Copiluti de mai-iunie 2005 (75) - La multi ani!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fetelor, sunt impuscata in aripa. Ieri am coborat din scara blocului sa merg la epilat si apoi sa-mi recuperez copiii. Cand am coborat treptele in fata blocului nu stiu cum am facut ca am calcat stramb, am simtit o durere atat de brusca si atat de puternica incat am fost sigura ca mi l-am rupt. Am reusit sa merg 3 pasi pana la un butic de la parterul blocului si acolo mi s-a facut rau. Pur si simplu am lesinat. M-a asezat vecina mea pe un scaun si mi-a dat cu apa pe fata ca eram galbena toata si ma luase cu calduri, transpirasem, se invartea totul cu mine. Dupa ce mi-am revenit, destul de repede, mi-am luat talpasita la epilat, am fost bine mersi, ma mai durea putin glezna. Pe urma am plecat cu Mihai sa platim biletele pentru maroc si sa luam copiii insa pe drum a inceput sa ma doara din ce in ce mai tare asa ca ne-am razgandit si ca sa nu merg la urgente unde ar fi trebuit sa astept ore bune pentru o radiografie am mers la foisor la spitalul de ortopedie. Aici am avut un soc de proportii: in spital de ortopedie nu exista medic de garda la radiologie Si cum era deja vreo 7 jumate am zis sa ducem acasa masina si eventual mai pe seara/noapte luam un taxi si mergem la urgenta, ca deja nici sa conduc nu prea mai puteam si ma gandeam ca de-o fi sa mi-l puna in ghips nici atat nu voi mai putea sa conduc si nu vroiam sa raman cu masina cine stie pe unde... Acasa m-am dat cu diclofenac, mi-am pus comprese reci pe picior si m=a mai lasat durerea dar tot nu pot calca pe el. S-a si umflat putin glezna, dar nu e asa de rau, nu s-a invinetit asa ca nu cred ca e rupt ca pana acum as fi urlat de durere. Asa ca nu mai merg la nici un doctor dar ma dau de ceasul mortii ca nu mi-am luat copiii acasa. Si topai intr-un picior prin casa. Tare rau este sa fii asa olog.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, cred ca este doar intindere, am patit-o aproape similar prin septembrie-octombrie. Am stat cu punga de gheata, m-am dat tot cu diclofenac, in cateva zile am putut sa calc mai bine pe el, dar fara miscari bruste.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

La multi ani, Elian! Sa cresti mare si frumos si sa-ti bucuri parintii!

Multumesc pentru felicitarile la adresa Georgiei. De-asta ma oftic si eu ca abia asteptam s-o vad cum merge, s-o filmez sa v-o arat si voua si uite ce necaz a dat peste mine. In fine, sper ca pana diseara sa ma simt deja mai bine si sa pot merge sa-i iau.

Am si eu o intrebare poate ma ajutati cu o idee: in jur de 28 o sa mi se nasca finuta pe care o sa o botezam in vara asta. Nasa mea nu mi-a cumparat cercelusi pentru Gerogia la inceput, vroia sa-i cumpere acum la un an, dar s-a nimerit ca tocmai ii cumparasem eu a doua pereche ca prima a pierdut-o si s-a reorientat catre o bratara. Oricum eu am ramas cu buba la cap sa-i cumpar finutei cercei inca din spital, chiar am intrebat-o pe mamica daca vrea s-o gaureasca din spital ca sa stiu sa fiu pregatita. Si auzi ce-mi spune taticul: nu cumpara cercei, nu te supara pe mine, dar am eu un fix si vreau eu neaparat sa-i aleg cerceii ma rog, el fiind un tip pedant cu gust si talent la chestii d-astea gen bijuuri, parfumuri etc. Nu ca eu i-as fi cumparat o pereche de cercei banali, dar ma rog, are el placerea asta, nu o sa i-o rapesc. Desi i-am spus ca si mie mi-a trebuit aproape un an ca sa realizez ca fimea nu trebuie sa stea intr-o singura pereche de cercei si cu siguranta nici a lui. Mi-a replicat ca n-ar vrea sa exista discutii ca nu a purtat cerceii de la mine de parca as sta sa urmaresc chestia asta. Ma rog. Oricum mi-a ingreunat sarcina si pur si simplu nu stiu ce sa-i cumpar cadou fetitei. In afara de lucrusoare, jucarii, si chestii de genul asta. As vrea ceva care sa-i ramana peste timp ca amintire, uite asta o am de la nasa, cadou de cand m-am nascut. Dar nu o bratara ca e prea micuta acum pentru asta.
Eu ma gandeam la ceva din argint niste miniaturi ceva, nu stiu. Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Andreea, Dragos a primit de la nasi, inca de cand s-a nascut o bratara de aur cu numele gravat si o poarta de atunci.Eventual tu i-ai putea lua un lantisor de aur micut........imi dau si eu cu parerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

lingurita din argint micutza cu care sa o impartasesti acum la botez si apoi sa o pastreze pentru atunci cind vor impartasi copilul. asa are Matei, si mi-a placut tare mult ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Ca de obicei, cu intarziere,

LA MULTI ANI FILIP, MARIA SI ELIAN!! SA FITI SANATOSI SI FERICITI!

