Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

maryb, eu am facut DT la medlife dar mi-a iesit risc scazut
sfatul meu e, daca poti, sa repeti DT in conditii de urgenta la alta clinica, pana sa ajungi la amnio

18+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andreea and ai si pisici??????ador pisicile!!!!!!!!!Poate aduci una la intalnireGlumesc.

Piolica superb numele Emma,imi place f mult ,ma gandisem si eu la el daca era fetita.Eu zic ca e f frumos si e clar de pastrat!

Muuh,Boo super listutele,chiar vroiam sa va intreb,am vazut la chicco o solutie de sterilizat diferite chestii ale lui bebe gen jucarii,tetine si alte chestii,banuiesc ca e pt cand le scapi pe jos sau cand i le dai copilului sa fie sterilaze dar eram curioasa voi ati folosit?e ok sa-i dau cu ea pe jucarie si el apoi sa o bage in gura???????banuiesc ca nu e toxica fiind pt copii dar nici sanatoasa nu cred ca e.voi ce ziceti?

Kid pe unde umbli?ai fost la morfo fetala ,tot fetita a ramas?

Laureta
bine ai revenit!!!!!!

Eu din cand in cand simt asa sub buric cum se intareste un pic burta dar nu toata burta numai intr-un loc,e contractie sau e Luca care se strange si se face guguloi in burta?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

21+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Boo, deci stii de albinuta Maia? eu nu stiam! bine, eu sint si mai batrina, cind eram eu copil nu cred ca exista pe la noi. Sau poate nu au stiut ai mei de ea. Deci si tie iti place Emma? Ce ma bucur! Inca nu sintem siguri, ne mai gindim, dar oricum numele asta e cap de lista acum.

Eva, te inteleg perfect cu Erika, sint nume care-mi plac, insa au o conotatie negativa in una din cele doua tari.
Cit despre Luca/ Lucas, eu mor dupa numele asta, singura chestie e ca asa il cheama pe cel mai bun prieten al meu din Romania, si sincer, daca am fi avut un baietel, nu as fi vrut ca familia sa creada ca i-am dat numele dupa prietenul meu Luca, mai ales ca asta este un super sarmant care ia capul la toate fetele (mai putin mie).
Cit despre Lolita, hihihi, intr-adevar ma duce cu gindul la Nabokov, pe cind Lola ma duce cu gindul la o matroana de bordel, bordel din ala tapisat cu catifea rosie.
o sa mai pun si alte poze cu burtica, eu ma vad imensa. Merci de apreciere.

22+
minunea
burtica
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mary, stai linistita te rog din suflet. UIte sunt cateva fete la noi carora le-a iesit risc mare de Down si care nu au facut amnio ci doar morfo de trim 2 la Herghelegiu sau Iosup (daca e urgenta de acest gen te primeste oricine fara probleme) si puiutii sunt perfect sanatosi. Te rog eu mult, stiu prin ce ai trecut, stiu cat de mult iti doresti puiul, nu te stresa. Testele astea de fooooooooarte multe ori dau gres. Acuratetea lor este de 65%. Eu de aia nici nu am vrut sa-l fac. Am visat intr-o noapte urat si de aia l-am facut. Bebe e sigur ok. Stai linistita please.
July a facut amnio si bebe e ok. Deci nici amnio nu e asa negru. Si mai este o fata care a facut. (scuze ca nu imi amintesc numele dar intra foarte rar)
Hai ca o sa intru pe mess sa vb. Pupici

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Maryb la fel si la mine ca la Zambet tot cu risc scazut a iesit.
Te sfatuiesc sa-l repeti ct de urgent poti si abia apoi sa iei decizia de a face sau nu amino.
bafta mult multa

20+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

maryb sper sa te linistesti, hai sa-ti spun povestea mea pe scurt. Facut dry test (tot un fel de DT) in sapt 11+ la medsana, iesit risc crescut de sindrom down (1/90 - deci chiar mai mult ca la tine) plus pliu nucal la limita superioara de 3mm. Cu astea in brate,facut in s16 amniocenteza si am primit rezultatul la amnio-pcr in 3 zile ca bebelina nu are nimic, nici o anomalie cromozomiala, iar peste 2 saptamani rezultatul final, care spunea acelasi lucru.
Boo acel inglesina e zippy cumva? sistemul ala 3 in 1? Pot sa intreb cat te-a costat? Azi sunt obsedata iar de carucioare...

_
Our future determines our past
Fasolica de S22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

hai ca mi-a mai venit o idee apropos de listele astea: burtiera sau centura din aia credeti ca e utila ? Pentru dupa ma gandesc, ca inainte nu prea ma vad purtand-o la 40 de grade cate o sa fie in august..

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

july, merci de raspuns. Tu unde ai facut amnio si cu ce dr ? mie mi s-a spus la medlife ca dureaza 5 zile pana primesc primul rezultat, si in 3 saptamani rezultatul final.

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

quote:
Originally posted by Boo

hai ca mi-a mai venit o idee apropos de listele astea: burtiera sau centura din aia credeti ca e utila ? Pentru dupa ma gandesc, ca inainte nu prea ma vad purtand-o la 40 de grade cate o sa fie in august..

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Eu chiloti elastici dupa nastere. Foarte buni ca imi sustineau burta si imi era usor sa fac multe miscari. Vezi ca e controversata, unii zic ca ajuta altii ca nu pentru ca muschii nu lucreaza cum trebuie. Dupa mine bullshit te ajuta sa te misti mai usor.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Chiloti elastici = chiloti din aia foarte inalti ?? Am tot citit si eu pareri pro si contra si de asta ma intrebam daca e ok sa o porti sau nu ..

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

Mergi la inceput