hidrosalpinx
Raspunsuri - Pagina 19
Blanche25 spune:
Cristal ma bucur ca s.a terminat, refacere usoara in continuare! De fiecare data cand ai facut laparo au facut alte gaurele? Si asa am destul cicatrici pe mine, nu m.am gandit ca pntru o alta laparo de taie in alte locuri...(dar sper sa nu mai fie nevoie, binenteles :)).
Spania este o tara superba, imi place la nebunie, sunt indragostita de Madrid. Dar ca fiecare loc, are si bune si rele, iar oamenii din Madrid nu pot fi comparati cu cei din Barcelona de ex, unii buni, altii rai, dar imi place f mult felul lor de a privi viata, de a se relaxa mereu, nu cred ca exista familie de spanioli care sa nu aibe 2 vacante si multe weekenduri afara de casa. Parca nu au griji. Din pacate insa ne vom intoarce in Romania :(. Dar asta e...
Stai cat mai linistita ca doar te pregatesti sa devii mamica.
Unde iti vei petrece vacanta?
Blanche25 spune:
Iana te pupic si aici si tin pumnii.
Mara bafta multa si stai linistita in privinta anesteziei, iar refacerea este foarte rapida, eu nici nu am simtit ca dupa operatie deloc. 
cristal1995 spune:
Mara: este foarte usor, nu-ti face probleme. Mai greu cu mancarea 2 zile dupa, pentru ca in timpul operatiei iti baga un gaz sa vada mai bine ce e pe acolo. Si ala mai ramane putin acolo, si-ti e greu sa mananci ca te doare stomacul putin. Dar in 2-3 zile esti ca noua. Bafta multa!
Blanche: noi venim cam o data la doi ani in Spania, in sud. Stam in Benalmadena Costa.... In privinta gaurilor, da, de fiecare data au fost altele, mai putin cea din buric... Dar eu tot consider ca si acolo sunt 4...
Cand va intoarceti in tara?
Iana_mari: am citit la fiv... Sa te ajute DD sa fie puiutii lipiciosi si sa stea langa tine o viata de luni incolo!
Va pupic pe toate!
Aly-"Inca mai sper..."
iana_mari spune:
Blanche,Mara,Cristal multumesc fetelor si sa de d-zeu sa fie cu noroc si sa-mi reziste puiutii pana luni.

sterss spune:
cristal ma bucur ca esti bine si optimista! ma gandesc si eu ca poate am sa cer dr-itei sa refaca operatia am sa imi inmultesc si eu gaurelele. sunt acuma intr-o mare dilema, medicul ginecolog care este altul decat cel de fertilitate mi-a zis ca s-ar putea ca trompa dr sa nu fie buna nici ea, pt ca daca ar fi fost ramaneam graviduta in acesti 10 ani, desi stiam chestia asta, ma obsedeaza de cateva zile ideea ca poate am sa fac o laparo sa scot stg si apoi am sa am nevoie s-o scot si pe dreapta, deci o a trei alaparo. pe de alta parte daca le scot pe ambele deodata preventiv va fi rau dpdv psihic stiind ca nu am sa pot spera sa raman niciodata natural, chiar daca stiu ca nici pana acuma nu am ramas nu stiu ar fi ca si o gura de are faptul ca as mai putea spera ca am o trompa buna...e greeeeu... uneori as fi preferat sa fie ambele cu hidro din pacate...
iana_mari sa fie bine iti urez din suflet succes ma rog ca pt mine sa reusesti!
mara sa nu iti fie teama de operatie, e floare la ureche, si apoi stii o treaba.
va pup pe toate va urez un we linistit plin de speranta si iubire!
iana_mari spune:
Fetelor am sunat la Giulesti sa intreb de starea embrionilor si pana acum au rezistat toti cei patru voinicei.Maine va fi o zi mare si sfanta si sper ca d-zeu sa-si intoarca fata spre mine pt. cateva minute.
Cristal dintre toti dr, cu care ai facut laparascopii aceasta doctorita ti sa parut cea mai de treaba sa inteleg?
Cum ai luat legatura cu ea?

cristal1995 spune:
iana_mari: bafta multa la ET! Cati transferi?
Da, a fost cea mai draguta si comunicativa dintre toti, am cunoscut-o in timpul tratamentului pentru fiv-ul din Israel, cand nu aveam cine sa-mi faca monitorizarea aici, in Romania. M-a programat o prietena la un cabinet particular la ea, si prietena mea facuse o operatie pentru un chist ovarian cu ea. Am mai tinut legatura cu d-na doctor, m-a rugat s-o tin la curent cu evolutia fiv-ului din Israel (pe alt medic cred ca l-ar fi durut in cot ce fac eu, daca nu fac cu el), dansa m-a programat si la o discutie cu Ron-El ca sa mai am o opinie si cand am aflat ca trebuie sa mai fac o laparo am rugat-o pe ea. Am mai aflat de la alte paciente ale ei ca e foarte buna pe laparo si s-a dovedit ca este...De la prima intalnire mi-a dat nr ei de mobil si am tot deranjat-o cu diverse intrebari, dar nu s-a suparat niciodata... Eu, una, o recomand cu incredere, iar cezariana tot cu dansa o voi face...cand va fi cazul! Te pupic si ai grija de tine si de puiuti!
Aly-"Inca mai sper..."
iana_mari spune:
Cristal eu am sa-i pun pe toti cei 4 ,daca rezista pana maine si sunt de acord si doctorii.