Copiluti de mai-iunie 2005 (75) - La multi ani!!!
Raspunsuri - Pagina 14
Danelutza spune:
La multi ani, Maria-Monica !
Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa, norocoasa !
La multi ani, sot de Olga T !
gusta spune:
La multi ani Danelutza.Sa ai parte numai de bucurii si fericire si tot ce iti doresti.
La multi ani sot de Olga si cat mai repede sa apara bebe 2.
La multi ani Maria Monica sa cresti mare si frumoasa.
Marilena si Mara Augusta
Tdi spune:
Monu, ufff, pana la urma era virus intestinal cum am banuit...pupam papusica sa se faca bine repede repede! Febra asta mica mai dureaza azi, maxim la noapte cred, pana cand organismul reuseste sa-si regleze "termostatul", s-ar putea sa si transpire rau in noptile urmatoare, sa nu te sperii ca e normal dupa un episod de 40....incearca sa o hidratezi cat mai mult si nu uita de fermentii lactici, stii tu.
patriciaRO spune:
Teddy, meseriase pozele de la mare. Aveam senzatia ca esti langa mine. Asa de tare seamana plaja.
Gabitz, fff tare ca ai soft instalat sa vezi ce face Andrei. Ce soft e ala?
Danelutza sa fii sanatoasa!
Maria Monica
Monu, mai fff nasoala treaba asta cu virusul intestinal. Sanatate multaaaa
Beatrice, mamic de Alex pifos
monu spune:
am revenit de la spital. analizele sunt bune. sunt negative la urina, kk, gat, nas, sangele ok. deci "operatia reusita dar bolnavul...." DD fereste! are febra in continuare. e ceva viral banuim nu stim ce. Diareea s-ar putea sa fi fost de la klacid. nu stim daca e virus intestinal sau ceva in gat sau e de bube. asteptam!
ma omoara febra asta 38.8 - 39.1 - 39.6 - 40. numai asa o tinem si scade f greu. Aveti idee cat algocalmin fiola in 24 de ore are voie? ca numai la asta reactioneaza. asteptam o eruptie ceva.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD
monu spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor. va uram la toti, din tot sufletul numai bine. sanatatea e cea mai importanta.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD
Androix spune:
Monu, imi pare rau ca iar sunteti bolnavioare. Algocalmin eu stiam ca se da o picatura per kilogram corp in 24 de ore.
Andreea mama de Filip si Georgia
omustata spune:
La multi ani, Maria Monica! Sa cresti mare si frumoasa si sa o bucuri pe mamica ta!
La multi ani, Daniela!Sa fii sanatoasa si sa te bucuri inca ani multi de acum incolo de tatal tau.
OlgaT-sa-ti traiasca Fane si sa fie sanatos! Sa fiti fericiti impreuna!
monu-diareea poate fi de la Klacid. Si Maya a avut diaree de la el. Dar de ce i-ai dat Klacid?
Olga si Maya (28.05.2005)
simona_filipas spune:
Eu sunt in urma rau de tot cu felicitarile
Cu scuzele de rigoare
LA MULTI ANI! Olivia, David, Sergiu, Vlad, Freya, Timeea, Adina, Cristian, Maria. Multa sanatate si tot ce-i mai bun
Cuscraaaaa "LA MULTI ANI!" Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele.
Noi bine sanatosi, mai rau cu timpul liber de cand cu caldurile astea ca nu se mai da Drgos bagat in casa decat pe la 21.30.
De pe la lucru ce va mai citesc dar si aici.......
Monu sanatate multa va dorim.
Dispar ca ma cheama datoria