Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

quote:
Originally posted by clau_geo

Ratonelu.. imi pare rau de faptul ca te-ai stresat cu spitalu insa ar trebui sa rogi pe cineva sa te ajute in astfel de cazuri ca, tu nu ai voie sa faci efort, daca nu pt tine macar pt bb trebuie sa fii mai relaxata si odihnita acum, De miscat si eu am fost stresata acum 3 zile ca nu misca insa a doua zi a dat o petrecere de cateva ore :) au si zile si zile ca si noi.

Rain vreau si eu parola de la mailul comun, userul parca era septembrieoctombrie@yahoo.com, nu?

20+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

PM for you !!

19+ Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Salut mamicilor dragi

Mai sunt si eu pe aici printre voi si va urmaresc de zor.
Multumesc si pupici multi la toate cele care au trimis listute. Foarte utile!!!
Eu pana acum nu am cumparat absolut nimic. Astept sa cunosc culoarea caruciorului dar trag mai mult cu ochiul la hainute de fetite.

Va doresc la toate o seara minunata si o noua zi maine plina de vesti bune.
Pe mine tare ma bucura si ma incarca de energie primavara acesta minunata, calda si plina de flori.

16+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Monica, Anca, Boo, merci pentru mesaj. (nici eu nu am mai avut timp sa intru, m-am luat cu una cu alta pe la scirbici, va trebui sa recuperez, sa citesc din urma). eu iau MAGNE B6, dar numai o pastila dimineata, cred ca doctorul meu imi spusese de doua pe zi, o sa ma uit din nou pe ce mi-a scris el si daca e asa o sa dublez doza. plus ca mi-a dat niste nimerale, poate si alea ma vor ajuta.
eu nu i-am spus nimic lui de asta, pentru ca inainte mji se pareau normale, cum le aveam inainte de darcina, insa de vreo 2 saptamini s-au accentuat.
EDIT: am vrut sa scriu minerale si nu nimerale.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

ratonelu, ai grija de tine. roaga si tu o ruda, o vecina sa se ocupe de mama ta. hai ca o sa fie bine, nu te speria. poate ca bebelusul tau e si el obosit de la cit ai stat tu in picioare!

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

monica, merci pentru listuta. salvat la mine listuta ta si a celorlalte fete! ce bine e sa va avem, dragelor!

eu acum va las, am avut o zi plinaaaaaaa de rahaturi de la scirbici. asta e, sper ca maine sa fie mai bine.

singura bucurie e ca m-am programat la un centru specializat in chestii genetice, unde o sa-mi fac eco morfofetala. asta se va intimpla marti la orele 18:40 (19:40 ora romaniei, asa ca va voi da vestile de rigoare tocmai miercuri de dimineata)

pupici la toate fetele

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicle spune:

Veronicle
DN.06.09.1976 UM.05.12.2007.DPN.11.09.2008.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

quote:
Originally posted by freshanana

buna dim
nushulica eu am gasit pe str negru voda - TERASA TARANEASCA , tel 0241665606
nu am sunat sa vfic, sper sa fie bun nrul

22+

puiutz
pui

Uooof, abia acum am vazut mesajul, dupa ce am dat cautare in subiect, cred ca mi-a scapat azi dimineata. Multumesc mult , asa e, Terasa Taraneasca se numeste restaurantul, am fost acolo la o petrecere acum vreo 2 ani , dar am retinut gresit numele ..

19+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

monica , de la quelle, ce marime ai comandat? as vrea sa iau niste overall-uri .. da nu stiu marimea ...

18+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Fetelor, merci de incurajari, acum am ajuns acasa, dar nu stau mult, imi fac un mic bagajel pentru spital. Am fost la un control pe masa, col 'cam scurt', uter contractat si mi-a recomandat sa merg la un spital in seara asta, sa imi faca o perfuzie si niste investigatii pentru siguranta N-am fost in spital niciodata Sper sa nu ma tina acolo peste noapte

Va pup si sper sa vin inapoi si sa va scriu maine dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor!!!!

azi n-am fost acasa deloc pana la 5 am tot umblat si de cum am ajuns am mancat si pana acum am dormit nush cat o sa mai dorm la noapte!!!!

eva multumesc frumos de felicitari!!! ma bucur ca ati sarbatorit frumos ieri in 3 nu poate fi nimic mai frumos si mai romantic de atat!!!

multumesc tuturor fetelor pentru felicitari de cuculet si de numele ales

joy m-am uitat si eu in pozele tale esti si vei fi o mamica frumoasa si micutza sofia sigur iti va semana!!!

bine ai revenit laureta!!!! te asteptam la povesti

astazi am vazut ca s-au purtat discutii f f interesante mi-am salvat si eu listutele de la mamicile cu experienta si listuta monicai, o sa fac una asa dupa capu meu le combin si pe urma ma apuc si eu serios de cumparaturi!!!monica merci de pm

iepurila la avicena nr e 276433 si da, la dr socolov ar trebui sa te programezi la el

veronicle bine ai venit printre noi sigur te vom trece pe listuta! sarcina usoara in continuare!!! ati aflat sexul??

scuze daca am uitat pe cineva azi m-am certat tare da tare cu cineva si is cam intoarsa, maine e cununia civila a cumnatei si daca o sa am tot dispozitia de azi....

noapte buna daca va culcati de pe acum!!!eu stau sigur pana tarziu daca abia m-am trezit

aaaaa...alina mami de alexa bafta maine!!!! am inteles bine ca maine mergi la dr nu?? scoatem imediat agitatele alea

edit: piolica ti-am admirat burtica semeni fff bine cu o prietena de-a mea ...esti cumva din iasi??sau ai radacini pe aici??ma gandesc ca poate sunteti surori

16+ DAVID

Mergi la inceput