Copiluti de mai-iunie 2005 (75) - La multi ani!!!
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzam spune:
Lucas, i-a pus la televizor maxim o jumatate de ora, timp in care astia mici mai mult au misunat decat au stat.
Dupa cate am inteles cea cu care au stat ieri si azi nu e educatoarea lor ci doar ingrijitoarea, educatoarea lor avand de dat niste examene.
Azi am fost si eu la pranz cu Dora sa-l luam pe Andrei, am vazut si eu locul si mi-a placut, directoarea este undeva pe la 30 de ani si foarte calda si draguta. La fel mi s-au parut si ingrijitoarele.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
lucas spune:
iar cu mincatul la prinz sa nu iti faci probleme, incet incet. Matei maninca uneori dar maninca numai un fel, adica ori ciorba ori felul 2. dar de cele mai multe ori numai ciorba (cind nu o varsa pe el).
dimineata nu ar minca ... dar ii ducem de acasa marul copt cu briza si biscuiti si pe ala il maninca dimineata odata cu copii.
Cornelia spune:
Pupam micii gradinari! Succes in continuare!
Nelia, m-ai induiosat cu ce ai scris despre Lisandru. E intr-adevar un copil tare dulce si bun.
Celor care au inceput regimuri, va urez succes! Ar fi fost cazul sa ma bag si eu, dar nu sunt pregatita .
Andutzy, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Iti doresc sa faci alegerea cea mai buna pentru tine. Pentru ca daca tie iti e bine, le e si copiilor. Daca te hotarasti sa divortezi, cu un avocat ok, nu ai cum sa pierzi copiii. Nu se masoara averile. Important e sa ai conditii decente pentru cresterea copiilor. Apoi, am mari dubii ca el chiar isi doreste sa ramana cu doi copii, cred ca doar te ameninta. Sa fim seriosi, cati barbati ar face asta?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
simona_filipas spune:
Cu intarziere...
LA MULTI ANI ALEX, STEFAN, PATRICIA, ALYSSA!Sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata
LA MULTI ANI OANA!Multa sanatate si numai bucurii
Denisa sa-ti traiasca puiutul si sa va bucurati de el
Eli bine ai revenit. Ma bucur din tot sufletul ca ai avut putin timp sa ne mai scrii. Ce face Bia?
Cuscra din aventurile Isei nimic? Cum esti cu mainile?
Cura de slabit.Si eu prezent...dar de vineri ca maine avem chef mare mare si nu o sa pot dar de vineri DISOCIAT scrie pe fruntea mea.
Acomodare usoara si rapida micilor " gradinari".Eeeeee ce repede au crescut puii.
Gabitza cum esti? Nu-ti face probleme cu dormitul si mancatul la gradi.Se va acomoda rapid si peste cateva saptamani o sa-ti aduci aminte ca ceva care " a fost candva"
Dispar ca ma striga de la coltul blocului vecin
Tdi spune:
Fetelor, am culcat-o pe atomixa la ora 14.00 si am cazut lata langa ea...ei bine, ne-am trezit la 18.00!!! Cine mai doarme la noapte?
Andutzy, avand in vedere ca aveti copiii, ati facut bine sa va mai dati o sansa...subscriu la ce a zis Lucas...sper sa fie totul bine!
Nelia, ce bucurie de copil e Lisandru! Tortul vostru cu pestisorii l-am admirat si eu! Nu ne-ai mai zis cum e mana lui Octav, sper ca ati trecut peste probleme!
Gusta, bravo tie ca ai vointa sa slabesti! Mie exact asta imi lipseste!
Loreen, cum e in deplasare? Se descurca tati al vostru cu fetele?
Danelutza, ce mai faci? Nu ne mai zici nimic:(...sper ca sunteti bine!
Gabitza, faina gradinitza...si e super ca poti sa-l vezi de acasa, eu cred ca m-as benocla toata ziua sa vad ce face...pacat ca in Italia n-am sa pup asa ceva.
Lucas, bine ca mananca si un fel...io transpir deja la gandul ca a mea (daca o sa vrea sa stea cu copiii) n-o sa puna gura pe mancare nici s-o tai!
