Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

fetili, eu plec acum. poate mai reusesc sa intru diseara.

toate burticile.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

July,,,, cununie, am ratat eu ceva???

19+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Sa le porti sanatoasa Anca !!

18+
atat mai avem
creste minunica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

In principiu vin si eu la intalnire,sper sa nu apara ceva intre timp.Unde mergem pana la urma?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

21+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Codrutza n-ai ratat nimic esential, ma duc la O cununie, nu a mea. Iti dai seama ca anuntam pe aici cu surle si trambitze ca m-am hotarat intr-un final sa ma marit, daca era :p

_
Our future determines our past
Fasolica de S22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Multumesc Onutzu

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

july, merci inca o data de raspuns. Si la medlife tot atat costa.
alinushca, am facut DT in aceeasi zi in care am facut si eco, la interval de 15 minute. Aia cu 2 saptamani era altceva, am sunat azi la Genetic Lab si mi-au spus initial ca eco nu trebuie sa fie mai veche de 1 saptamana si apoi mi-a zis ca se poate si daca e mai veche, adica de 2 saptamani.

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Fetelor, asa drag imi e de voi cand va "vad" discutand despre lucrusoarele necesare lui bebe... Am salvat toate listele postate de voi, sigur imi vor fi de folos!

Si noi am luat cateva hainute pentru Sofia cand am fost in Olanda, ca deh, nu m-am putut eu abtine!

Am fost doar la Zara si H&M. Preturile mi s-au parut f bune, si nici macar nu erau reduceri. Ca exemplu: un set de 2 body-uri din bumbac 100% cu maneci lungi, roz cu alb, tare haioase pentru bebelina 2-4 luni cu doar 1,9 EUR (!!!) Bine, poate a fost un caz aparte, dar in general preturile par mai mici decat in Ro.

Si am postat si filmuletul de ieri de la ecografie, pe video google (link la semnatura). Asa, ca sa vedeti si voi ce comoara de fetita am eu!

20+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Eiiiii, July, ma gandeam si eu ca vrei sa ne faci o surpriza, si sa ne arati direct pozele!

19+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am revenit cu info despre mobila (discutia de ieri). Am primit raspuns de la fabrica din Araci .. preturi in euro, mai mari ca la Baby Design. Asa ca varianta asta cade direct.
Am scris azi mail la ungurul lui Muuh. Astept maine raspuns si va tin la curent.

Ufff ce ma enerveaza. Eu de la servici nu pot sa vad nici o poza sau filmulet. Fir-ar ..

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput