Puiuti de Randunici 2008!! (5)
Raspunsuri - Pagina 13
natynic spune:
" Bia s-a nascut azi la ora 9.40, 3050 kg, 49 cm, Apgar 9" (Deeapui)
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
numeioana spune:
Felicitari, Deea! Bun venit pe lume, Bianca!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Cami, si noi tot sambata avem botezul! Si Ioana si Olgutza!
Olgutza, chiar ,unde esti? Ce mai facI? Si printesica ce mai zice?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
underqueen spune:
bravo, DEEA!!!
bine ai venit, BIA!!!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
CristinaGoji spune:
FELICITARI DEEA! BINE AI VENIT BEBE BIANCA!!!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
luny spune:
bubu, off..imi pare rau pt sot..dar se 'repara'.. tata a fdost operat de hernie de disc cand aveam eu 4-5 ani, cu taietura naspa, dormit pe scandura nu stiu cate luni, ohooo, complicat rau pe vremea aia, fara laser si alte minuni ce-s acum1..si acum joaca tenis fara probleme la 50 de ani!
naty ce tare ai fost la faza cu cantaritul de kk si susu!vazui ca la mine nu e pozica in lista, am pus-o eu o data...unde sa o pun sa o iei tu, aici sau pe mailul comun?
clau, si eu tt asa il calmez, il mangai si ii soptesc usor si se linisteste...mie imi place cand rade in somn, dar cand e suparat, se incrunta si pune buzita de jos de-mi vine mie sa plang..
Felicitari DEEA,SA-TI TRAIASCA, SA FIE SANATOASA SI CUMINTE!! BINE AI VENIT IN STOL, BIA!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Ah, tocmai citeam in capitolul trecut de Deea si vroiam sa-i bag o galerie...insa vad ca a nascut deja! Bravo mami, felicitari!
Da mai fetelor, dar cand il vad pe Vlad ca mai merge pe gresie in ciorapi, pe unde, normal, e praf...si apoi vine in pat, mor, nu alta!!
Cristina, imi pare rau ca ai probleme cu sanul...si ai mei sunt mari si grei, nu mai suport nici sutienul asta de alaptat, e lipit de mine zi si noapte...si ma dor si sfarcurile...si toate alea...si imi vine cateodata sa o iau pe camp
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
luny spune:
PTIU,sa nu-l deochi!! ce doarme Mufy de pe la 11, nu-mi vine sa cred!!:))
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by luny
frate, ai vostri rad, plang, se crispeaza in somn? si mai respira si sacadat, repede, de zici ca viseaza horror..sunt cu Mufa in brate acum, si trece prin toate starile astea, ba a deschis si ochii mari, apoi i-a inchis la loc, zici ca-i KO..ce-o visa nene la o luna si 3 saptamani???
La mine se intampla si ma uit la ea si-mi vine a rade si mie....si cand face o mocuta de aia plangacioasa mi-e asa mila de ea...
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
bubu05 spune:
Luny, si al meu tot de la 11 doarme
Edit: il pusesem pe-o parte si pe la 12:30 se matzaia si l-am intors repede pe burtica si doarmeeee...
Maria, si eu mai dau drumul la caloriferul electric in camera(sunt cam 22 de grade si cateodata mi-e mie frig!), insa tot fara caciula il tin si il scot si de-acolo(adica il plimb prin casa) si n-are nimic! Plus ca ii deschid geamul cand doarme, invelit pana in gat, fara caciula si i-l las asa vreo juma de ora sa se aeriseasca. Asta mi-a recomandat pediatra, dar eu deja ii aeriseam asa
Mersi mult pt. incurajari, Luny. La el inca nu e de operat, a zis ca se poate mentine asa, fara sa avanseze, dar sa aiba mare grija plus inot zilnic! Azi s-a dus sa-si faca abo la piscina la Inter, de la 1 iunie ii fac eu abo la Hotel Bucuresti cu totul inclus, avem acord cu ei prin serviciul meu.
dar iti dai seama, ma gandesc la copii, tot ii mai ia in brate, Vlad are 16 kile, sare pe el...plus ca eu ma car cu carut si toate alea pe scari sa-l menajez...greu, frate!
Gata cu vaicareala, ca apoi chiar imi intra in cap ca nu mai pot si e jale! Scoateti niste bate sa-mi revin
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze