Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
EvaF spune:
Boo, acum am vazut eu ce de lucrusoare frumoase ai luat tu! Imi place caruciorul f mult, iar adidasii sunt de-a dreptul deliciosi! Ce pofta am si eu sa iau hainutze pt puiul meu, ma si vad cand ma apuc nu am frana, nu stiu sa ma opresc .
Laureta, welcome back!
22+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
Boo spune:
Pai tu crezi ca eu ma pot opri ? I-am luat cadou si de Paste ca doar era primul Paste din viata lui .. nu vreti sa stiti. Cred ca in curand tre sa comand 2 dulapuri nu unul pt el
July ne luam de mana, nici eu n-am priceput nimic. Mitzo lumineaza-ne !!!
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
aly_c20 spune:
monica, ce m am mai amuzat la pleonasmul "fotbalist destept":))
si eu sunt de aceeasi parere, dar daca ta'sau il vrea fotbalist:)) si ne a mai zis si dr ieri la eco ca are picioare de fotbalist.eu l as vrea tenisman:P
21+ Sebi
Codruta27 spune:
Piolica ce mamica eleganta si ce burtica frumoasa!!!!
Boo, ce de lucruri frumoase ai cumparat tu , draga mamica!!
19+ Vlad
Bebe mic
ilia_99 spune:
OAU
ce zumzaiala!!!!!
m-ati dat gata, n-am mai citit atit de la ultima carte...
asa, s-o iau punctual daca ma ajuta memoria:
felicic, da, il fac scorpion pe bb 3. nu-i bai ca asa e si tat-su, si fii-mea trebe ca am o mare netrebnica intr-o viata anterioara... poate se indura si vine cu o saptamina mai devreme sa fie Balanta!!! da' nu pe 21 oct, ca atunci e ziua lui fiu-meu. si nici pe 30 oct ca e ziua lu' fii-mea, na! si n-o sa-l cheme Vasile, fii pe pace, da' nici n-am vreo idee de nume, sa ma tai!!! eu mai trag sperante ca la morfo, pe 9 iunie se face fetita..
despre listuta eu pot sa va spun ce am facut eu si fiecare decide:
bepanthene nu mi-a folosit deloc nici mie nici lui bb. cel mai bine a mers cu Sanosan, crema de fund, lotiune, sampon, tot... exclus pudra, are dreptate Nocom. (atentie: la fata nu erau atitea produse, asa ca am folosit pt masaj ulei de floarea soarelui, fiert si racit, iar pt fund Cutaden. Exista si acum si e ff buna!
N-am folosit mameloane pt supt fiindca nu tragea nimic prin ele, asa ca am renuntat in doua zile.
Pompa de sin de la Avent, manuala, nu electrica.
Ceaiuri de chimen si anason: fetelor, am baut cite 4-5 litri/zi, am mincat gratare, piept de pui, brinza de vaci, lapte, am luat Galactogil si Nutrinatal, etc... Am pierdut laptele definitiv la amindoi copiii la 2-3 luni. Toti dr imi spuneau ca nu tine de regimul alimentar, eu nu si nu. In urma cu o luna am gasit cel mai recent studiu american despre alaptare in care se spune ca singurul factor de care depinde cantitatea de lapte tine de hormonii receptori de la nivelul glandei mamare, comandati de hipofiza. De aia poate sa alapteze si o americanca, dar si o femeie din Africa, desi nu maninca deloc adecvat, saraca... Atentie: galactogil este plin de zahar, deci o sa va umflati bine-mersi.
Betisoare de urechi eu n-am folosit pt bb, mi-au zis sa-i curat pavilionul urechii dupa baie cu prosopul sau cu un tampon steril. Urechea nu se curata inauntru, betisoare exclus!
Cadita de baie: vedeti ca exista unele cu un suport inauntru, sau cu un suport care se pune inauntru. Mie mi-a fost incomod sa-l spal asa! La fata ii puneam un scutec pe fundul caditei, care era clasica, si asa o manevram cel mai bine si pe spate si pe burta. La bb 2 am gasit un suport care practic pluteste, e umplut cu polistiren, da' nu mai stiu de unde l-am luat. Poate Mothercare sau Miniblu...
Despre perna: eu nu le-am pus niciunuia, pt ca exista pericol de sufocare. Ai mei s-au intors rapid pe burta si numai asa au dormit, oricit am incercat eu sa-i pun pe spate, asa ca.. Paturica le-am pus la inceput pt ca nu se misca ff mult, desi intr-o dimineata l-am gasit pe fiu-meu sub ea, asa ca acum o sa-i iau lui bb saculet. Nu stiu cine a zis sa-i punem perne lui bb in dr si stinga caputului sa-i stea drept, n-are nicio legatura. Oricum nu-i poti fixa pernele in jurul capului si apoi cui i-ar placea sa doarma ca-n menghina?
Cam atit mi-a dat prin cap, va mai spun daca imi amintesc si altele.
15+
alinushca spune:
Hey! Cum a ramas cu intalnirea aceea? O facem Sambata viitoare ?
Eu una chiar astept cu drag sa ne vedem sa vorbim pe viu de toate lucrurile astea care se discuta pe forum. Sa primim sfaturi sa impartasim experiente, sa vedem pe viu cine are burta mai mare (deja am ramas in urma fatza de voi).
Hai sa facem o lista cu cine vine ? Sa stim cate locuri rezervam ? Ca altfel bem sucul in picioare langa gard!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
15+
monica_dicut spune:
alinush, eu asa zic. sa stabilim de acum , ca sa nu ne facem alte planuri. voi ce ziceti fetelor?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Cuculetz Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
Boo spune:
Eu vin 90% . Sper doar sa nu se strice planurile pt weekendul asta si sa se amane pt celalalt. Dar in principiu eu vin. mergem la o terasa nuuu ????
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
anca81 spune:
Am revenit! Wow, ce harnicute ati fost, ati scris o gramada cat am lipsit
Mi-am cumparat 3 bluzite dragute si o pijamaluta, pantaloni nik. Mai cautam...vreau ceva din in, lejer, cu o banda finuta din tricot nu cu 2 metri de elastic in partea de sus Aaa, la una dintre bluzite (e roz) am primit un cadou super simpatic, niste margelute mici roz si o fetita mica mica imbracata in roz, e asa de scumpa Am rezistat eroic in fata Mc Donald's-ului, mi-era pofta de niste cheese sticks, in schimb am luat "doar" o inghetata cu caramel July, uite aici mama denaturata, isi cumpara lucruri numai pentru ea si nimic la copil! Adevarul este ca ma uit toata ziua pe site-uri cu lucrusoare pentru bebe si in oras la hainute, dar pur si simplu nu stiu ce sa iau, parca mi-e teama. De saptamana viitoare incep serios shopping-ul cu target clar bebe.
CD27, imi pare rau ca nu te simti bine. Ai incercat sa iei niste No-Spa? Cel mai bine e sa te vada un doctor. Sunt sigura ca Mikul e bine, stai linistita in patut. Hai, sa treaca.
Nushulica, David e un nume foarte frumos. Daca as fi avut baiat as fi oscilat intre David, Tudor si Eric. Si bineinteles, Alexandru/Alexandra - asta e piticul meu de cand eram mica.
Piolica, imi place mult Emma, e asa ... elegant si distins. Lola ... hmmm, mie nu-mi place deloc, no offense. Carceii de care spuneai tu cica sunt normali in sarcina, poate ar trebui sa iei niste magneziu, stiu ca face bine. Esti foarte draguta in poze, mereu vesela si cu zambetul pe buze
Ada, multumesc pentru raspus Ei, am exagerat putin cu "blanita" e mai mult un pufulet, doar ca nu mai e blond ca si inainte de sarcina ci s-a inchis la culoare. Dar asta sa fie singura mea problema!
O burtica mititica
22+ Carla Alexandra
JulyMorning spune:
eu nu pot intalneala nici weekendul asta, nici viitor... we asta cununie, alalalt merg la bulgari la concert kiss
_
Our future determines our past
Fasolica de S22+