hidrosalpinx

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sterss spune:

iana, nu este ovar cu hidrosalpinx, nu are cum, capatul distal al trompei se suparapune probabil peste ovar asa a fost si in cazul meu, au crezut medicii ca este chist ovarian pt ca la hsg lichidul a trecut prin trompa si nu aparea dilatata trompa respectiva. bine ca le ai clipsate. la cat timp ai refacut laparo dupa prima?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

La trei ani,Dia.
Saptamana viitoare merg la Bucuresti sa-mi de ok pt. trat. fiv.Am sa -l intreb ca mai pus pe ganduri cu chistul,si mie acum doua luni mi-a zis ca am chist de 5 cm apoi am luat a.c. si mi-a disparut ,dar i-a dictat asistentei care scrie expresia asta: ovar cu imagine hipogena (nu inteleg prea bine scrisul)de hidrosalpinx(acelasi ovar).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

DOAMNE DOAMNE,
eu sunt la inceput cu hidrosalpinxul asta dar,tot nu vreau sa cred ca e atat de grav, ptr ca totusi asa mi se pare,si ma rog sa ne fie bine, sa avem bbi sanatosi, indiferent cum.
daca se poate sa spuneti, ce au zis medicii, care sunt cauzele care au dus la hidro, in cazurile voastre?
Doamne vreau si eu un

Mergi la inceput

BB_wanted, e important sa stii cauzele ca in fct de asta se judeca cazul, de ex daca este hidro cauzat de o inflamatie pelvina sau cu transmitere sexuala de obicei afectarea este bilaterala. daca este de cauza iatrogena, de ex o operatie de apendice sau un apendice perforat, poate fi unilateral si este de obicei pe dreapta.
mai poate fi enumarata ca si cauza endometrioza ce poate bloca trompa si astfel lichidul se aduna, chisturi ovariene, dar mai rar. pot fi de asemenea implicati germeni aerobi sau anaerobi, infectii cu E coli,streptococ, tuberculoza, etc.eu nu am avut apendicita, STD, clamidia este neg si igg si igm deci nu am avut niciodata.poate infectie cu germeni aerobi, raceli cu le zicem popular, nu se stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Si mie mi-a zis ca am avut infectii netratate.

Mergi la inceput

am o intrebare
am fost la followup joi sa imi scoata firele, cum s-ar zice. atunci eram ok, ma dureau putin inciziile dar nimik iesit din comun
dupa ce mi-a scos pansamentul am obs ca am ca o galma la una dintre incizii si ma doare la atingere si chiar si pe dinauntru. deci o incizie nu ma doare deloc, incizia de la buric ma doare si ea dar nu tare iar la una din cele de jos am ca si o ingrosare acolo, e f nasol si sensibil la atingere.
cele care ati facut laparo, ati avit asa ceva?ma ingrijoreaza ca e pe partea buna, si mi-e frica acuma de ceva aderente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Si eu am avut la fel, inca dinainte de a-mi scoate firele, cea din buric si cea stanga cu cate o galma fiecare iar cea dreapta micuta si foarte frumos inchisa. SI ma dureau.Am crezut ca am sa plang la scoatere. Dar nu a fost asa. Apoi au trecut, desi nu sunt asa de finute ca cea din dreapta. Nu e cazul sa te ingrijorezi, important e sa nu supure infectie sau sange.
Te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Subscriu la ce a spus Iana, ''infectii netratate'' desi au gasit si aderente pe dreapta, posibil de la apendicita. Dupa analiza lichidului au constatat ca erau si cu infectii.

Mergi la inceput

Blanche 25 multumesc ma gandeam sa o sun pe dr-ita luni s-o intreb cred ca e din cauza ca acolo a folosit instrumentul in unghi inclinat, pe stg a folosit in unghi drept si de aceea se vindeca mai usor. barbatu-meu, jumatatea mea mai desteapta si calma zilele astea mi-a sugerat asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_06 spune:

Dia, cel mai bine suna si lamureste-te (eu de ex n-am avut asa ceva, dar fiecare corp reactioneaza diferit ca sa nu mai zic ca mai depinde si de medic). insa eram atat de umflata dupa laparo de ziceai ca-s in 4 luni..:)

fetelor, eu din ziua ET sunt deprimata, mi se pare ca n-am nici o sansa in conditiile astea si ca toata stimularea hormonala si a fost in zadar. ca sa nu mai zic ca daca 2 zile am simtit cum se plimba cei doi micuti prin mine (cred ca loveau peretii uterului), acum in z4 nu mai simt nimic. imi vine sa ma imbat si sa fumez 2 pachete de tigari...; bineinteles ca n-o s-o fac pana cand nu aflu rezultatul negru pe alb, dar si ce-o sa iasa atunci.. dau petrecere de inecat amarul. oricum, pana nu scot trompele nici vorba sa mai incerc ceva, nici macar cu ceilalti 2 congelati, dac-or rezista saracii

Mergi la inceput