hidrosalpinx
Raspunsuri - Pagina 16
Cocolyso spune:
Buna fetele,
Va multumesc pt sustinere.
Cristal capul sus, si eu de fiecare data tot la asta ma gandeam insa de fiecare data a fost ok.Sigur te trezesti!
Eu sunt in ziua 9 de la ET, nu sunt foarte optimista, singurul lucru care imi dadea sperante era temperatura bazala care pana azi a fost 37 37.1.
Azi de dimineata a fost din pacate 36.8 asa ca.......numai Dumnezeu poate face o minune.
In rest nu am nimic, cateodata dar f rar ma inteapa cate un ovar, m-a durut capul f tare intr-o zi si cam atat.
Sanii m-au durut pana la vreo 3 zile dupa ET dupa care gata.
Plang in continuu dar o sa imi revin pana la urma.
Succes tuturor!
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
iana_mari spune:
Coco stai linistita si gandeste-te la ceva frumos.Sunt multe fete care reusesc fara nici un simptom.
Doamne ajuta!
sterss spune:
Cocolyso, temepratura luata dimineata poate varia in fct de factori care nu ii ai intotdeauna in vedere, temp camerei, metabolism, febra, boritm diferit in fct de ora de culcare, miscari inainte de trezire, etc...stai cuminte fetita!!!e metoda depasita...in leg cu durerile de sani, nu e o regula sa te doara mereu din cate am inteles...ma rog pt tine sa fie ok, si eu sunt hidro unilat cu neosalpingo si as vrea din suflet sa reusesti!!!!
Cocolyso spune:
Dia, multumesc mult pt gandurile tale.
Chiar mai devreme ma gandeam ce naiba am facut sa merit asa pedeapsa?
Iubesc copii de cand eu eram copil, nu am facut nici un avort, altii isi omoara copii, nu am fost bolnava, chiar nu sti de unde m-am pricopsit cu nenorocirea de hidro.
Profesorul ron el a zis ca de la operatia de apendicita....oricum sunt fete sanatoase care nu raman (erau doua care mai facusera fiv in ianuarie la mnl si acum erau la al doilea) ........
Tu in ce stadiu esti?
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
sterss spune:
Coco, pai nu e o pedeapsa pentru ceva, sunt tone de femei care din cauza trompelor nu pot ramane, peste 30 la suta din procentul de infertilitate e dat numai de afectiuni ale trompelor. ia-o asa: macar la noi se vede ca e hidro si ca sunt trompele cu pb, eu sunt 100% convinsa ca sunt fete care se chinuie ani, zeci de ani poate si nu stiu ce au pt ca trompele poate sunt usor lezate, fac fiv nu le iese si nici nu stiu ca trompele lor au infectie. noi mai avem si norocul de a trai in anii astia in care exista mereu o sansa la fiv.
eu nu fac nimic, ma chinui pt un examen greu de licenta de stat in physical therapy, incerc natural si ma pregatesc daca nu iese sa fac o inseminare pe trompa buna. tu ai facut ia pe trompa care pare ok? ca ziceai ca doar dreapta e cu pb. pb cu uterul ai rezolvat-o?scuza-ma daca ai scris nu retin exact dar stiu ca aveai si un fibrom parca...
iti urez sa iti treaca usor zilele care au ramas si la capatul lor sa uiti de toate gandurile astea si sa fii doar o viitoare mamica fericita!!!
Blanche25 spune:
Coco draga mea te rog sa ai incredere in puiutii tai, e foarta importanta starea ta de spirit. Eu fost fete carora li s.au implantat embrionii in Z10 de la Et, deci te roggggggggggggggggg FII LINISTITA!
Si mie mi.a zis docrotul care m.a operat ca el crede ca e de la operatia de apendicita, mai ales ca pe partea aia eram plina de aderente. Mi.e tare frica ca se vor reface si imi pot lipi si ovarele....Si nici eu nu stiu de ce tre sa suferim atat, imi doresc un bebe mai mult decat orice pe lumea asta...
Capul sus si trebuie sa ne dai o veste buna.
Pup toate fetele!!!!!

antonel spune:
Iti urez si eu multa sanatate COCO!DIAPAPADIA,iti multumesc ptr urari,la fel iti doresc si tie si la toate fetele de aici.Spuneai ca nu intelegi cum adica "raman uscata pe o parte" adica cand sunt la CM pe partea aceea a absorbantului sunt curata.Nu inseamna ca trompa aceea este astupata definitiv?Nu inteleg de ce este nevoie sa se faca 4 laparo.Inainte de fiv de fiecare data se face laparo sau cum?Va doresc numai reusite ,va pup.
sterss spune:
Antonel, dar menstruatia nu este eliminarea tesutului din trompe, e doar tesut din endometru, nu iti spune nimik despre functionalitatea trompelor....[:)cat despre laparo nu vrea nimeni sa faca mai mult de 1, e clar...din pacate la hidro nu se ia mereu decizia buna, cateodata se alege una mai conservatoare in ideea ca carpim cat se poate apoi reparam cum trebuia. De aceea nici eu nu sunt de acord cu asta. prefer extirparea trompei bolnave fara sa stau pe ganduri, si a ambelor daca sunt afectate, desi decizia asta cu ambele este de 1 milion mai grea pt orice femeie....
va pup pe toate si va doresc un weekend minunat!
bb_wanted spune:
Buna,dragele mele
nu am mai scris de mult pt ca nu aveam ce se va scriu,insa acum am si inca ce: fiind diagnosticata cu hidrsalpinx,am ajuns la bucuresti la dr Tutunaru care m-a operat pe 30.05, chiar de ziua mea,laparoscopic,iar ieri am primit cele mai bune vesti din viata mea: trompele mele sunt prefect permeabile,nu aveam hidro,doar ca erau prinse in aderente, la fel si ovarele,astfel eu ovulam dar ovulul nu putea iesi din foita de peritoneu.
stiu,diagnosticul a fost pus gresit,dar numai eu stiu prin ce-am trecut,asa cum si voi stiti,dar cred ca Dumnezeu mi-a fost alaturi,el a schimbat totul,pt ca m-am rugat mult...
in concluzie,daca-mi permiteti,va sfatui sa faceti laparo,si daca ajungeti si la un dr bun,e bine...
o mie de cuvinte nu mi-a ajung sa spun ce simt...

http://tt.lilypie.com/BqeVp3.png
sterss spune:
BB_wanted, se pare ca te muti la gravidute in curand! ma bucur ca nu ai hidro, e o veste f buna, intr-adevar! bafta multa mai departe si sa ne anunti si pe noi cand vezi doua liniute!