zi...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata stol!!

Naty -felicitari pt cele aproape 4 kg ale Iuliei!
Clau bravo ca ati scapat de veccin!
Giani m-ai facut sa rad de dimineata la faza cu ibricele;mi te si imaginez ofuscata foc "ca cine naiba o fi uitat mancarea pe aragaz"
Nicoleta am vazut pozici de bebe Matei dragalas cu nasul carn, si in decor o scoica Chicco identica cu a mea pe care mi-a adus-o fan curieru in dimineata asta .
Gecko esti mortala cu diareea asta verbala matinala!!

Daca va consoleaza cu ceva sa stiti ca si pitica mea doarme ziua super bine , iar noaptea de la 00.30 la 2 stam cu ochii pe pereti si de la 05.30 pana pe la 07.30 idem. De fapt o apuca kkrea si nici nu plange cu foc ,dar nici nu doarme ca sa dorm si eu.Azi noapte am adormit cu ea pe burta mea si m-am trezit buimaca, bietul copil alunecase cu capu-n jos si cu picioarele ramasese atarnata pe burta.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Tuchita si Clau sunteti de coma -"se kk minunat", "se kk frumos"

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by nicol_conte

Azi noapte am adormit cu ea pe burta mea si m-am trezit buimaca, bietul copil alunecase cu capu-n jos si cu picioarele ramasese atarnata pe burta.

Nu e chiar de ras, dar nu ma pot abtine...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

La mine nu curge apa de 2 ore!
si n-am cu ce sa ma spal pe maini dupa ce l-am sters l fundul pretios de kktul minunat pe care tocmai l-a produs!!
Nicol!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

uitati ce am facut de dimineata:
Amprente

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello! is trezita de la 5,30 cand a inceput frichineala rea de tot, la san!! ce nu ii sta lui in caracter...a stat o ora si s-a agitat rau in timpul asta, mai si atipea, iar daca-l demufam, suparare mare..la 7,30 adoarme iar, si zic sa ma mai intind si eu, da' ce, l-a tinut mult?..30 min, si iar frichi cu colici..
sovi si Mufa zici ca-l pun pe ace nene, nu pe burta..se ridica si chiar mai are putin si se intoarce pe o parte..mai mult de 2-3 min nu sta, si la masaj e la fel cand ii fac pe spate..la fel si cu agitatia la san, identic ca Sasha!geniala faza cu pipi, n-am avut onoarea inca!
simo, lasa bre ca nu-i asa rau jeep-ul!
gecko, foarte cunoscuta faza cu ciocul tuguiat ca pt fluierat, si cand colo se lanseaza bomba atomica cu kk!
Buna asta cu tentativa de sarit gardul...dar nu-i bre prea repede, ca nu cred ca s-a vindecat si refacut totul inauntru, cel putin aici asa ni se zice..no, hai, 5 saptamani, noi atunci am comis-o!
ali, sar'mana de coffe, dar decat fara cofeina, mai bine una adevarata virtuala!..Mufa doarme dus cand dau cu aspiratorul si cand avem musafiri si se vorbeste si se rade in hohote in sufragerie!
simo, si noi facem tot Infanrix Hexa, din ce am citit pare cel mai ok!misto amprentele!!
nico Mateiul scump!
Go IULIAAAA!! Felicitari pt 3.900 kg!
tuchi ti-ai facut singura wrap??? pune bre si tu niste poze sa vad si iooooo!!
nicol_conte incerc sa mi-o imaginez pe Antonia suspendata asa, vorba lu' Naty, nu-i de ras, da' nu ma pot abtine nici eu!

SIMONETTE, LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI FERICITA!!! UNDE ESTI??

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Simo , cum ai facut alea????, amprentele???

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, a mea s-a trezit azi la 9, boierie nene! Am spalat vasele, am facut paturile, am strans putin prin casa, am luat si micul dejun si abia apoi a facut ochi printesa, mancao-ar mama pe ea! Ma bucur caci acum sta noaptea fara sa pap si 4-5 ore! Azi noapte a mancat la 1.30 si apoi la 6, dupa care a dormit pana la 9!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Hi, hi! Ce dragute amprentele, sa le pupi nu alta!
Luny, ms mult dar chiar 3900 kg sper sa nu avem vreodata . Sunt doar grame...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput