Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Aly_c mersi mult de tot

Andreea19+
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">BEBE al nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

CD27....durerea poate fi si de la constipatie....mie asa mi se intampla....ma doare pe sub burta si in special in stg...

am fost si eu ieri la dr si e bine micutul meu....creste...am fost si la o analiza de urina si pare ca e ok....so....asteptam 4D peste 4 sapt....

aseara mi-a venit si mie patutul....e cam mare dar asta e....am pus toate lucrusoarele in el....o sa pun poze cu el...

oanaaaaaaaaaaaa.....pe unde esti?

POZE...POZULICI

21+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Aaaa, mi-am adus aminte ce mai vroiam sa va spun. Mie dr pediatru mi-a spus sa nu folosesc niciodata pudra pt bebe (nici pt fundic nici pt buric), caci pudra poate fi usor inhalata de copil si nu e bine deloc!!!! Daca vreti sa tineti cont.....

19+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

quote:
Originally posted by Nocom

Aaaa, mi-am adus aminte ce mai vroiam sa va spun. Mie dr pediatru mi-a spus sa nu folosesc niciodata pudra pt bebe (nici pt fundic nici pt buric), caci pudra poate fi usor inhalata de copil si nu e bine deloc!!!! Daca vreti sa tineti cont.....

19+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Subscriu. Ne-a lasat sa folosim Baneocin pana i-a cazu buricul.

Nu am folosit Neopreol sau altceva pentru bubitele specifice de bebe.
July revin cu raspunsurile.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Anca81,musettepink, kristin, nushulica merci! Anca, chiar ca trebuie sa facem ceva sa mai ingrosam listuta fetitelor!
Nushulica, super nume David. ca soi Vald, suna foarte boieresc. sa fiti fericiti alaturi de el! (hai ca au inceput sa-mi placa numele baietilor)
Muuh, Boo, merci pentru listute. si eu le-am salvat!
Felicic, interesanta chestia asta cu sampania, mi-ai dat o idee
Eva, ma bucur ca v-ati simtit bine ieri. si nu ne dai niste detalii picante? Glumesc!

Si eu stiam la fel de perna si paturica, eu o sa iau sac de dormit + o paturica cind vom iesi la plimbare.

Mie nu mi-a aparut linia negra, insa am par pe burta la greu (noroc ca e galbior, ca altfel as fi luat-o razna... e lung si des... oribil!)

Cred ca am gasit un nume care sa-mi placa Emma, i-am spus sotului de Maia, ii place, insa in franceza este o albinuta din desene animate, asa ca.... nu vreau sa i se spuna copilului la scoala albinuta Maia. Ne mai gindim, poate gasim ceva care sa mearga bine in ambele limbi. Sotul meu imi spuse aseara Lola - mie imi suna a bordel, nu stiu de ce!

am mai pus citeva poze aici Piolica_Enceinte
eu ma cam umflu, asa ca am regim acum fara sare + ca trebuie sa maninc cit mai multa carne rosie... voi aveti aceleasi probleme?

22+
minunea
burtica
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

piolica esti o dulcica. Ai o fata foarte placuta de om bun.
Emma este un nume foarte frumos, suna asa a "pansion" imi place muuuuuult de tot. Chiar mi-ai dat o idee pt urmatorul bebe (care va fi sigur fetitza ) o sa o cheme Emma Denisa sau Emma Raluca. Am zis . Si daca-i tot baiat atunci ii zic Emmu Ralucu

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fete dragi,

va rog sa-mi spuneti daca printre voi sunt fete care au facut DT sau TT la medlife si le-a iesit prost. Aseara am luat si eu rezultatul la DT si mi-a iesit risc mare de SD (1/167) in conditiile in care translucenta nucala a fost masurata de 2 dr si o data a iesit 1.29, iar a doua oara la iosup a iesit 1.12, iar masuratorile lui bebe au fost in parametrii normali. Pe 16 mai sunt programata la amniocenteza cu dr Silviu Predoi.

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Albinutza Maia o stiu de cand eram io mica hihihi ce tare. mi-am adus aminte de copilarie. avem si un puzzle cu ea.
Mie Ema imi place mult de tot. Am zis ca daca o sa am o fata asa o sa o cheme. Era stabilit de muuuulti ani. Numai ca acum cand a fost sa aleg nume de fata (ca de, ne-am gandit si la asta) mi se parea ca nu mai merge cu numele de familie pe care o sa-l aiba. Ca si ala e scurt si mi se pare ca Ema Rosu nu merge .. daca era sa aiba numele meu copilul mergea, dar asa .. sotul asta mi-a stricat mie planurile
Si pana la urma am ales Ilinca pentru fata si Alexandru pentru baiat.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Subscriu si eu ca numele David este ff fumos! Asa visam eu din adolescenta sa am un pui pe care sa il cheme David. Si, nah, ca am o prietena f buna care are un baietel de 4 ani pe care il cheama David. Ea saraca nici nu stia ca as fi vrut si eu acest nume. Acum, asta este, trebuia sa il cheme Luca, eu asa vad lucrurile.
Vad si eu ca multi baieti mici mai nou se cheama Luca, n-am ce face, imi place de mult numele asta, in ritmul asta nu ii punem nici un nume si gata. Iar puiul Luca va avea, probabil, pe langa Luca inca doua prenume Jean-Paul (Paul il cheama pe tata si Jean pe tatal sotzului meu). Vroiam doar doua prenume dar daca ne-am decis ca primul nostru nascut sa poarta si numele tatalui sotzului meu care e decedat, un fel de omagiu, ne-am gandit sa ii dam si prenumele tatalui meu, sa fie just. Si uite asa puiul va avea trei prenume (si eu am trei si sotzul meu la fel, veselie mare)

Pe fetita vroiam sa o cheme Erika, dar cum sotzul meu e francez si in Franta Erika este un pentrolier care a produs un enorm accident de mediu, un petrolier deversat care a distrus apele, ne-am gandit ca grrrrr, dar... lesin dupa numele Erika. Pana la urma, daca vreodata vom avea si o fetita va avea o treime din numele meu, Anna.

Piolica, Lola :))) Eu ma gandesc la "Lolita", cartea lui Vladimir Nabokov. Nu stiu ce sa zic, aminteste de mica adolescenta usor perversa, nu? E si un cantec frantzuzesc Lola care ma face mereu sa mor de ras.

Imi plac pozele tale Piolica, esti scumpa. Dar burtica eu una nu am vazut. Ma mai uit o data, dar ai pitit-o bine sub bluzitze, iti zic eu.

Edit: imi place Emma, ma gandesc la Emma lui Jane Austen, vad ca ma gandesc numai la literatura, deformatie profesionala :))) .

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

monica, esti o dragutza! imi place ca am gasit pe cineva caruia sa-i placa numele Emma. rasuflu si eu putin usurata.

asta cu fata de om bun nu stiu ce sa zic, ar trebui sa-l intrebi pe sotul meu. m-am mai linistit acum de cind sint gravida, eu sint o zbuciumata de felul meu, si cam apriga la manie... si sint nascuta in zodia racului, nu stiu cum mai vine asta!!!

mi-am amintit sa va intreb ceva. voi aveti probleme cu muschii picioarelor? nu sint circei, mai degraba niste intinderi de ligamente, ca atunci cind faci sport fara sa te incalzesti. este super neplacut, ieri aproape schiopatam de durere. m-am trezit noaptea cu o durere groaznica la picior, aveam senzatia ca muschiul intrase la apa, nu stiam cum sa ma mai asez in pat, iar de dimineata durerea a continuat... daca aveti vreun remediu babesc sau ceva care sa nu afeceteze sarcina, plizzzz, vreau sa-mi spuneti si mie. nu e prima data cind mi s-a intimplat, insa de cind sint gravida vad ca s-a cam agravat.

22+
minunea
burtica
Tunisia_2008

Mergi la inceput