Andreea, eu i-am cumparat finutei o iconita lucrata manual. Aveam si eu un pitic, ca e bine sa primeasca copilul la nastere o iconita sfintita (la Sergiu am aranjat cu mama sa i-o cumpere), si mi s-a parut mai de suflet un asemenea cadou decat o pereche de cercei pe care are mari sanse sa-i piarda in primul an. Cerceii i-am luat mai tarziu, mai mult pt ca asa e traditia, dar nici sa ma tai nu stiu daca ii poarta finuta sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

andreea: eu sunt foarte practica.Nici eu nu am vrut sa i se ia nimic lui alex ce poate pastra.Lucrurile se pierd, face mama fetei curat peste 5 ani, si incepe sa arunce tot ce considera la vremea respectiva amintiri de o viata.Parerea mea sa ii iei ceva ce ii prinde bine acum sau in cateva luni.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

p.s. ii iei un lantisor la 18ani ca sa stie sa aprecieze si important e sa stati alaturi de ea cat mai mult timp din viata si sa fiti apropiati.

Poate gresesc dar in ziua de azi botezul si nasiisunt o chestie financiara mai mult si tare nu imi place.Am uitat sa fim practici!!!Cine te vrea te vrea din placere nu pt ca ii poti darui ceva copilului.(si uite asa va spun ca nimeni nu m-a vrut ca nasi...hihihi

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Oana, ai zis o kestie foarte desteapta. Ei sunt prietenii nostri foarte buni, el si cu Mihai se stiu de la gradinita, au istorie lunga impreuna
Insa in ultimii cativa ani s-a schimbat el. Si ultima discutie mi-a lasat impresia ca mai mult ar avea grija sa nu cheltui prea multi bani (pentru ca crede ca nu avem ) decat convingerea ca imi face placere si mie la randul meu sa nasesc si chiar vreau sa avem o relatie cu fetita asa cum au copiii mei cu nasii lor. De-asta imi doream o chestie care sa-i ramana amintire, ca lucruri practice o sa-i cumpar si jucarii dar vroiam si ceva care sa ramana. Sau cine stie nu o fi toata lumea asa melancolica cum sunt eu care am pastrat bonturile pana si ombilicale, cu riscul de a fi luata la misto de copiii mei peste cativa ani: "Ce sunt astea? Bleah in ce hal arata! Hai ma mama, cum ai putut sa pastrezi astea? Si de ce lacramezi cand te uiti la ele???"
Oricum multumesc pentru idei: cred ca asta ramane lingurita de argint, ca si Filip are si sper sa mai gasesc acolo de unde mi-a spus prietena mea ca a cumparat-o si o iconita cu fecioara Maria, ca asa o s-o cheme pe fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andreea, Isabella a primit de la nanuta ei, lantisor cu medalion pe care este un ingeras si scrie pe spate, amintire de la botez. Bineinteles ca are vreo trei lanturi pe care e scris cite ceva, colier pentru cind s-o marita , bratari vreo 4 din care nu mai are nici una intreaga , cercelusi, album pentru fotografii cu rama din argint, rama de argint pentru poza, nu-mi mai amintesc...
Si eu am pastrat toate chestiile de la maternitate, mai putin buricul, ca-i cazuse acolo si mi-era rusine sa-l cer pentru acasa
Felicitari pentru micuta mergareata, iar tie sanatate, sa-ti treaca piciorul.

Olga M multumesc de intrebare. Tatal meu astazi este programat pentru biopsie, bineinteles el nu stia despre ce-i vorba. Astept sa ma sune de acasa, ca eu am innebunit-o pe mama, iar ea nu stie nimic, ca s-a dus sor'mea cu el la spital. Doamne ajuta sa fie bine, ca oricum rezultatul il vor da pe saptamina viitoare.
Si Isabella spune "Isabella vrea", Isabella nu stiu ce a facut..., foarte rar spune eu, bineinteles in ambele limbi

Cuscra, nor'ta e la fel de capoasa, nu vrea sa priceapa cind ii spun ca nu are voie, se duce exact acolo, iar daca ii spun sa nu puna mina, sta precum mita, cu labuta ridicata, gata-gata, sa puna mina unde i-am interzis.
Doar daca o amenint ca nu-i dau ciocolata, inghetata sau ca nu o mai duc la copii, devine ascultatoare, bineinteles pentru citeva secunde

Mai vroiam sa scriu, dar mintea mea e in colturi, iar capul meu numai patrat nu este

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput