Copiluti de mai-iunie 2005 (75) - La multi ani!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

La multi ani si puisorilor pe care nu am apucat sa ii felicit si sarbatoritilor mari!

Eu am intrat in examenele finale...pina pe 20 le termin pe toate si apoi intru in vacanta pentru 3 saptamini dupa care o iau de la capat.

Azi am fost cu Diana la dentist la control...totul e ok, are dintisori frumosi, i-a dat cu fluor pe dinti, a miriit ea un pic, dar nu a plins, chiar a fost cooperanta. A plecat plina de stickere si cu un cadou si balon. Numai ca mie imi da bataie de cap copilul asta in fiecare zi cind vine vorba de spalat pe dinti. Nu sta si pace si face un scandal monstru. Daca nu ar fi periuta cu ultrasunete, nu stiu cum as reusi sa o spal bine. Urmatorul control e in decembrie si atunci o sa ii curete si dintisorii daca va fi nevoie.

Apoi am fost cu ea la un control la dr. generalist. Totul e ok, e sanatoasa tun, numai ca are 89.5 cm si dr. a zis ca e cam micuta si grasuta 15 kg. Cica la inaltime e la procentaj 12, iar la greutate la 75%. Apoi i-a facut testul de TBC ca asa cere gradinita la care va merge si i-a luat si singe din minuta sa ii faca analize. La testul de TBC nu a plins deloc...chiar a fost f. cuminte, dar la luat singe a plins cam 1-2 minute, dupa care i-a trecut. Si Emma avea aceeasi inaltime si nici acum nu e f. inalta, ba chiar cred ca e sub average. Miine am programare cu ea sa ii faca si ei un vaccin ca intra in setul de vaccinari, plus ca ii trebuie si ei sa il faca inainte de a incepe in august clasa pregatitoare.

Intrebare: cam ce inaltime au copii vostri? Nu ca vreau sa o compar ca stiu ca arata bine pentru virsta ei (vad si colegii ei de gradinita care au aceeasi virsta), doar eram curioasa:).

Monu, sanatate la fetite!

Eu cu regimul ... ca intotdeauna:( din pacate, nu m-am tinut de el, dar am mincat mai putin si se vede la cintar...1 kg intr-o saptamina. Daca trec de pragul de 63kg, ma declar multumita.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iuliana, Andrei al meu e mai innaltut, cred ca are acum cam 104-105 cm si aprox. 18 kg.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Georgia a mers pentru prima data ieri! Sunt fericita dar ma simt de kko. Mama i-a spus prima data "bonei" cu care o lasam pe vremea aia ca sa merg la scoala si de mers a mers prima data la soacra-mea. Azi merg sa-i iau si-mi vine sa nu-i mai duc niciodata. Evident ca o sa uit amanuntele astea ca sa nu ma depresez.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!
Atomika mea a sarit somnul de pranz a 3a zi consecutiv si reusim s-o culcam fara prea mare circ pe la 22.30-23.00...ei bine, ce credeti...doarme cate 12 ore!!! Ziua stam mult pe afara, ii place la nebunie sa se joace in curte cu pietrele (i-am adus de la rau o laditza cu pietricele, ii pun un lighean cu apa si le arunca in el...e tare funny) si se da cu bicicleta.

Androix, felicitari pentru mergareatza mica!...vai ce repede trece timpul...parca numai ce ne-ai aratat testul cu 2 liniutze. Cat despre faptul ca n-ai fost prezenta la evenimente, nu stiu cum sa te consolez ca si eu sunt tare sensibiloasa...totusi gandeste-te ca n-ai lipsit pentru vreun wiski la birt ci pentru scoala, faci ceva care sa-ti imbunatateasca viata tie si implicit copiilor! Hai, capul sus si multi .

Iuliana, bafta la examene! Alyssa are cam 110 cm si 18 kg, e (prea) inalta pentru varsta ei.

Mergi la inceput

Am facut cateva poze la www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-05-15" target="_blank">gradinita.
N-a stat, l-am fugarit sa-l prind in poza si degeaba. L-am gasit bagat tot intr-o punga cu covrigei, ii era foame, dar alta mancare tot n-a vrut. Acum baloteaza mancarea, ii da Dora sa manance.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Gabitza-am vazut pozele. Tipa aceea la care era in brate era educatoarea? Ca nu prea parea sa-i placa de ea.

iuliana-eu nu am mai masurat-o pe Maya de un an de zile, asa ca nu stiu cat masoara. Pare ok fata de cei de la daycare, dar nici inalta nu cred ca este ca pantalonii de 3 ani abia acum ii vin cat de cat bine .

monu-ai vazut ca pana la urma este roseola? Medica ma fac . Sanatate! I-am scris unei tipe de la fastrackkids ieri, dar nu mi-a raspuns.

