Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Moni, ce ziceai tu, ca nu iti creste deloc burtica?
Creste creste Andreiutzu!!!
M-ai omorat cu atatea lucrusoare, pana in luna a noua o sa iei cat pentru zece !

Anca, sa portzi sanatoasa hainutzele!

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

vreau si eu userul si parola de la albumul comun pls pls pls
Si eventual cum se face stup ca eu sunt non-stop cu site-ul deschis desi nu scriu tot timpul.
Pup mult !

19+ Eva Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Boo

Monica, Piolica eu din cate stiu carceii trec daca iei magneziu (asta stiu sigur de la mama ca ea are noaptea mereu si ii trece daca ia magneziu. cand nu mai ia o apuca iar). Si magneziu se recomanda si in sarcina. Evident, studiati problema, nu luati de buna ce zic eu, dar poate va ajuta.

Exact asa stiu si eu. Carceii nu sunt deloc "ceva normal", de la sine inteles in sarcina, apar pe fond de lipsa de magneziu, eventual si calciu.

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Avem album de poze comun ??? Eu sunt varza .. habar nu aveam. Vreau si eu sa stiu cum se intra acolo

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Kid super ce ai scris de cezariana,pe sufletul meu,deci dr T nu taie muschiul nu?asta era singura grija dar stiind cat e el de atent cu gravidutele mi-am inchipuit ca nu-l taie dar acu ca-mi confirmi si tu nu mai scapa Tutu fara sa-mi faca cezariana.Sper sa-l conving.

Felicic te astept cu vesti!inteleg ca si tu vrei cezariana?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

21+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Da Eva a explodat putin si mi-a tras un sut acum de sunt convinsa ca-i acolo. Azi a miscat destul de mult, la fel si ieri. Acum nu mai imi fac probleme. Are zile si zile.

Cu hainutele... mai astept 2 seturi de la Quelle si promit solemn ca nu mai cumpar nimic (decat sa-mi placa ceva de sa mor acolo langa). CE am luat e practic. Nu vreau sa dau banutii pe camasi, gecutze si alte prostioare care sa nu apuce sa le poarte, desi tentatia e mare. Dupa 6 luni, cand mai crestem si o sa facem parada modei pe afara ii iau. MAi am una alta de luat din strictul necesar si dupa ma apuc de ce-mi trebuie mie.

Cu acesti carcei... iau Elevit, ma gandesc ca are si magneziu, sau? Oricum o sa-l intreb pe doc.

ratonelu, sanatate multa mamei tale si fara stres ca-l superi pe bebe

Parola la contul comun de poze nu o cunosc (sau poate da????) asa ca nu va pot ajuta. Eu nu am intrat niciodata pe acel cont comun.

Urmatoarea postare va fi cu listutza

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Musette ca sa stai linistita iti zic si eu asta. Am o prietena care urmeaza sa nasca acum cu el si tocmai a avut "discutia" despre nastere. I-a zis ca niciodata nu a taiat muschiul. Deci stai calma ca e ok.
Si mie tot de asta mi-era frica la cezariana dar am vazut ca si Herghelegiu face la fel, nu il taie. O alta prietena tocmai a nascut cu el si operatia ei dupa 2 saptamani arata perfect. Mult mai bine decat ce am eu dupa laparo. Am un cm de operatie dar care se vede urat si acum ma mai si mananca Asta intr-o parte, ca in cealalta am operatia de la apendicita care e si mai urata. Deci sunt varza la capitolul asta. Noroc ca sunt in chiloti toate

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Am si eu cateva intrebari..... eu tot timpul am
Daca prima oara fac cezariana. pot sa fac si al doi-lea copil tot prin cezariana, adica este ceva mai coplicat sau la fel.
Iar in legatura cu mancarea, eu m-am cam obisnuit sa mananc intruna ceva,pe mine unde ma cauti trebuie sa rontai cate ceva.....o fi bine?....sau nu....de ingrasat stiu ca este foarte probabil. dar in rest?.....

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

kid2003: eu nu-s rea de durere! mi-am facut si tatuaj fara epidurala vroiam sa nasc normal, pentru ca stiu ca este mai bine, dar o sa ascult sfatul doctorului si din cate am citit pe aici ma paste cezariana! Plus ca Iosup nu ca-s dama bine (nu ca n-as fi) a zis ca ma recomanda el, ci ca a vazut pe acolo niscaiva probleme. D"aia am emotii la intalnire! Imi vine sa ma duc maine peste el!
ratonelul: nu ai alte rude sa te ajute cu mama? Nu esti bolnava, dar totusi esti insarcinata, stat in picioare 8 ore si carat bagaje nu mi se pare usor si poate l-ai obosit(stresat, enervat) si pe bebe. Mai bine suni dr, ce te intereseaza pe tine ca zice ca esti paranoica? Tu sa fii linistita, ca la urma urmei asta-i meseria lui.

monica: dar te tratezi serios nu gluma! Asa terapie prin cumparaturi nu am mai vazut de mult timp! Sa le stapaniti sanatosi toti trei! Ma uit la costumashele ale, ce o sa le pipileasca bebe Vezi ca la fox in unirii sunt fel de fel de costumase smechere de baieti, cate 2 buzunare pe 40 cm de material

Ar tb sa invat sa fac si eu capitole, ca o sa raman ultima la odisee cu DPN meu! Dar ce rost ar mai avea, sa vb singura? Poate mami de alexa stie

Vasile
15+

aluna
foto

Mergi la inceput

Boo, Username-ul ptr contul comun de poze este "mamici2008" iar parola e aceeasi ca la mailul comun.

Edit: Contul e pe Webshots!

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput