Copiluti de mai-iunie 2005 (75) - La multi ani!!!
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzam spune:
La multi ani, Elian ! Sa fii sanatos, frumuselul lui mama, sa raspandesti bucurie in jurul tau toata viata!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
LA MULTI ANI!
OLIVIA, DAVID, SERGIU,VLAD, FREYA, TIMEEA, ADINA, CRISTIAN, FILIP, MONICA, ELIAN
cu scuze pentru intarziere
Sa cresteti mari si sanatosi!
Cornelia, parca spuneai la un moment dat ca ai lucrat mult cu Maria sa isi revina dintr-o stare in care intrase tocmai din lipsa timpului tau sau ma insel? DIn pacate viata asta ne face sa devenim nervosi, sa nu mai stim sa ne facem timp pentru noi, copii sau prieteni. Recunosc, am zile cand o tocan pe asta mica pentru orice nimic saracuta, de fapt e oglinda mea, e irascibila si vorbeste tare exact in zilele in care eu sunt obosita si nu am rabdare cu ea.
Succes la examen sa il treci cu bine si sa te intorci cu un tonus bun acasa, lasa ca iti revii tu si puii la fel.
Acum ca am scris numele copilasilor sarbatoriti saptamana asta mi-am amintit sa va spun ca m-am intalnit cu Monica (Nefertari), arata f bine, e linistita, tocmai isi schimbase slujba.
Azi noapte Teodora s-a trezit pe la doua si a stat treaza vreo doua ore cred, nu stiu ce a avut, atata s-a frichinit. DE fapt, acum vreo doua zile a muscat-o un purice si e alergica iar aseara am uitat sa ii dau pe bubite cu ceva, probabil ca si de asta. Dimineata era asa cu fundul in sus si nu ii intrai cu nimic in voie, daca nu m-a zapacit cu imbracatul, cu masa, cu schimbatul sa iesim afara. S-a linistitit pana am plecat afara si a fost cuminte, avem un parculet la trei blocuri distanta, f fain, nisip, jucarele, banci dar....inevitabil chistoace si coji de seminte. Vreo 30-40 de minute am fost singurele, pe urma au inceput sa vina piticii la joaca. M-am pricopsit si cu un sut la glezne de la un pusti de 2,5 ani de care tocmai imi spunea mama lui ca e cam violent si nu stie ce sa ii faca. Ei, zic, na ca tocmai mi-a dat o mostra:))) Se dusese si la gargarita si o apucase de gat dar am intervenit imediat, asta doar pt faptul ca era in drumul lui.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Danelutza spune:
Va poftesc la o gogoasa infuriata si irezistibila sint delicioase, Isabella a infulecat vreo cinci si eu tot atitea, desi sint la cura de slabire, am slabit aproape trei kile, dar sigur cu gogosile am recuperat jumate de kil
andutzy spune:
La multi ani, copii dragi! Tuturor celor care au facut 3 anisori zilele astea le dorim din inima sa creasca mari si sa aiba mult noroc!
Puteti sa credeti ca lui Dragos i-au trecut simptomele de boala la fel de brusc cum au aparut? aseara a ajuns febra pana la 39, a scazut brusc la 37 si azi nu a mai avut nimic! Nu febra, nu dureri de urechi, cap, maini, picioare si ce mai acuza aseara
. Insa azi a luat-o Horia, febra, super maraiala si la el mi-am dat seama si eu singura ca este ceva in gat dupa raguseala si dupa cum nu vrea sa inghita. Il tin pe antitermice si spray Propol Pur. Tineti-ne pumnii sa trecem cu bine peste noaptea asta! Va pup!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Tdi spune:
Sanatate multa copilasilor bolnavi!
Noi inca suntem treji la ora asta, deh, am dormit toata dupa-masa pana la 20.00 toti 3 si acuma bantuim pe aici.
Trebuie sa va dau o veste buna: Alyssa face pipi la olitza!...in sfarsit!!! Azi am dus-o la coafor sa-i mai tundem din coama si a fost foarte cuminte, nici n-am sperat, acuma arata cizelata si aranjata ca o domnisoara.
Am si o veste proasta, Alfa mea e lovita in aripa...la propriu!...azi a intrat un zapacit in noi ca nu s-a asigurat si ne-a shifonat portierele din dreapta asa ca saptamana viitoare o bagam in service...noroc ca n-am condus io altfel ma speriam oleaca... sa nu va zic ce agitat era respectivul ca nu i s-a mai intamplat nici un accident pana acum, ba mai avea si masina nou-noutza luata de 2 saptamani, pana la urma m-a umflat rasul si l-am consolat sa-l linistim ca nici sa scrie nu mai stia saracul!
Gata, mergem la culcare ca maine-i zi lunga...o sarbatorim pe Aly la bunici ca au fost plecati de ziua ei si abia acuma s-au intors.
omustata spune:
La multi ani, Elian!Sa cresti mare, cuminte si sanatos!
La multi ani si celor 4 fetite frumoase: Alexandra, Maya, Alexandra Sophia si Alesia Claudia!Numai ganduri bune de la noi si mult, mult noroc!
monu,gabitza,Daniela si Anca-multumesc mult de raspunsul la intrebarea mea.
monu-cum mai sunteti?
Androix-cum te mai simti cu piciorul?
Andra-sanatate bolnaviorul. Cum a trecut asa brusc aproape sigur a fost un virus. Cum mai stai cu psihicul?
Cornelia-am citit mesajul tau si mi-a venit sa plang. Parca ma descriai pe mine. Mi se pare ca sunt asa de nedreapta cu Maya, ca nu incerc sa o inteleg deloc. Si tocmai acum cand ea care este fata lui tati, trece printr-o perioada cand este foarte atasata de mine. Dar am avut si eu o perioada mai stresanta. Poate acum, in vacanta sa recuperez. Nu te simti vinovata. NU ESTI SINGURA!
Va las ca am o durere de spate de imi vine sa urlu. Noapte buna!
Olga si Maya (28.05.2005)
monu spune:
LA MULTI ANI copilasi! sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de copilarie.
ELIAN
ALEXANDRA ELENA
MAYA MARIA
ALEXANDRA SOPHIA
ALESIA CLAUDIA
lucas spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!
Elian, Alexandra, Maya, Alexandra, Alesia sa fiti sanatosi!!!
ce vreme frumoasa, noi aseara am fost la Antipa, frate ce aglomerat, dar Matei foarte incintat.
acum mergem un pic in parc dar inainte incercam o tunsoare sa vedem daca va fi de acord si Matei.
Andutzy sanatate multa la baieti!
Cornelia ...welcome in the club. ca altfel mai direct nu pot sa-ti spun. de curentul emo habar nu aveam pina nu s-a intimplat tragedia cu fata aceea.
TDI petrecere frumoasa si felicitari pentru olitza!
danelutza mi-ai facut o pofta cu gogosile alea..........
pentru mamici cu copii la gradinita, ce faceti sau ati facut de ziua copilului? sa ducem bomboane, sucuri, sau sa-i duc tort? o sa vorbesc si la gradinita cu educatoarea.
gusta spune:
La multi ani
Alexandra Elena
Maya Maria
Alexandra Sophia
Alesia Claudia
Sa cresteti mari si frumosi si sa aduceti numai bucuri parintilor.
Marilena si Mara Augusta