Anca-am vazut pozele (toate!!) cu Patrick. Era cam suparat (sau poate obosit?) in unele. Ati fost in Detroit la zoo? Ce mai faceti voi?

Eli-ma gandesc la tine si-ti transmit gandurile mele bune.

Daniela-ce mai face tatal tau?

Maya are maine ultima zi de cresa si apoi nu se mai duce pana in august. Intr-un fel imi pare rau pentru ca a evoluat mult de cand cu gradinita, a invatat poezii (ea care nu stia absolut nici una) si stie multe cuvinte in engleza. Cred ca in 2 luni si jumatate uita tot si o luam de la capat. Dar vom progresa la romana, desi ii merge gurita toata ziua. Chiar vroiam sa va intreb cum se exprima copiii vostrii cand se refera la ei? Isi spun numele sau spun "eu"?. Eu am avut un fel de sedinta cu parintii si mi-au spus ca Maya este ok la toate, mai putin faptul ca inca spune Maya cand se refera la ea si ar trebui sa spuna "eu". Acum incerc sa fiu atenta si sa o corectez si a priceput ideea, dar de multe ori se scapa si tot Maya spune. Uneori gresim si noi ca atunci cand vorbim cu ea, despre ea, ne mai scapam si spunem "Maya" in loc de "tu".

Ma duc sa o iau de la gradinita. Noapte buna!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineata
va invit la

Iuliana, Dragos are vreo 90 cm si 15 kg.E cam scund dar nici noi nu suntem inalti.Eu am 1.55 iar sotul vreo 1.65-1.67

Acum am si eu o intrebare: Copiii vostri asculta cand le spuneti ceva.De ex daca-i spun lui Dragos " nu face aia sau ailalta" face exact pe dos si nu asculta nici daca-i spun de 5 ori.
Nu stiu daca e normal sa faca asa sau doar se incapataneaza sa faca exact pe dos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Androix felicitari pentru primii pasi ai GeorgieiNu te mai invinovati pentru ca nu esti alaturi de ei cat ai vrea tu pentru ca nu cred ca este omeneste posibil sa fii si studenta si mamaica cu doi copii si sotie

In week-end nu o sa mai pot intra asa ca felicit de pe acum viitorii sarbatoriti.
MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANIIIIIIIIIII! LA MULTI ANI ELIAN, ALEXANDRA ELENA, MAYA, ALEXANDRA SOPHIA, ALESIA CLAUDIA! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii si fericire. Mamicutelor sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei in fiecare clipa

Mergi la inceput

Olga, in poza aceea este directoarea, pe care o iubeste foarte mult, deja ii spune pe nume "Enena" (Elena). Dar nu-i place lui sa stea la poze, eram la plecare si ii era si foame.

Cand se refera la el spune tot pe nume, nici nu cred ca stie cuvantul "eu".

Simona, si Andrei are accese de razvratire, dar in general asculta. daca nu-i convine macar protesteaza, comenteaza, tipa, dar face pina la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Teddy, plaja de care-ti ziceam seamana cu asta:

plaja

Bine in afara mizeriilor. Tot asa nisipul este fin de numa.

Sotul nu musai ca gatesc eu bine arata asa, ci ca este el gurmand. Ca are si cantina la serviciu. Insa saracutul este la cura de 1 luna si a dat jos 4 kg. Si continua. ca vrea sa ajunga la 90 macar... Mai are 10.

Andrei esti dragut tare cu Elena. Si se vede ca e finuta. Imi place gradinita. Camera aia cu covorul cu trenuri, frate e dementiala nu altceva. Daca avea si Alex la gradinita asta cred ca numai inauntru ar sta. Beleaaa. Misto ca au si After school. Si aici este ceva de genul asta, unde vin copiii si au tot soiul de activitati meseriase.

Ben si Eric sa fiti sanatosi si sa aveti parte de o copilarie fericita.

Andreea, felicitari pentru Georgia. Ce emotionata trebuie sa fii... Si nu fii suparata ca i s-a adresat bonei cu "mama". Copil nu are ideea in cap cine-i mama defapt. El vede mama ca pe cel cu care sta toata ziua sau nitel mai mult. De la 2-3 ani incolo va stii exact ca aia e bona, ca ala bunica si tot asa. Eu ii ziceam mama lui bunica ca ea m-a crescut, de se oftica mama.. Dar ii ziceam mare fiind. Faza este ca si acuma ii zic la fel. Mama a inteles ca e o forma de a zice...

Monu, sanatate. Poate acuma se termina odata cu bolile astea si va faceti bine. Bine ca ai depistat.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput