Copiluti de mai-iunie 2005 (75) - La multi ani!!!
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
monu spune:
Olga, klacid i-au dat ca sa se acopere pana vine rezultatul de la urina si pt ca are usor rosu in gat. rosu in gat care nu justifica insa febra mare. nenorocita asta de febra nu cedeaza la siropuri si cedeaza f greu pana si la algocalmin fiola. si ajung sa ii dau cate 10 pic la 4 ore pe 24 de ore ca sa nu ajunga la 40. ca oricum se opreste la 38.8 si sta acolo agatata.
, mami de printeseAlexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
OlgaTarziu spune:
La multi ani Maria!!!!!!!!!!!
La mult ani, Danelutza!!!!!!!
Multumesc de urari. M-ati surprins total. Azi o sa ajung la 8 seara acasa asa ca... Sarbatorirea pe sambata. Ciudata poate fi viata asta. Aseara ne gandeam cum a trecut timpul. Maine avem si 9 ani de casnicie si 10 de cand ne stim...Imbatranim.
OlgaTarziu spune:
Cat despre BB, cred ca-s expirata cuscra. Nu iese si pace. Deja avem 5 luni de incercari. Deja nu mai cred ca va iesi.
Ioana am descoperit de ce nu pot face culori. Intram cu Mozilla si nu puteam face nimic. Daca vreau culoriu trebuie sa intru cu internet explorer.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Danelutza, la multi ani fericiti iti doresc, si iti urez sa ai o zi de nastere linistita! Sa fie totul bine cu tatal tau, cu voi, sa nu mai aveti necazuri toata viata!
Robotzica, sa-ti traiasca fata, sa fie mare si frumoasa, sa-ti aduca bucurii in viata si multumire!
Olguta, dupa cate inteleg esti destul de obosita si stresata, mai greu se "prinde" bebe in conditiile astea. Poate daca o sa fiti in concediu si mai relaxati...La mine a mers planificarea cu calendarul in mana, stiind cu aproximatie zilele fertile.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
lucas spune:
La multi ani Danelutza!!! multa sanatate si putere!
La multi ani Maria!!
olga bafta multa la proiect, iese,iese cind te astepti mai putin, sa-ti traiasca partenerul de "munca"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
frate ce caldura pe aici...poate si pentru ca a venit "vara" asa brusc nu ma pot obisnui defel cu soarele, ma doare rau capul si ma sufoc, parca sunt beata nu altceva
.
Beatrice, m-am uitat curioasa la pozele tale sa vad cum arata marea in Dk, mie mi se pare ca plaja nu seamana, la noi nisipul e fin si pamantos, in schimb apa e la fel! Tu arati beton...si se vede ca gatesti bine doar vazanu-ti sotziorul cu burtica!
Cuscra, nu ne mai zici nimic de Tony? Imi pare rau ca nu apare bb2...poate mai organizati o Cuba, ceva, vara asta.
Eu sunt disperata cu dez-pampersirea kupilului...nu vrea la olitza nici la wc nici in pampers, se pisa cu nesimtire prin toata casa si apoi se baga cu picioarele in balta si stropeste peste tot...nu mai rezist!!!
Danelutza spune:
Multumesc din suflet pentru urari
Ne-am petrecut, eu, motata si soata la restaurant, deci mincarea au pregatit-o ospatarii
M-am chinuit sa fac un tortulet, dar intrucit cuptorul face fite, am pus in cuptorul mic si s-a cam prajit tortul .
Nu m-am simtit niciodata ca anul asta, parca nici n-a fost ziua mea, probabil pentru ca n-am stat suficient in bucatarie si n-am vrut musafiri
Va tuc pe toate si va imbratisez cu drag
Sanatate multa la puiutii bolnaviori
![](majoreta.gif)
onixone spune:
am intrat si citesc ca sunt multi bolnaviori.
monu:sanatate multa,cred ca saraca le trageti pe toate.Intr-un timp era tdicu bolile.
Noi tot muciosi (adica eu si Alex) ca taica-su mai mereu plecat nu are timp sa ia de la noi.Eu am luat niste medicamente care se numesc 24hours si am luat cele de seara ieri si am dormit ca drogata ca sa fiu sincera si tare bine a fost.Probabil ca cele de seara contin ceva ca sa te faca sa dormi bine si va spun ca...tare bine am dormit.NU avem febra, pe mine ma doare in gat(poate si de la tigari) si muci la greu.
DANELUTZA: SA FI SANATOASA SI FERICITA.NU-I NIMIC CA AI ARS TORTUL!!!(asa testezi sotul)LA DANS CU VOI!!!LA MULTI ANI!!!
FILIP,CRISTIAN, MARIA MONICA...3 ANI!!!SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Danelutza, La multi ani!
Sa ai parte de tot ce-ti doresti, dar mai ales de sanatate!
La multi ani si pentru Maria Monica!
Sa cresti mare, puisor si sa ai o viata fericita!
Andreea mama de Filip si Georgia
simiena spune:
Cu intarzierea si scuzele de rigoare
LA MULTI ANI!
David, Sergiu, Vlad, Freya, Timeea, Adina, Cristian, Maria
si , bineinteles , Danelutza