Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
Nerantula spune:
Am fost la ecografie la Pop .. ce sa zic, m-au trecut toate transpiratiile, cred ca mai bine de un sfert de ora s-a uitat la craniu si nu zicea nimic, parca era putin incruntat .. ne-a fiert pana ne-a taiat respiratia ... la sfarsit a ingaimat doar un normal
. Sincer, nu stiu ce sa cred, sper sa fie 'normal', daca era ceva in neregula ne-ar fi spus, nu? (paranoiaaaa!!)
Pe foaie asistenta a scris de mai bine de 10 ori 'normal' la tot felul de masuratori deci, in concluzie se pare ca Gruia e ... normal 
A iesit si de data asta cu aproape 2 saptamani mai mare decat varsta gestationala, mi se pare cam mare diferenta, dar la acest capitol a fost cam in acord cu Iosup, deci asa trebuie sa fie. Avem 394gr +/- 57 gr si AC (abdominal circumference ??) 15.99mm ... marisor, voinicul-haiducul nostru!
Siii ... fantastic
... chistuletele din plexul coroidal nu s-au mai vazut!
19+ 
Haiduc iubit
nushulica spune:
bravo nerantula, felicitari pt bebe...normal!!!!
si ce voinicel e!!! al meu are 140g si 11cm parca da e mai mic cu 3 sapt
are timp sa creasca 
16+
DAVID
Nerantula spune:
Multumesc, Nushulica! Acum sunt si eu, in sfarsit, mai relaxata pana la urmatoarea intalnire cu Pop!
Nu-ti face griji, o sa ajunga si David la 400 gr si mult mai mult, mie mi se pare ca trece foarte repede vremea acum .. deja burtica nu mai poate fi ascunsa!
Fetelor, cat de mare va iese diferenta intre varsta gestationala si varsta ecografica? Mie mi se pare cam mare 12 zile ... in conditiile in care eu aveam un ciclu foarte regulat inainte, de lungime standard 28 zile ..
19+ 
Haiduc iubit
Muuh spune:
July e ok pretul dat de tine. Ai vazut ca ce am gasit eu era mai scump mai ales ca nu aveau si scaun de masina. Peg Perego e marca italienilor si e normal sa fie mai ieftin la ei decat la noi. Ma duc acum sa ma apuc sa citesc ce scriu aia la scaunele Peg Perego si postez aici.
klemi daca la primul copil faci cezariana poti sa faci si la al doilea sau nu. Eu tocmai am scris la capitolele trecute ca am decis sa nu experimentez nimic si sa merg tot pe cezariana si de data asta. Doctorul meu mi-a propus sa incerc natural daca vreau. Dar eu am zis ca nu, m-a lovit lenea si putina frica si nu am chef sa incerc ceva nou. Voi naste prin cezarina din aia cea mai hulita "la rece", programata.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie