Copiluti de mai-iunie 2005 (75) - La multi ani!!!
Raspunsuri - Pagina 18

lucas spune:
Matei are linguritza de argint si o icoana cu Sf. constatin si elena ca atunci s-a nascut.
daca iei icoana, neaparat sa o duci inainte la biserica sa o sfinteasca si sa o lasi acolo citeva zile.

onixone spune:
...da asa este poate nu mai sunt asa melancolica de cand am apart. cu 2 camere.Si tot ce nu se poate folosi ma sufoca.Si eu am purtat buricul lui alex in portofel care cred ca mi-a cazut pe vreo tejghea la cumparaturi ca m-am trezit la un moment dat fara el.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

andutzy spune:
Hello!
Dragos a facut dupa amiaza asta febra de a ajuns pana la 38,7 si a scazut cum a crescut, singura. Insa mi-a mai zis ca il doare acum cealalta ureche si mai nou il doare burtica. Incercam sa aflam cauza febrei acum si pana atunci pediatra mi-a zis sa-i dau nurofen si sa-i pun picaturi cu Otocalm. Ma mir ca nu m-a mai pus iar sa-i dau antibiotic...
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

gabitzam spune:
Andra, la cate antibiotice a bagat ai bagat in mititel, saracul, ar trebui sa fie imun... Of, imi pare rau ca nu esti mai linistita.
Si eu am pastrat buricul lui Andrei, si eticheta de la mana din spital, si biletelul cu "Eu sunt baietel", si testul de sarcina
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

nelia spune:
Si eu... tot! Si testele de sarcina, la Lisandru am trei!!! Si hainutele cu care au iesit din spital, si lucruri - jucarii, hainute, botosei, de care au fost mai atasati sa cu care apar mai des prin poze... si linguritele cu care i-am hranit prima data... si primele mizgalituri. Dar buricele nu, ca miroseau!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

nelia spune:
Androix, felicitari mergaretei! Eu te inteleg perfect si nici macar nu pot sa te consolez, trebuie sa acceptam situatia ca atare si sa vezi partea plina a paharului, adica are cine sa stea cu ei si nu oricine, si bunica! Dar... te inteleg. Eu sint pentru prima data in 7 ani scoasa oarecum din viata fetelor si sufar! Luni si miercuri stau micutele pina tirziu la scoala/gradinita, le ia tati la 5.30, le duce la vecina de sus, cind venim la 9.30 ele dorm. Deci doua zile in care desi le gatesc, le pregatesc hainute, fac curatenie in casa... nu le vad decit jumatate de ora dimineata si mi se pare ca pierd atit de mult!!! Apoi martea, joia si vinerea se ocupa tati de ele, eu doar le culc, dar si asa mi se pare atit de putin! Iti dai seama, pina acum doua luni, faceam singura ce facem acum trei sau chiar patru oameni si eram plina de ele, de viata lor, stiam tooot! Acum, recunosc, ca la cit de obosita si stresata sint, in weekend cind stau cu ele, mi se par obositoare si perturbatoare... as minti daca as spune nu, dar prefer sa mi se para asa, sa ma enerveze cind sar calul, decit sa nu fiu deloc in viata lor. Pling de pe acum ca mai am inca un an de stat acasa cu ei, cel mult doi, la timp partial, si dupa aceea cam asa va fi, ca nu avem incotro...
Si la noi sint toti straini cei cu care stau!
Nu de asta am facut copii, i-am facut ca sa ma bucur de ei, ca acusi fac 12-14 ani si nu-i mai vad ca nu vor ei sa-i mai vad.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

