hidrosalpinx
Raspunsuri - Pagina 18
Blanche25 spune:
Cristal nu stiu...
, am niste probleme personale acum....si parca nimic nu merge, iar eu imi doresc din ce in ce mai mult un bebe
.
Si cum a zis Diapadadia, aveam incredere ca Coco va reusi, parca totul e asa de gri....
Dar tu sigur vei reusi in Viena, ca tare frumos e totul pe acolo!!! 
ishappy spune:
Buna fetelor!
Am gasit ceva interesant acum cateva minute!
Ce parere aveti? www.felopio.com
iana_mari spune:
Cristal mult noroc !
Coco imi pare rau
si eu sunt in plin proces fiv si aveam nevoie ca o fata cu acest diagnostic sa reuseasca.
Eu sunt ziua 11 de stimulare si ieri la eco dr. mi-a zis ca sa format din nou hidrosalpinxul(cu 2-3 saptamani in urma facusem punctia vaginala pt. el).AU spus ca il vor punctiona la punctia de ovocite care o voi stabili maine.
Concluzia este ca cel mai bine scoatem trompele ca sa nu mai avem un stres in plus .
Va pup.
mara72 spune:
haideti fetelor, trebuie sa ne pastram optimismul. Blanche dia capul sus, mergem inainte si pina la urma o sa vedeti ca vom reusi. Iana mari trebuie sa crezi cu tarie ca va fi bine, nu te mai gindi la trompe, gindeste-te ca mai ai putin si o sa ai puiutii cu tine si trebuie sa ai grija de ei.Cocolyso la mine hidro e bilateral luna asta voi scoate trompele pentru ca oricum in starea jalnica in care erau la ultima HSG nu cred ca mai am vreo sansa de a ramine vreodata natural.Azi am facut analizele pt interventie si sper sa ma programeze cit mai repede. Urmatorul fiv il voi incepe in septembrie, pina atunci sper sa ma refac. va pup pe toate
a_06 spune:
coco, imi pare tare rau. speram din suflet sa reusesti de data asta. exact ca tine am fost si eu, in prima zi a fost devastator dupa care m-a lovit un optimism de-a dreptul surprinzator. pe principiul dumnezeu nu ne da ce nu putem duce.
asa ca mi-am hotarat sa ma detasez oarescum de obsesia asta cu copilul si sa ma bucur mai mult de cei din jurul meu, de viata mea extraordinar de frumoasa. mai strecor si o laparoscopie, apoi un nou fivulet... dar astea-s secundare:), le voi face cu zambetul pe buze.
vom reusi in curand, ai sa vezi.
pup toate fetele
cristal1995 spune:
Fetelor, in sfarsit am net!!!!
Am fost luni la analize, nu pot sa va povestesc cate fataiala si birocratie, dar a trecut. Am stat de la 7:30 pana la 11 pentru a-mi lua sange si a fece o EKG...Deh, Romania...
Marti dimineata eram fresh, tunsa, frezata in spital la 7:30, la 8:30 m-au dus in sala, am fost prima si a durat ceva mai mult pana mi-au prins o vena pentru anestezie (plus alte doua vene sparte inainte, dar eu le am foarte ascunse). Mi-a facut si histeroscopie in timpul interventiei, la cererea mea, totul a fost bine si frumos. Toata operatia a durat cam doua ore, apoi la reanimare.
D-na doctor Gherasie a fost o scumpa, o draguta, ceva nemaipomenit! A fost anuntata ca este si de garda in ziua aia, asa ca a venit sa ma vada de enspe mii de ori la reanimare, de cele mai multe ori eu dormeam
, dar am reusit sa stam de vorba. Mi-a zis ca a fost muuuult mai usor decat se astepta pentru a patra laparo, ca a scos trompele repede, ca nu au fost multe aderente (ceva pe partea dreapta si la ovarul drept dar a curatat tot) si ca la histero uterul arata super... Am ramas o noapte acolo (timp in care am racit, pentru ca inteligentele de infirmiere erau in calduri si au lasat geamul deschis peste noapte, de m-am trezit la 4 dimineata intepenita, fiind invelita doar cu un cearceaf
, drept pentru care dimineata la vizita medicilor eu aveam febra 39-40...Credeam ca nu-mi mai dau drumul acasa, dar dupa vreo doua ore si antibiotic si algocalmin intravenos mi-am revenit). D-na dr a venit si de dimineata, cred ca era moarta de somn, fiind in spital din ziua anterioara si am inteles ca avusese toata noaptea urgente, dar a mai gasit puterea sa ma intrebe cum ma simt si sa-mi zambeasca... Chiar un om deosebit. Asa ca de miercuri sunt acasa, posesoarea a inca 3 gaurele (13 in total
) si merg sapt viitoare sa-mi scoata firele.
Imi doresc atat de mult sa fi cunoscut acest medic de la inceput si sa nu fi fost necesar sa trec prin atatea, dar asta e...
Acum relaxare, astept concediul la sfarsitul lui iulie, mi-e dor rau de Spania si, Blanche
, te invidiez ca esti acolo tot timpul, inconjurata de oamenii aia primitori. In august ma programez in Austria la o consultatie, iar prin noiembrie-decembrie incep FIV5!!!
M-am intins ca o placinta... Scuze si pupici multi, multi, multi!
Aly-"Inca mai sper..."
iana_mari spune:
Cristal bine ai revenit sanatoasa si fara trompele care ti-au adus atatea esecuri.
Ti-a zis ceva de hidro era mare?
Eu ieri am avut punctia si mi-a punctionat si hidrosalpinxul care se formase foarte repede din cauza tratamentului fiv.
mara72 spune:
cristal refacere usoara si un concediu cit mai placut. Burtica te doare sau e ceva suportabil ? Eu ma internez marti iar dupa masa pe la orele 15 ma operez. Am ceva emotii din pricina anesteziei dar sper sa fie bine. Problema e ca eu intentionez sa plec in concediu prin 4 iulie si sper sa fie totul in regula si sa ma refac cit de cit pina atunci pentru ca am deja rezervarile facute.
iana tu cum esti? cind ma intorc din concediu sper sa te gasesc
te pup si te astept cu vesti bune, nu te mai gindi la hidrosalpinx, totul o sa fie bine
a 06 optimismul tau e molipsitor, asta e exact starea in care sint si eu in acest moment, am hotarit sa o iau mai usor si sa ma bucur de tot ce e in jurul meu.
Va pup pe toate fetelor, sa-mi tineti pumnii marti , revin cu amanunte dupa aceea