Copiluti de mai-iunie 2005 (75) - La multi ani!!!
Raspunsuri - Pagina 20
gabitzam spune:
Ce zi minunata pentru patru fetici-zanici, Alexandra, Maya, Sophia si Alesia
La multi ani fericiti, dragutelor! Sa va fie viata plina, sa aveti parte doar de bucurie si minuni minunate, pentru voi si cei dragi!
Lucas, acum am venit si noi din parc. Era si expozitie de flori la intrarea in Herastrau, n-am putut sa plec macar fara un ghiveci, am luat niste garofite.
La gradinita la Aladin unde este Andrei, sarbatorirea e din partea casei, fac ei cinste cu tort si un party mic, ii si filmeaza dupa cate mi-au spus.
Altfel, vezi care este obiceiul casei in ce priveste party-urile de zi de nastere.
www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-05-18" target="_blank">Poze de azi din parc.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
La multi ani, Alexandra-Elena !
La multi ani, Maya-Maria !
La multi ani, Alexandra-Sophia !
La multi ani, Alesia-Claudia !
Sa cresteti mari, sanatoase, fericite si norocoase, alaturi de familiile voastre !
simiena spune:
La multi ani!
ALEXANDRA ELENA
MAYA MARIA
ALEXANDRA SOPHIA
ALESIA CLAUDIA
Mii de multumiri tuturor fetelor care ne-au felicitat si iata aici cateva www.flickr.com/photos/24127532@N05/" target="_blank">poze de la ziua lui Elian.
Va pupam pe toti.
saryta spune:
LA MULTI ANI! micilor sarbatoriti
ALEXANDRA
MAYA
ALEXANDRA
ALESIA
multa sanatate si o viata plina de fericire si noroc!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
gabitzam spune:
Am bagat un strudel la cuptor si l-am facut scruuuummmm
Si de-abia asteptam sa-l scol, l-am lasat cat scrie pe pachet, dar cred ca a fost focul prea tare, si eu pe net fiind nu m-am mai dus sa-l controlez. Ma offftttic!
Lili, am vazut o burticuta rotunjoara si dragalasa
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
patriciaRO spune:
Alexandra; Maya; Alexandra; Alesia
Sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si sa aveti parte de mult noroc.
Beatrice, mamic de Alex pifos
Ada_74 spune:
LA MULTI ANI FETITELOR DRAGALASE ALEXANDRA ELENA, MAYA, ALEXANDRA SOPHIA SI ALESIA! SA CRESTETI MARI, FRUMOASE SI SANATOASE!
Gabitza, nu mai ai unul de rezerva?
Multumesc de aprecieri, eu iti admiram tie burtica si ma gandeam cat mai am pana ajung si eu asa.
Eu inca ma recuperez dupa ziua de ieri. A fost frumos, am avut noroc si cu vremea, ca petrecerea a fost in curte la ai mei, la tara. Mi-a parut rau ca nu au ajuns Laura si Cornelia, dar a ramas ca repetam figura cand se fac ciresele, ca avem acolo un ditamai ciresul din care se hranesc in fiecare an graurii, niciodata nu apucam sa culegem toate ciresele.
Copiii s-au simtit bine, dar nici unul n-a vrut sa doarma, nici macar prichindeii (au fost finuta si nasicul lui Sergiu, care au cam 1 an jumate) si au plecat toti rupti de oboseala. Sergiu a adormit la ai mei pe la 6.30 seara si s-a mai trezit acasa la 8.30 azi dimineata.
Tot el a tinut sa marcheze si momentul, sa fie memorabila ziua de ieri. Aproape de final, prea prins cu joaca, i-a fost lene sa mai mearga la baie sa faca pisu, asa ca si-a dat pantalonii jos cu fata la toti invitatii si a rezolvat problema. Cica el facea la pom, desi pomul era la vre 3 metri de el.
Daca vreti sa vedeti poze:
http://www.dropshots.com/Ada_74
Azi am fost si la ziua Alexandrei, a fost f frumos, iar Alex o adevarata printesa. Am si poze de azi, dar am zis sa o las pe Oana sa le puna prima .
Va pup,
Lili
Cloreta spune:
LA MULTI ANI FETITE DRAGI!
Alexandra, Maya, Sophia, Alesia
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Tdi spune:
La multi ani pentru
ALEXANDRA
MAYA
SOPHIA
ALESIA
Am admirat pozele de la ziua lui Sergiu si a lui Elian, frumoase frumoase!
omustata spune:
Lili-am vazut pozele. Ce clad si frumos este la voi!! La noi au fost numai 14 grade azi. Brrrr!!
Ce este curentul emo? Lamuriti-ma si pe mine.
Olga si Maya (28.05.2005)