Copiluti de mai-iunie 2005 (75) - La multi ani!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

LA MULTI ANI! pentru:
DELIA , TUDORA , ALEX , STEFAN , LUCA-ANDREI , PATRICIA ANNELISE , ALYSSA , OLIVIA
si pentru Onixone

Nu am mai scris de mult pentru ca la servici nu imi vad capul de treaba si de acasa nu am nici o sansa cu Elian sa pot citi sau scrie ceva , si nici timpul nu ma da afara din casa , mai ales ca mai avem inca ceva lucru pe la mici amenajari .
Noi suntem bine , Elian ar face numai prostii , mereu parca te pandeste , cum intorci capul cum se apuca sa lucreze la ceva interzis.
Au trecut 3 ani si ma uit la toti copilutii nostri ce mari s-au facut , si ce independenti tind sa devina si parca nu ma pot abtine sa-l mai ajut pe Elian inca la multe lucruri , desi stiu ca ar trebui sa le faca singur

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...a facut cineva extirpare alunite de pe fatza?

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Olivia, fetita frumoasa cu ochi minunati![/red]

onixone-am vazut pozele, sunt foarte frumosi. Nu prea il vazusem pe sotul tau in poze dar acum mi-am dat seama ca Alex ii seamana leit.

[red]Andra-poate merita sa incercati sa refaceti ceva, daca se mai poate. Si eu am fost intr-o astfel de cumpana si am ales sa incerc si nu-mi pare rau. Macar pentru Maya si a meritat, pentru ca eu nu voi mai fi niciodata la fel. Chiar si azi noapte am avut un cosmar si am visat ca ne desparteam. Dar relatia Mayei cu taticul ei este atat de frumoasa incat a meritat efortul. Te pup si ai grija de voi.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

salut
sunt treaza de la 2, pentru ca Matei a facut febra, avea 39 si de-abea a scazut acum la 38. e infundat pe nas si nu poate sa doarma, drept pentru care a plins, a facut o chestie ciudata, la un momemnt dat lal-a apucat plinsul si nu mai vroia nimic, ne-m si speriat ca nu stiam ce e cu el. iar eu nu mai am somn, stau sa-l pazesc. de cind a inceput gradinita tot pe acasa. 3-4 zile la gradi, 4-5 acasa. ma gindesc ca o fi prea devreme de intrat in colectivitate? o fi el mult prea sensibil? o sa vb. miine cu doctorul, dar parca mi-ar parea tare rau sa renuntam la gradi si sa incepem din toamna, se obisnuise cu copii, cu poezii.....of, si iar of. a facut si in saptamina mare febra dar a fost 38 si dupa nurofen scadea destul de repede, acum ...
am vb. ieri cu educatoarea si imi spunea ca fusese marti doctorul gradinitei si s-a uitat in gitul lor si nu avea nimic!!! acu ce sa mai zic. in dimineata asta le face exudat la gradi sa vad cum il duc si pe el.
inca odata le admir pe fetele cu 2-3 copii, eu cu unul si ma pling de fiecare data cind este bolnav. stateam acum si ma gindeam cum ar fi fost sa am 2 bolnavi odata! cred ca ma tiram si il bagam in boala si pe doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Am fost ieri la eco si ..... ESTE FETITA!!! Gata, de-acum pot sa ma apuc sa cumpar hainute roz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

LA MULTI ANI !!! (cu intarziere si cu scuzele de rigoare) ALEX, STEFAN, LUCA, PATRICIA, ALYSSA, OLIVIA SI DAVID!!! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, cuminti si frumosi.
LA MULTI ANI si mamicilor sarbatorite zilele astea, OANA SI ADRIANA!

Raluca, nu stiu daca este o solutie sa-l scoti din colectivitate, cred ca va fi acelasi lucru si la toamna, mai ales ca o sa vina si iarna, deci virozele vor fi in floare. Eu am mai povestit, la fel o trag cu Sergiu din septembrie, de cand l-am dat la cresa. Nu cred ca l-am avut sanatos o saptamana intreaga. De regula, dupa 3 zile in care era bine, o luam de la capat. Si inca nu s-a terminat. Ieri a inceput sa-i curga nasul si toata noaptea s-a zvarcolit, da' macar n-a facut temperatura (inca). Sanatate multa lui Matei.

Lili 17s cu Sergiu (11.05.2005) si Iulia

P.S. Ei, ce ziceti, va place semnatura ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

La multi ani David Mihai puiut de Mstroie! sa cresti mare si sanatos. mami poate mai dai un semn de viata.

Olga am vazut-o pe maya ce frumoasa e! Dar bb dolofan cine e? e asa de pufos!

Ada, felicitai pentru fetita. Sa fie sanatoasa si sa ai o nastere usoara. Spor la cumparaturi

Raluca, noi am preferat sa o retragem si sa umblam la sistemul imunitar pana la toamna. eu personal, pur personal (si multi nu sunt de acord cu mine) nu vad nici un beneficiu in imbolnavirile repetate, febra si medicamente.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

BIZARII'S WORLD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

ada- felicitari pentru fetita!

La multi ani olivia!
La multi ani david mihai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lili, bravo, ma bucur pentru voi, felicitari pentru fetita cu funditza Tati ce zice? Cred ca el i-a ales numele, nu?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani David Mihai sa ii aduci lui mami numai bucuri .

Lili felicitari pentru fetita si numele merge super.Spor la cumparaturi.

Lucas si eu cu Mara am avut aceasi problema cu colectivitatea ,acuma s-a mai ameliorat dar suntem in continuare cu teste si multe nebuni pe cap ,plus ca nu am scapat de suspiciunea de astm.In schimb de vreo 2 luni febra numai imi face ci imi apare acasa numai cu muci.

Tdi eu zic ca ar fi bine sa duci atomica in colectivitate,uite eu cu Mara de cand e la gradi pot spune ca e alt copil,cum spunea si Lucas isi recunoaste colegi vorbeste cu ei si acuma ca a avut vacanta ma innebunit cand se duce ea la copi.Daca ai posibilitate eu zic sa incerci sa o integrezi .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput