hidrosalpinx

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antonel spune:

Multumesc ptr raspuns DIAPAPADIA.Eu asta am crezut ca este explicatia ; inainte de laparo nu era asa.Ai dreptate;si eu as fi dispusa sa mai incerc o data,poate la alt dctr.Ma bucur enorm ptr BY_WANTED,sa iti dea Dumnezeu mult a sanatate si sa ti se indeplineasca visul.Va pup .By!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Eu de ieri de pe la ora 3 dupa amiaza am sangerare, am tot sperat sa fie spotting insa nu prea pare.
Azi de dimineata s-a mai oprit un pic dar tot prezenta este, nu este ca si cm dar este.
Nu am oprit trat cu utrogestan si voi merge totusi maine la analiza de sange, desi..........slabe sperante.
Voi lua o pauza pana la toamna cand voi vedea incotro sa o apuc.

http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Coco, stiu ca fiecare femeie e o alta lume dar intr.adevar au fost fete cu sangerare si gravidute, chiar destul de multe. Ma rog sa fie asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, azi am fost la CFR2, mi s-a facut internarea, mi s-au luat 7 eprubete de sange, cica pentru analize, dar cred ca de fapt am donat la greu, EKG, totul e bine, maine dimineata intru in operatie. Am reusit sa o conving si pe d-na doctor sa ma scuteasca de clisma, mi-a dat Fortrans 2 pliculete, acum astept sa ii conving sa ma si lase acasa maine seara. Am dat cu subsemnatul ca vreau salpingectomie bilaterala si abia astept sa scap. Sa-mi tineti pumnii....
Va pupic dulce!

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Am fost si am facut hcg in ziua 13 de la et = 1.52
E o valoare mica, o sa mai fac si maine desi mai bine iesea zero si gata.
Asa ma tot gandesc ca ceva a incercat........dar nu a fost pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

coco,nu stiu ce sa mai zic,trebuie sa fii tare si sa mergi mai departe. Stiu ce simti, stiu cum e sa treci prin asta dar suntem suficient de puternice ca sa o luam mereu de la capat.Te pup
cristaliti tin pumnii pentru miine dimineata, sa te refaci repede .Eu merg astazi la doctor pentru programare si pentru analize si sper sapt asta sau cea viitoare sa intru in operatie. sa apuc sa ma refac pina plec in concediu. Ca la toamna, prin septembrie ma apuc de fiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

coco imi pare tare rau , sunt fara cuvinte..sunt cu moralul la pamant...

cristal pumnii stransi sa fie cea mai usoara laparoscopie, ca de altcea nu simti nimic. Unde te gandesti sa faci urmatorul FIV?

Mergi la inceput

Cristal succes la laparoscopie!
Cred ca eu urmez, sunt tare curioasa daca intr-adevar hidro mai e cu mine, ca sa zic asa.
Blanche, iti multumesc din suflet, azi sunt atat de resemnata ca nici nu ma recunosc.
Mara iarta-ma dar nu imi amintesc a tine, hidro e bilateral, scoti trompele?
Ieri am plans pana mi s-a facut rau si chiar am avut un moment in care simteam ca imi pierd mintile.
Dar azi am fost altfel, de ce nici eu nu stiu.
Stiu ca sunt fete cu pb mai grave care au facut si 3 si 4 fivuri dar fiecare este afectata de esec in felul ei.
Va rog spuneti-mi in caz de scos de trompa cand se poate face fiv?
La urmatorul nu m-am gandit unde il voi face, pana la toamna-iarna nu voi face nimic, doar voi incerca sa ma relaxez.
Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Cocolyso: imi pare tare rau... Stiu exact ce simti.
Blanche: m-am hotarat pentru Austria, o clinica din Viena. Merg in august la o prima consultatie, iar fiv-ul cred ca va fi prin decembrie. Vreau sa treaca ceva timp de la operatie... Tu pe cand fiv? Ca a trecut ceva timp de la laparo... Pupici.

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sterss spune:

fetelor, sunt ffff trista, ce bine ar fi daca macar una dintre noi ar ramane insarcinata sa sparga pesimismul asta...sa ne dea o speranta! cristal blanche, in voi ne sta speranta acuma, dupa ce ati luat masura asta de scoatere macar la voi sa fie bine!nu mai stiu ce sa zic, scuzati-mi tonul dar efectiv imi pusesem mari sperante ca coco va reusi...ma rog pt tine cristal sa fie bine la operatie si sa stii ca pleci la urmatorul fiv cu sanse bune!

Mergi la inceput