nelia spune:
Hai, ca mai citesc si mai revin... Ah, am uitat sa spun ca tot ceea ce simt legat de fete est oarecum amortizat de faptul ca il am pe bebe 24 din 24 cu mine! Nu la-m lasat decit doua jumatati de ora fara mine si a urlat pina m-am intors. Bine, ca acum mai sta si pe-afara cu tati, dar e cald si ii place sa fie plimbat... dar ies la fiecare jumatate de ora de la curs, sa-l pup pe frunte si sa-mi dea un zimbet, ca sa ma incurajeze.
Hitleristul de preot care l-a botezat pe Lisandru i-a cerut nasei sa aduca un lantisor si cu o cruciulita de aur. Fiind baiat, nasa i-a cumparat din aur alb, de o finete iesita din comun, pe care le-a sfintit preotul si pe care i le-am pus la patut, in partea unde tine capul. L-am intrebat de ce si m-a spus ca simbolismul crestinism asta cere: aur sau alt material pretios si cruciulita, lantisorul e accesoriu. Acum au toti trei cruciulite sfintite, dar nu poarta decit Agata, ca Tudora e prea micuta. Si la fel mi-a spus si colegul meu roman de la facultate, care e preot (in timpul liber aici).
De fapt, eu intrasem sa mai felicit sarbatoritii, desi pe unii cu intirziere si scuze:
La multi ani, Danelutza!
La multi ani, Maria Monica!

Danelutza spune:
La multi ani, Elian !
Sa cresti mare ingeras, sanatos, fericit, norocos si sa aduci doar bucurii parintilor !
Nelia multumesc pentru urari
.
Acum sa va mai povestesc de ale mele. I-au facut tatalui meu biopsie ieri, rezultatul il vom avea pe 26 mai. Cica rezultatele au iesit mult mai bune decit prima data, asta pentru ca s-a terminat postul, iar mama il indoapa ca pe giste cu papita buna, i-a dat si cu lingurita ca la copiii mici. Drept pentru care i-au crescut cornitele si actiunile si a inceput sa o trateze cam urit . Ei, dar asta e alta poveste, ca tratamentele astea le-a avut toata viata
. Important e sa-i iasa analiza buna si sa nu fie nimic grav, asa o sa poata fi pus la colt, din cind in cind, bineinteles in gind
Va doresc vikend placut si vreme buna, ca la noi ploua de ieri dupa amiaza si-i o vreme de kko, de-ti vine sa-ti iei cimpiii

Cornelia spune:
La multi ani, Elian!
La fix discutia asta cu pierdutul clipelor frumoase cu copiii. Citeam si eu aseara despre curentul emo (am o colega cu fetita de 13 ani care isi facea ceva probleme) si trecand peste faptul ca mi se pare ca se exagereaza, ca intotdeauna (si noi am fost adolescenti ), am ajuns la concluzia ca am pierdut atatea din primii ani ai copiilor mei (Androix, eu am pierdut la amandoi momentele astea: primele cuvinte, primii pasi etc
) si nu imi place spre ce ma indrept. Sunt tot timpul contracronometru, nervoasa, ii grabesc, nu ma joc cu ei, le ofer doar bunuri materiale, pe care ei oricum nu le aprecieaza sau dimpotriva li se pare ca pot obtine orice, doar sa ceara raspicat si eu, din lipsa de timp, sa le cumpar, doar sa taca, sa stea putin linistiti... sa ma lase sa imi "fac treaba". Sapt. asta abia i-am vazut, seara i-am trimis la culcare, in urlete: dar taceti odata din gura!!! lasati-ma sa invat!! Am maine un examen si promit ca dupa asta spun nu la orice propunere de sarcini suplimentare, de cursuri care nu folosesc nimanui. Am un chef sa imi dau demisia si sa ma ocup de copii (cu toate ca as inebuni sa stau acasa
). Dar maine - poimaine incepe Maria scoala si nu stiu cine va avea timp sa se ocupe de ea.
Ati inteles ceva ?
Acum plec la birou sa imi pregatesc expunerea de maine si iar trece un week-end fara copii si nici macar nu putem ajunge la petrecerea lui Sergiu si nici la a Alexandrei.
Hai ca mi-am spus oful!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

gusta spune:
La multi ani Elian sa cresti mare si sa ai parte numai de lucruri bune.
Marilena si Mara Augusta