Copiluti de mai-iunie 2005 (75) - La multi ani!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Olivia !
Sa cresti mare ingeras, sanatoasa, frumoasa, norocoasa si fericita,
alaturi de parinti si de viitorul membru surioara/fratior !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Poze din vacanta Vacanta de pasti

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

BIZARII'S WORLD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Olivia multa sanatate si sa ii aduci lui mami si lui tati numai bucuri .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani Olivia!

Androix, ca sa dea extemporal se presupune ca tre sa stie sa scrie macar umpic, ceea ce n-as baga mana in foc ca-i la indemana multora dintre pipitzele astea care ne trateaza, din cine stie ce motive mie imposibil de inteles, ca pe ala cu oki de zisesi tu mai devreme.

Fetelor, am o mare dilema: am gasit o gradinita privata care face cursuri de vara pentru copilasi de la 3 la 6 ani. m-am gandit s-o duc pe Aly ca sa se obisnuiasca cu copiii si sa-i fie mai usor cand incepe la toamna gradinita adevarata (scoala materna).
Lasand la o parte costurile (200 euro/luna la program scurt sau 300 la lung) ma gandesc daca e bine s-o obisnuiesc pentru vreo 2 luni cu o scoala, educatoare si copii pe care dupa aia nu-i mai vede, iar din septembrie trebuie s-o ia de la capat si sa se ambienteze in alta parte...asta in conditiile in care ea e timida si ii e frica de copii. Nu ma lasa sa stau si eu acolo cu ea, doar la sfarsitul lunii mai pot s-o duc cateva zile sa se obisnuiasca apoi din iunie cand incepe va trebui s-o las singura.
Ma gandesc ca i-ar face bine sa stea cu copiii si sa faca activitati dar exista si posibilitatea sa nu-i placa iar cand va veni vremea sa mearga "pe bune" la gradi sa faca urat si sa n-o mai pot duce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

La multi ani Olivia! sa fii sanatoasa!!!! si sa ai parte de multe, multe bucurii.

TDI referitor la summer school. preturile alea sunt si la noi, identice sau mai mari la gradi private. referitor la obisnuitul cu o scoala si trecutul la alta, aici nu prea stiu eu ce sa-ti spun, dar pot sa-ti spun ce am vazut la Matei, inainte de gradi nu era foarte sociabil, cind mergeam la prieteni si era casa plina si copii si adulti nu se dezlipea de mine, la locurile de joaca pentru copii daca ceilalti tipau sau se jucau cu voce tare se speria, ei bine dupa citeva saptamini de gradi lucrurile au inceput sa se schimbe, lucru observat de noi si de prietenii nostri, este mult mai sociabil, comunicativ, a inceput sa fie atent la cuvinte, fraze, poezii, cintece. am avut o surpriza imensa acum dupa paste, a venit cumnata-mea la noi si i-a adus o masinuta si 2 cutii de puzzle, insa si ea despteapta nu i-a dat direct punga lui sa-i spuna sunt pentru tine, a pus-o jos pur si simplu si Matei s-a uitat si le-a descoperit. s-a jucat cu ele, toate bune si frumoase, INSA in momentul in care cumnata-mea a zis "hai ca eu plec" Matei s-a dus la jucariile aduse de ea si i le-a dat inapoi! noi ne-am blocat! eu m-am prins (adevarat cu greu) si ii spun "sunt ale tale, sunt cadou", atunci i s-a luminat fatza! lucru pe care Matei inainte nu l-ar fi facut. a inceput sa de-a jucarii la copii in parc, isi recunoaste colegii de gradinita in parc, se duce la ei. poate nu este cea mai extraordinara gradinita, si am a ma plinge!!!!, insa vad schimbari! si pina ma hotarasc la alta din toamna, primavara, e buna si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

lucas- educati cumnata data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Mercedes ea saraca s-a speriat si ne intreba "cu ce am gresit??|"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI OLIVIA!
Sa cresti mare si frumoasa!

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

STEFAN, PATRICIA, ALYSSA.Olivia
la multi ani!!!!

Va rog sa ma iertati de intarziere.Abia acum am apucat sa citesc din urma cam din 3 mai.Multmumim tuturor pt urari.Sunteti niste dragtze!!!

Cineva dintre noi spunea ca atunci cand copilul are muci, pune copilul intr-un lighean cu apa si sare.Va rog sa imi spuneti si mie cum se face!!!!Avem muci bineinteles ieri am fost la pub si am alergat pe acolo seara ca disperatii si am baut suc rece.

Aveti poze la POze Alex mai jos de la zilele noastre.Alex a primit o bicileta de la noi, in rest niste hainute,jucarii.Eu am mai primitun soap dispenser pe infrarosu de care sunt tare mandra.Eu am zis ca atunci cand imi fac baia mea fac totul automat, chiveta, wc etc...
Culmea cu soap dispenser-ul asta mi l-a luat matusa care nu prea s-a uitat si putea sa jure ca e o veioza pt alex.LOL

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Veioza?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput