Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

fetelor ma ajutati si pe mine cu legea prin care se reduce programul de lucru ???? si poate si un model de adeverinta???/ sper ca nu cer prea mult.....(stiu ca s-a mai discutat dar nu mai stiu in ce capitol)

Andreea19+
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">BEBE al nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Muu daca vrei iti dau nr dr mele, e o scumpa si sigur te cheama imediat sa te vada.

20+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

scuze am vrut sa scriu CD27

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Anca, eu nu am luat utrogestan si tot m-am transformat in maimutica. Am patit-o si prima data, din ce era aveam un puf blond pe burta s-a innegrit, si am ajuns pana la urma sa-l epilez. Asta e, macar stiu ca dupa ce nasc o sa revina la culoarea initiala si n-o sa se mai vada asa.

Hai ca vin sa comentez lista, ca de completat nu am ce, au cam scris fetele tot.
Eu am folosit in loc de sterilizator aparatul de gatit cu aburi, si-a facut treaba la fel de bine.
Despre neopreol nu stiu ce sa zic, in spital l-am folosit ca asta au recomandat asistentele (pentru iritatiile de scutec), dar dupa aceea am vazut ca e cu antibiotic si nu se recomanda folosirea indelungata. Asa ca am luat Bephantene si nu am mai renuntat la el.
Pompa de san, nu am cumparat inainte dar am avut foarte mare nevoie de ea inca din spital, si atunci am imprumutat una care stiam sigur ca e buna (il trimisesem pe sot sa cumpere de la farmacie si a venit cu una numai buna de aruncat la gunoi), pentru ca am avut furia laptelui ,asa, ca la carte, si vreo 4 zile am folosit pompa aproape non stop.
Supozitoare cu glicerina - pentru bb inclin sa nu fiu de acord, prea devreme sa fie nevoie sa fie stimulat cu ajutorul lor, pentru mamici (mai ales pentru cele cu cezariana) categoric da.
Uite ca mai am si ceva de completat, as spune neaparat manusi pentru bb, pentru ca cel putin in primele 2 luni, chiar si cu unghiile proaspat taiate, isi tragea zgarieturi pe fata.
Pernuta pentru bb nu am folosit, dar am avut grija ca suprafata de somn sa fie foarte putin inclinata. Acum nu mai stiu sa va spun de ce, ca am uitat tot ce am citit si m-am informat la prima sarcina, da' motivele mi s-au parut foarte pertinente.

Clau, eu astept sa se mai apropie termenul sa ma interesez cum merg scorurile pe la noi prin spital. In mod sigur o sa fie mai scump ca acum 3 ani, cand am dat vreo 300 eur pentru cezariana, mana a doua si anestezist, iar asistentele functionau cu 5 lei/vizita.

Saptamana asta o sa aflam si noi daca e baiat sau fata, si daca e fata incep sa cumpar hainute, ca restul le-am pastrat de la Sergiu. Mai trebuie sa iau si carucior, ca primul a vazut toate gropile posibile si s-a ramolit rau de tot.
Pana una-alta, eu ma pregatesc din greu pentru petrecerea lui Sergiu, face 3 ani duminica si il sarbatorim sambata viitoare. De-abia asteapta sa vada tortul, sa sufle in lumanari si sa se plimbe cu bicicleta pe care a solicitat-o drept cadou.

Va pup,
Lili 16+s si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

CD, linisteste-te! Nu pateste micul nimic. Nu il mai supara si cu stresul.

Daca vrei iti dau nr. de la cabinetul ginecologului meu. Ii spui asistentei ca esti urgenta si ca vrei sa te vada cat mai repede. d primit te primeste! Cabinetul e in Dr. Taberei! Cum vrei!

Pupici sa treaca supararea, stresul si durerea!

19+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

[quote]Originally posted by clau_geo

da clau daca poti, vreau numarul, ma duc oriunde sa stiu ca mikul e bine

Mergi la inceput

Mersi frumos Ada.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

[quote]Originally posted by andy_galro

fetelor ma ajutati si pe mine cu legea prin care se reduce programul de lucru ???? si poate si un model de adeverinta???/ sper ca nu cer prea mult.....(stiu ca s-a mai discutat dar nu mai stiu in ce capitol)

http://ro.osha.europa.eu/legislation/oug_96_2003.shtml
asta e ordonanta.cerere tip nu stiu...dar tre sa fie ceva de genul
subsemnata...angajata la sc...., rog a-mi aproba cererea de reducere a timpului de lucru cu 1/4 in baza ord nr 96/2003, art 13
sper sa ti fie de folos

21+ Sebi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CD27

[quote]Originally posted by clau_geo

da clau daca poti, vreau numarul, ma duc oriunde sa stiu ca mikul e bine

dr. budu antoaneta cfr 2, 0788413814 zi-i ca ai nr de la Claudia Vasile va sti imediat

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Merci frumos clau, codruta, incerc sa adorm putin si apoi vad in ce directie o apuc

Mergi la inceput