Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

maryb recoltarea am facut cu herghelegiu la euroclinic si analiza in sine la medsana, a trebuit sa duca proba al meu, cat m-am odihnit eu dupa amnio. Si in 3 zile am primit-o. Recoltatul 500 de lei, analiza 1200 lei.

_
Our future determines our past
Fasolica de S22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning
Boo acel inglesina e zippy cumva? sistemul ala 3 in 1? Pot sa intreb cat te-a costat? Azi sunt obsedata iar de carucioare...

_
Fasolica de S22+

Da , e Zippy System. L-am pozat doar in varianta aia ca in rest l-am lasat in pungi. Dar evident ca ne-am jucat cu el si le-am pus pe toate pe rand pana ne-am prins urechile si nu mai stiam cum sa-l desfacem. Dar era din vina noastra nu a carutului. A costat cu totul 20 mil parca. L-am luat cu o reducere mica de la Baby Expo. Si are totul inclus. E 3 in 1, husa de ploaie, geanta, umbreluta de soare, suport de sticla ...

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

July Navetta la care se adauga carutul iese mai ieftin in Romania la o prima vedere.
Nu gasesc link-ul in engleza la scaunele de masina dar dupa ce te decizi iti traduc pe scurtwww.adac.de/Search/SearchResult/RW_SearchResult.asp?id=0&location=2" target="_blank">aici testele. Ma intrebi punctual ce vrei sa stii. Gut=bun, sehr gut=foarte bun, befriedigend=satisfacator, mangelhaft=nesatisfacator
Ei recomanda sa cumperi scaune ce au luat cel putin gut.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Eva, Multi ani fericiti!

musette este piticot care danseaza

Monic unde este Denisa?. S au mai anuntat schimbari de sieks cumva?

maryb, si eu zic sa repeti testul in alta parte, tinem pumni

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nushulica, felicitari pentru baietel!La "David" ne gandeam si noi in cazul in care ramane baietel pana la capat...plus un alt nume..eu am doua si mi-a prins bine cateodata cand erau si altii in jur cu acelasi nume.

Boo,sa stii ca si eu am par exact pe linia verticala care ar trece prin buric...e destul de pronuntat si suparator (in sensul ca se vede ca o linie clara), dar deocamdata nu imi pun probleme...e de natura recenta, oricum.

EvaF, felicitari pentru cei 2 "anisori" si la cat mai multi cel putin la fel de fericiti inainte

alinushca,eu azi am primit mailul de la noi de la HR sa ma duc la control de "medicina generala" la un doctor desemnat de ei - din sistemul privat.Asta o fi probabil echivalentul a ce te-a trimis si pe tine sa faci.Cred ca e tot o formalitate, mai ales daca controlul e de medicina generala si nu de specialitate.

18+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Boo

quote:
Originally posted by JulyMorning
Boo acel inglesina e zippy cumva? sistemul ala 3 in 1? Pot sa intreb cat te-a costat? Azi sunt obsedata iar de carucioare...

_
Fasolica de S22+

Da , e Zippy System. L-am pozat doar in varianta aia ca in rest l-am lasat in pungi. Dar evident ca ne-am jucat cu el si le-am pus pe toate pe rand pana ne-am prins urechile si nu mai stiam cum sa-l desfacem. Dar era din vina noastra nu a carutului. A costat cu totul 20 mil parca. L-am luat cu o reducere mica de la Baby Expo. Si are totul inclus. E 3 in 1, husa de ploaie, geanta, umbreluta de soare, suport de sticla ...

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

sarumana de raspuns, l-ai luat bine, dupa ce vad eu pe site-uri.

_
Fasolica de S22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

maryb am cetit la celalalt subiect. tu ai facut DT cu ecografie veche de 2 saptamani, sau nu am inteles eu bine? Ca Tutunescu asta la care merg eu prefera sa sa fie ecografia facuta maxim in ziua de dinainte de recoltare! Mai mult nu ma pricep. si eu zic sa nu te pripesti la amniocenteza ci sa refaci musai testul cu ecografie proaspata, facuta de un medica dintre astia foarte buni!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

maryb si eu stiu ca testul de face la maxim 24 de ore de la ecografie. daca ai facut altfel poate cea mai simpla varianta ar fi sa repeti repede analiza

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

laureta mama, ce sa fac? I-a crescut putza Da poate te gandesti la un viitor ginere pt bebitza ta ca am vazut ca si tu faci fete frumoase. Eu o sa-l fac fotbalist (da' destept, desi este pleonasm ) sau Schumi 2 sa castige muuuuulti bani.

DAca nu, ii cumpar oi si-l trimit sa descopere o noua Pipera.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Muuh multzam de lamuriri... ma gandeam la unul de asta: http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=1048&c_id=33&cf_id=40
Oare e tampita ideea sa fie 3 in 1?
Linkul dat de tine la pagina pentru testele scaunelor de masina ma duce undeva unde scrie asta:

Ihre Suche nach '' ergab folgende Treffer:

Suche

Keine Treffer aus der Suchmaschine

Si nici un gut sau sehr gut - astea le pricep si io. Am incercat cateva linkuri din pagina dar ajung numa' la masini... sunt tuta.. help...

_
Fasolica de S22+

Mergi la inceput