hidrosalpinx
Raspunsuri - Pagina 7
sterss spune:
Anca, stai cuminte in patut si ia-ti ceva frumos de citit, acuma nu are nici un sens sa te gandesti aiurea. bineinteles ca ai sanse, ca altfel medicii nu ti-ar fi inceput fivul. acuma ai sarit de trompe nu te mai gandi la ele, gandeste-te ca poate Doamne Doamne e facut o minune acolo la tine in burtica, roaga-te si ajuta-i pe copilasi sa ramana cu tine!
de curiozitate cat ai avut endometrul la implantare?
ai grija mare de tine, papa sanatos si odihneste-te gandeste-te ca ei sunt acolo. nici nu-ti imaginezi ce mult influentam organismul prin ce gandim!
sa auzim numai vesti bune de la tine!
a_06 spune:
endometrul era 10. stiu ca tot ce-i peste 8 e bun.
crezi ca hidro influenteaza valoarea?
multumesc de incurajari, poate si zilele astea de stat in casa isi spun cuvantul, nu-s obisnuita sa stau asa degeaba. si ce sa vezi, mi-am luat 3 carti =- ori sunt toate f proaste:) ori n-am eu chef de ele. lasa, compensez cu seria 3 din lost:)
e foarte bun topicul asta si trebuie sa-l imbogatim cat putem. nu ms gsndesc neaparat la adoptarea schemelor de tratament, insa a inceput sa mi se para crucial sa stii ce intrebari sa le pui doctorilor si sa te implici in luarea deciziilor care, ce sa vezi, implica propria ta persoana. eu una m-am saturat sa ii las pe ei sa incerce una sau alta fara sa-mi expuna toate solutiile, cu plusuri si minusuri. si voi discuta cu doctorul meu cat de curand de toate astea, asa pe indelete. sigur, sharuiesc cu voi asta (am avantajul ca suntem prieteni de familie si mi-e mai usor sa-l trag de urechi. de ce n-oi fi facut-o pana acum nu stiu. dar niciodata nu e prea tarziu).
va urez o seara de duminica minunata
anca
iazminn spune:
Fetelor, am si eu o intrebare. Cum se poate depista hidrosalpinxul? Numai in urma unei HSG?
dannette spune:
Iazminn, eu am descoperit hidrosalpinxul in urma HSG (la eco nu era vizibil), dar alte fete au descoperit la ecografie.
A 06, fii optimista, ce-i cu tine? Ai grija de embrioni si nu mai fii stresata. Eu am fost extrem de aproape de reusita (am avut sarcina biochimica) si nu am simtit nimic nimic de la ET in nici o zi. Stai linistita si gandeste pozitiv, asta este cheia succesului.

sterss spune:
iazminn hido sa poate vedea la echo daca e mare, la hsg, ceea ce eu personal nu recomand la nimeni, daca tot am deschis topicul si sunt stan patitul si in ultima instanta si cel mai sigur la laparoscopie unde se poate face tot un fel de hsg si se vad exact fimbriile daca sunt aglutinate sau nu, e mult mult superioara tuturor metodelor de diagnosticare desi este o procedura terapuetica nu una de investigare de obicei.
iana_mari spune:
Iazmin mie tot la hsg mi-a diagnosticat,hidrosalpixul.
a 06 stai linistita si gandeste pozitiv eu una n-am auzit la nimeni sa simta embrionii in burtica.E prea devreme sa simti ceva.Mult succes.
bb_wanted spune:
buna,fetelor
a 06,felicitari si fii optimista
eu am fost diagnosticata la HSG, urmeaza laparo, de aceea,
as vrea, daca se poate, sa discut cu cineva care a facut laparo in galati cu dr botezatu! (ptr ca eu cu el urmez)
va cer scuze fetelor, nu vreau sa monopolizez discutia, dar trebuie sa-mi vina "uratii" azi-maine, si simt ca nu sunt pregatita de-ajuns.
atat momentan, astept raspunsuri, please...
sterss spune:
Anca draga perfect de acord cu tine. niciodata nu e prea tarziu sa fii informata si sa incepi sa ai o atitudine corecta in relatia cu medicul .si eu cred ca statul in casa este de vina ca te gandesti la prea multe, de aceea fa ce poti mai bun din asta gandeste-te ca esti norocoasa, altele nici macar nu pot sta acasa dupa embriotransfer au poate meserii grele, solicitante fizic.
eu cred ca endometrul tau de 10 este mega ok bebelusul tau sigur s-a cuibarit el la caldurica acolo, nici prea gros nu trebe sa fiept ca altfel nidarea este mai greu de realizat pt el, nu doara de aceea se face hatchingul la embrioni ca sa se fixeze mai bine de peretii uterini?
imagineaza-ti ca e acolo si te vrea linistita si calma si o sa iti maximizezi sansele de succes.am cateva sfaturi pt tine daca vrei sa te ajute cu vizualizarea creativa. citesc acuma o carte care ma ajuta f mult. daca vrei iti las idul de yahoo si vb mai multe.Ok?mult succes si relaxare maxima!
a_06 spune:
Buna fetelor
va multumesc ptr incurajari, am inceput serviciul si mi-e mult mai bine. nu-s mai optimista dar macar nu ma mai gandesc la asta.
dia, sigur, trimite-mi id-ul sa vorbim; asa cum am spus, eu urmez si remedii homeopate+acupunctura+auriculopunctura. asta pe langa cele 15 pastilute inghitite zilnic:)); dar intotdeauna se mai poate face ceva.
azi e Z6 de la ET, eu sincer ma gandesc sa bag un surecheck pe sambata-duminica, adica z10-z11; ce ziceti, o fi o idee buna?
va pup, o zi buna
Blanche25 spune:
a-06, parerile sunt impartite referitor la pipi test. AU fost fete cu test pozitiv in Z10 si fete gravode cu test negativ in Z14. Totul depinde de concentratia hormonului.
Personal...si eu as incerca un test in Z10-11...cand va fi cazul.
E bine ca iti tii mnintea ocupata acum, totusi efort sa nu faci. tin pumnii sa vii cu un test POZITIV.
Pup toate coloegele de suferinta.