OlgaM, fain ca mergeti in RO...n-am retinut cand plecati...ii place Mayei cu avionul? Aly de data asta a fost super cuminte, nici nu am sperat la asa ceva, pacat ca restul a fost aiurea si mi s-a taiat definitiv de zburat chit ca noi faceam mai putin de 2h pana la destinatie. Ah, uitam...avem aparat de AC portabil, sincer imi pare rau ca am dat banii pe el (aprox 1000 de euroi) si nu am luat unul clasic...al nostru are un tub de 10cm diamtru ce trebuie scos in exterior dar nu renteaza pe geam pentru ca ramane intredeschis si intra caldura de afara, musai gaura in perete sau in fereastra...apoi depinde si de suprafata de racit, aici e extrem de cald vara deci merge zi si noapte in zona de zi unde sunt vreo 40 mp si nu face fatza, daca afara sunt 40 de grade, in casa reuseste sa tina la 27-28....ah, e si destul de zgomotos.
M-ati intrebat careva de ce voiam sa-mi cumpar haine in RO...pentru ca aveam ocazia sa o las putin pe atomica acasa cu ai mei si sa ma uit prin magazine fara sa alerg sau sa-mi arat shuncile cand se atarna kupilu'-n perdeaua de la cabina de proba! Pana la urma n-am mai cumparat nimic ca am dat peste niste vanzatoare care, daca nu erau complet absente ori se uitau urat cand intram in magazin si nu raspundeau nici la buna ziua, atunci vorbeau la telefon cu pretenii si se intorceau cu spatele la clienti sa nu fie deranjate...vreau sa zic c-am intrat in vreo 15-20 magazine din centrul Aradului si doar intr-unul singur am gasit personal cu bun simtz. Sa nu mai zic de o vaca (imi cer scuze Joianelor de pretutindeni pentru asociere) la casa de schimb valutar, s-a apucat sa tzipe efectiv la mine ca vreau sa schimb odata banii aia sau nu, ca mi-am permis sa intreb cat e cursul desi scria pe tabel, deh, era ocupata sa fumeze si sa-si faca unghiile in timpul serviciului. Acuma sa nu-mi spuneti ca astea se comporta asa pentru ca au salariu mic, oriunde in lume sunt salarii si salarii insa bunul simtz si educatia mai carente ca in RO n-am vazut de cand m-a facut mama!
Gata, ma duc s-o scot iar afara pe Alyssa ca mi-a facut parul cretz de cand cere sa iesim si io numa de asta n-am chef.
Androix spune:
Tdy, apropo de vanzatoare, azi m-am simtit ultimu rahat cu oki. Nu am crezut vreodata ca o mucoasa care cu greu a absolvit liceul ma va scana din cap pana in picioare si apoi nu se va uita la mine nici cu curu Da si io am facut stanga imprejur si-am lasat-o sa se converseze cu cele din "clasa" ei... In maretul magazin unirea, unde daca nu esti cu dimensiuni de model si nu porti balerini sclipiciosi si geanta de lac esti insignifiant
Am editat sa nu deranjez pe cineva si ca sa respect si realitatea macar asa partial, ca nu am mai avut vreme sa-i dau un extemporal s-o vad cat e de proasta
Andreea mama de Filip si Georgia
patriciaRO spune:
Lucas, la gradinita nu se culca nimeni. daca vor si li se face somn au niste canapele. Insa nu prea li se face. Ca au activitati si nu au timp sa se plictiseasca.
Nu au TV, nu dorm si nu au voie prajituri ca le ridica glicemia si pe urma sunt prea activi pentru ei.... Ca-i pusesem eu lui Alex praji si mi-a adus-o intacta si mi-a zis tipa ca nu e necesar sa pun in pachet.
Beatrice, mamic de Alex pifos
monu spune:
La multi ani Olivia (pisik) sa cresti mare si frumoasa.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD
gabitzam spune:
La multi ani, OLIVIA !!!
Sa cresti mare, frumusete mica, sa ai o surioara/fratior pe care sa o iubesti mult, sa aveti doar dragoste si ocrotire in jur!!!
Pisikutzo, cum iti mai e? S-a dus greata? Ai aflat ce culoare are caruciorul?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla