Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Pai si in caz de "sarcina cu risc" cum anume poate acel om sa evalueze riscul sarcinii si nu al locului de munca ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Nusha frumos nume David Mihai, felicitari.
Muuh, Boo multumim pentru listute, cred ca voi incepe usor usor sa ma aprovizionez si eu, vedem ce parere are si sotul, mai e destul timp. Monica asteptam si listuta ta cand ai timp.
Musette si clau geo . Saptamana viitoare va spun si cate pisici am, o luam usor..
July daca tu esti mama denaturata eu ce sa mai zic, ca nici macar suzeta nu am luat .
Eva ma bucur ca ati avut o aniversare frumoasa, in trei de data asta.
pentru fetele care merg azi la eco. Eu merg la doctor la 6 dar la control si sa ii arat eco, nu cred sa vin cu vreo veste.

21+ mami de Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Imi place tare ce vorbiti asa ca stau pe aici si citesc in voie.

Am o intrebare pentru cele care si-au redus deja norma de lucru cu 1/4. Mie medicul de familie mi-a dat pe langa adeverintza si o foaie de concediu cu codul 10 pe care am depus-o la HR. Iar astia de la HR imi zic acu ca tre sa ma duc la nu stiu ce citez: "medicul expert care se afla in raza unde domiciliaza ea (sectorul 4), atasat lista de pe site-ul CNPAS". Voi ati trecut prin asa ceva? Sau a fost de ajuns adeverintza ? Va rog raspundeti fast daca sunteti pe aci sa pot sa le raspund ceva cu cap astora ca altfel ma enervez.

Bebe reloaded

15+

mie nu mi-au cerut nimic altceva....cererea mea si adeverinta anexata...adeverinta de la dr de fam....asa scrie in lege...!!!bafta!!!

POZE...POZULICI

21+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare burticute,

Vad ca ati ajund departe, lucrusoare pt bebe, cat costa nasterea.....

Zic sa ma bag si eu in seama, ca o mamica cu experienta....
perna nu este deloc indicat sa foloseasca nou nascutii, mai ales din cauza pozitiei vicioase dar si asa cum spunea Eva, cand incep sa se intoarca se pot sufoca in ea... (realy). Iar in loc de plapumioara exista solutia ideala cu sacii de dormit, mai subtiri, mai grosi, in functie de temperatura din camera... Paturicile si plapumioarele sunt necesare cand mergem cu bebe afara (nu o sa-l scoatem in sac de dormit....) si o sa fie frigutz!!

Si lista lui Muuh si cea a lui Boo sunt super, am si eu una acasa care le mai completeaza pe cele 2, sper sa-mi aduc aminte maine sa o iau cu mine la servici si sa o postez si eu....oricum cosul de gunoi pt pampersi este foarte foarte util, caci cand schimbi copilul nu fugi in bucatarie sa arunci scutecul si apoi nu tre sa duci tot gunoiul afara, ca miroase.... Cel putin cand e bebe mic si il schimbam des este foarte util, unul care se deschide usor cu piciorul, caci maineile ne trebuiesc in permanenta...

parca mai vroiam sa adaug ceva.... dar amnezia asta....

19+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Moni poti plati cu cardul tau si sa dai adresa de livrare. Trebuie sa ai un mastercard sau visa, deschise pentru plati internationale. Iti dau mai incolo niste link-uri.
July eu am avut un Pliko P3 dar cu un alt scaun de masina, nu s-a pus problema sa le folosesc impreuna. Teoretic, pur teoretic ar trebuie ca un scaun de masina si un carut din aceiasi gama sa se potriveasca. Cat despre scaunul Pliko P3 daca te intereseaza iti dau un link cu testele efectuate pe toate scaunele de masina puse in vanzare in Germania si cu ce calificative au obtinut, nu stiu nici macar cum arata ca sa iti zic ceva despre el. Fii fara grija e in engleza site-ul.
Eva nu din aceleasi considerente ca tine dar eu nu am perna la Alexei si mai nou nici patura. Cand era mic, noaptea ii puneam o salopeta intreaga deci nu era nevoie de patura, iarna trecuta a avut sac de dormit iar acum doarme cu o plapuma dar fara perna. Pana in luna a 4 nu prea isi trage nimic pe el, e destul de putin mobil iar o paturica subtire din bumbac e destul de usoara. Evident solutia ta este foarte buna.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

ramonzca merci mult! Banuiam eu ca astia bat campii. Presupun ca s-au gandit ca poate mai dau cateva shpagi si pe la ei daca tot stau acasa ... They are wrong. Merci!

Bebe reloaded

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna feteleeee
Am aterizat si eu direct la servici. Habar nu am pe ce lume sunt. A fost super dar si obositor asa ca am cam avut contractii. De azi am reducere de program la 6 ore am facut foia si o s-o las la HR si gata.

Nu stiu cate ati scris dar sunt sigura ca mult. Lasa ca imi revin si io sa va citesc si o sa pun si poze.

Bebelica suteaza tare se si vede foarte bine acum, greutate pina acum cam 2 kile juma. Nici nu prea am papat asa mult cum credeam.

Numai burta se vede ca un capac i zic io

Va pupic si mai revin.

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

July, nu esti singura!! Nici eu nu am cumparat nimic.

Avem o pereche de bascheti primiti cadou de Craciun de sotul meu de la colegii lui, in faza in care bebe nu era decat in proiect! Si ca sa-i luam si lui ceva de Paste, i-am luat 2 perechi de sosetele!O minunatie!

Vai fetelor cat de multe stiti despre lucrusoarele folositoare lui bub. Iau notite!

Pupici apasati!

19+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

vecinico sa ma tii la curent cu achizitiile, ca io ma afund in ceatza, nu ma pot hotari :p
muuh sigur ca vreau link-ul, sarumana! Eu nu-s prea lamurita, am gasit un magazin nemtesc pe ebay, dar prezentarea in engleza nu exista, asa ca nu imi dau seama daca la pretul de 300 de euro, Peg Perego pliko P3 complete vine cu 3 in 1... pe site-urile romanesti, din care clar am inteles ca vine cu scaun cu tot, e pe la 22-23 de milioane. Nu stiu ce sa cred, mi se pare prea mare diferenta de pret... Am zis ca intr-un final o sa le dau un mail nemtilor, cu speranta ca inteleg engleza

_
Our future determines our past
Fasolica de S22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Neatza burtici,ce mult ati scris, eu de azi dimineata ma plimb prin oras cautand un medic si nimic. Acum sunt acasa in pat, nu ma simt bine. De duminica aveam o durere de burta in partea stanga, dar aseara a devenit foarte puternica si a coborat pe picior , ma mai lasa, dar apoi iar incepesa sa ma doara rau. Dr mea e plecata din tara si nu raspunde la tel, la nici un cabinet nu am reusit sa intru fara programare prealabila, asa ca tocmai maine seara ma vede un medic.
Daca stau in pat nu ma mai doare asa tare, dar cum ma misc parca ma taie si piciorul stang il am cam amortit. Un dr mi-a zis la tel ca nu e grav, ca cel mai probabil e de la coloana si sa stau linistita pana maine seara, dar mi-e frica tare sa nu pateasca Mikul ceva. Daca era de la coloana o fi normal sa ma doara si cand stau si ma gandesc ca ar fi venit durerea din spate daca era de la coloana, nu din fata?!
Nu stiu ce sa mai fac, am luat no spa si stau in pat, dar plang continuu de frica (durerea o suport dar mi-e asa frica sa nu pateasca mikul ceva )

Mergi la inceput