Copiluti de mai-iunie 2005 (75) - La multi ani!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Teddy, dar stiu ca ai muschi acum dupa atata treaba Nici nu-ti mai trebuie sala sau gimnastica

Gusta, am si eu CD-ul ala cu Cindy Crawford. Este foarte bun daca te tii de el si faci cu consecventa. La mine e prin fundul dulapului cu CD-uri aruncat.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gusta, e bun daca te tii de el. adik daca faci exercitiile, nu e suficient sa-l tii in mana ca mine. Dar de ce vrei tu sa dai banuti cand poti sa descarci de pe dc++ gratis? Da ce idee fantastica mi-ai dat. Ala de dupa nastere, ca Cindy a scos mai multe, e pe module si modulele de inceput sunt chiar usurele, asa de antrenat si obisnuit cu ideea. Ia ca-l caut io acum sa ma pun bine cu prietena mea Cindy, cred ca e suparata pe mine c-am lasat-o sa se umple de praf cine stie pe unde Gabitza

Tdy, da ai muncit nu gluma!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gabitza si Androix eu sper sa ma tin de el ca numai se poate asa deja trebuie sa trec la hainele vechi si nu imi convine( de cine a mancat o ciocolata pe zi).Iar sa il iau de pe internet nu am program si m-am saturat sa rog barbatul din dotare sa imi instaleze programul asa ca acuma o sa il doara la portofel chiar nu am ce sa ii fac.Eu sper sa ma tin de el macar de 3 ori pe saptamana.

Tdi harnicuta mai esti si mai am si eu una in dotare care ar sta numai afara da la noi e bine ca gradina e mare si mai nou are si casuta in dotare.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Mey, io muncesc mult pentru ca-s putorica delasatoare...zile intregi nu fac mare lucru si se aduna treaba iar atunci cand ma apuca harnicia profit la maxim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Monu, bafta cu regimul. Daca poti sa-l tii. renunta la acidulate, bere, dulciuri... Cred ca nu-s in dieta dar abtine-te... Si mult sport nenica...

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

gabitzam ce misto ca poti sa-l vezi. dar de ce ii pune sa se uite la televizor?
TDI tu ai facut 2 in 1. cu treaba ai facut si sport.
Beatriced cum e la gradinita? tu il lasi sa si doarma?
Loreen cum e la Iasi? soare, frumos! sau ai toata ziua program de scoala?
Gusta cred ca vei gasi si pe You Tube diverse exercitii. dar ai slabit zdravan, nu gluma.
Andutzy ce mai faci?
Mercedes nu am gasit din urma dieta, o mai caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am intrat totusi sa beau cafeaua cu voi...

Androix, torturile Tudorei au fost nu bune, ci superbune. Ca doar nu degeaba am umblat jumatate de Montreal ca sa i le fac. Ei nu-i plac dulciurile prea mult, dar e topita dupa inghetata. Asa ca, m-am dus la acolo pentru ca au cea mai buna inghetat din Montreal, cica. Deci au fost numai din inghetata, primul de caramel si ciocolata si al doilea de vanilie si cacao. Execeptind crema colorata de pe deasupra, care nu era nemaipomenita, au picat toti pe spate de cit de frumoase si bune au fost, inclusiv sarbatorita. Pentru ca nu e mincacioasa, pot spune ca a fost un succes pentru mine faptul ca am reusit sa o multumesc. A si primit doua papusi, ca ea a cerut pentru prima data, o rochita alba si un Play mobil de la nasi, cu animalute multe... ce mai, cred ca a avut tot ce si-a dorit. Doar petrecerea i-a lipsit, dar asta o vom face la 4 ani.
OlgaM, cuminte e putin spus. Era nemincat, ca acasa s-a jucat cu titza in loc sa suga, nedormit pentru ca fusese trezit din somnicul lui de trei ori in ultima ora, in timpul slujbei adormise in brate la nasa, dar a fost dezbracat, luat pe sus si bagat in apa... si el n-a zis nimic si ii mai si zimbea nasei cind il imbraca. Asa copil bun, cooperant si multumit de ce si cit i se ofera, multumire pe care o manifesta prin zimbetul lui care te unge pe suflet, eu nu am mai vazut. Pur si simplu nu urla, nu plinge, nu e nemultumit, aproape nicioadata. Bine, ca nici nu-l las deloc, sint linga el la cel mai mic semn de nemultumire, ca daca se supara, o face rar, dar bine de tot: o ora plinge, nu se opreste. Dar nu stiu daca a avut trei sau patru episoade de genul acesta. Imi place ca isi gaseste ocupatie, isi studiaza minutele, picioarele, jucariile, tavanul... daca e hranit si schimbat, si daca ma aude sau ma vede, nu are nevoie pur si simplu de altceva. Si dupa ce se satura de studiat, adoarme singurel! Asta da realizare, e primul meu copil care adoarme singur! E ca un pisoias, cald si bun! Hai, ca l-am laudat destul, dar nu ma pot abtine, am trei copii si nici unul nu a fost extrem de dificil in primul an de viata, au mincat, dormit si ris, dar Lisandru intrece orice asteptari. Cea mai mare relaxare pentru mine este sa am timp sa ma asez linga el, sa-l minghii, sa ne jucam, sa vorbim, sa-l alaptez... e singurul lucru care nu ma oboseste, ca in rest cam pe toate am inceput sa le fac tragind de mine. Fetele nu asculta, le-a intrat ceva in cur la amindoua, se cearta una cu alta pe orice de m-au capiat, sotul e depasit de situatie, ca acum e bagat pina in git in treburile casnice si copii si cred ca ii ajunge... treburile din casa ma omoara, cu sanatatea stam cum stam, cu scoala nu mai spun... ei, dar cind ma asez linga el, gata, au zburat toate, printr-o singur zimbet a sters tot si nu numai eu simt asta, ci si cei din casa.

La multi ani, Adriana!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna ziua!
Dragelor, va multumesc pt grija pe care mi-o purtati!
Sunt in Bucuresti de duminica, si am un dor de duca acasa la ai mei de nu aveti idee! El m-a asteptat cu o spranceana ridicata si zicandu-mi ca toata saptamana s-a gandit si a ajuns la concluzia ca eu sunt de vina pt toata situatia creata.
L-am anuntat ca vreau sa divortez si initial mi-a zis ca ma asteapta lupta grea pt copii. Jumatate de ora mai tarziu mi-a zis ca imi lasa copiii dar va tine cu dintii de zilele de vizita. Inca 2 ore mai tarziu ma ruga sa ne impacam, sa mai acordam o sansa relatiei noastre. Isi facea brusc mea culpa(al naibii cutit ajuns la os....de ce nu si-a facut-o in saptamana cat am fost eu plecata?).
In fine, am fost datoare sa-i acord sansa asta deoarece este prima oara in aceasta relatie cand mi se cere o sansa, desi eu nu cred in ea. La cum se prezinta toata situatia am impresia ca nici el nu crede in ea si nici in schimbarea lui, dar si el ca si mine era dator sa faca asta. M-a asigurat insa ca daca dupa perioada asta de proba ma hotarasc totusi sa plec, el e pregatit sa faca fata si acestei situatii.
Asa ca momentan stam in starea asta, nici pe drum nici pe langa drum....
Dragos a reinceput cu greu gradinita, nu are nici un chef in aceasta directie.
Eu nu am mai intrat in magazin cum se prevedea, sotul si-a dat demisia si se va ocupa el de acum incolo de el, eu ii voi preda si actiunile mele si gata.
Cam asta de la noi, mai aveam ceva sa va spun dar imi scapa acum.
Va pup!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Andutzy, dar ce anume iti reproseaza cind spune ca vina e a ta? Ce il face pe el sa se comporte in asa fel incit sa ajungeti amindoi in situatia de acum (ma refer la certuri, la imbrinceli etc.)? Si, bineinteles, ce te nemultumeste pe tine la el? Asta asa, ca sa nu fiu partinitoare, desi, pentru mine, o femeie dupa doua sarcini si cu doi copii mici, si daca nu exista un alt el, are toate motivele din lume sa fie nemultumita de prestarile partenerului. La mine sotul face multe si e in regula, dar daca chiar ar vrea sa ma apuc sa-i reprosez una-alta, pai mai apuca examenul aici.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

andutzy probabil ati trecut prin multe amindoi in ultima perioada. probabil aveti nevoie amindoi de ragaz cu gindurile. poate avea probleme la servici, in general daca iti este foarte bine, nu prea iti dai demisia si te ocupi de magazin daca tot avea cine sa o faca! cu rabdarea treci marea!!! daca tot ati hotarit sa dati o sansa, atunci incearca tu sa nu mai aduci in discutie neintelegerile anterioare, sterge cu buretele si pleaca cu inceputul. gindeste-te la ce a fost frumos intre voi. si nu uita inainte sa declansezi conflictul gindeste-te ce vrei sa obtii in urma conflictului. ( si ma gindesc la orice fel de conflict)
timpul ne schimba pe toti, nici unul din noi nu mai suntem ce eram acum o luna, un an, 10 ani.nici macar gindurile noastre nu mai sunt la fel. de cite ori nu ai fost in situatia acum sa spui despre o decizie din trecut: "da ce naiba o fi fost in capul meu??" ei bine, la momentul ala cu experienta de atunci a fost cea mai buna optiune dar acum trecind prin ea esti mai "bogat"

Mergi la inceput