hidrosalpinx

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Cocolyso

Doamne Ajuta!

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

cocosa fii cuminte,sa stai linistita si totul o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antonel spune:

Buna ziua fetelor!Intru si eu in discutie cu voi ptr. ca si eu sunt diagnosticata cu hidr. bilateral.Am facut o laparo acum3 luni cu incercare de curatare,dar acum cred ca trompa care era cu lichid mai mult si mai inflamata ,acum nu mai este functionala deloc ptr. ca am observat ca in zilele lunii (alea4-5 cu probleme) in partea aceea raman uscata. As intreba-o pe ALCOS sa ne spuna si noua la ce spital a fost si ce doctor,te rog mult.Eu am fost operata la cfr2 cu dr.Gherasie ,mi s-a spus sa astept 6 luni ,apoi fiv cu extirpare de trompe ceea ce nu as face.A reusit cineva cu hidro la PRof. RON-el?Doresc tuturor fetelor mult noroc si sanatate.As vrea sa intreb inca ceva :Fivul presupune internare in spital,este dureros?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_06 spune:

alcos, multumim ca ne-ai povestit experienta ta, inseamna mult in conditiile in care parerile-s controversate in ceea ce priveste hidro. eu din povestea ta trag invatamantul ca trebuie rezolvat hidro cumva inainte de fiv. daca se poate curata si sa nu se mai refaca este ideal, daca nu -cred ca n-avem de ales si il scoatem de tot. eu stau si ma intreb cand se poate curata si nu se mai reface si cand nu mai e nimic de facut.. asta este un mister deocamdata ptr mine.

cocolyso, imi place tonusul tau, tine-o tot asa si continua cu o mare bucurie in iunie. cum sunt acesti 3 embrioni? ma refer la acea clasificare cu A, B, si cum s-au divizat.

iana, blanche, dia, maria, mara:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Antonel fiv-ul nu doare si nici nu suporta internare,dar psihic te termina(nu vreau sa te sperii)
Coco ce faci ?
Fetelor unde ati disparut?
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, sambata seara a aparut si CM-ul (in ziua 40, cred)... Azi am vorbit cu dr. Gherasie, iar marti, pe 10 iunie, am a patra laparo... Luni merg sa-mi faca nush ce analize, coagularea sangelui, cred si nu mai stiu ce, dar am intrat pe ultima 100 de metri. Si iar sunt panicata!!! Cel mai teama mi-e de anestezie, deja am cosmaruri, ca eu nu ma mai trezesc. In timpul operatiei va stabili daca scoate trompele sau le sectioneaza pe lungime, pentru a nu afecta ovarele.
Va pupic pe toate!

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Cristal ,fata curajoasa ce esti .Stai linistita ca ai sa te trezesti si ai sa faci si copii frumosi.E normal sa gandesti asa si eu la fiecare anestezie la fel gandesc.
Iti doresc mult noroc si abia astept si parearea lui despre hidrosalpinx.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

cristalasta e si temerea mea cea mare, ca n-o sa ma pot trezi dupa anestezie. Dar cum zice si iana mari trebuie sa fim curajoase si sa nu ne mai gindim la astfel de chestii...Pina la urma vom face copii, si nu unul ci mai multi. Asa ca inainte cu curaj. Si eu urmeaza sa ma programez zilele astea pentru laparo, astept deocamdata CM si probabil ca la mine vor scoate trompele, nu cred sa se fi imbunatatit starea lor.Te pupsi pe voi fetelor la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sterss spune:

Cristal, iti urez de pe acum operatie reusita si curaj! normal ca o sa te trezesti, eu ma bucur pentru tine ca esti pe calea buna in sfarsit pt a fi mai aproape de bebelusul mult dorit!
Antonel, ne bucuram ca nu te-ai alaturat sa ne povestesti despre tine, sper sa ne parasesti sa pleci la gravidute cat mai repede cu o poveste de succes. dar nu inteleg, cum adik te simti uscata pe o parte???
Cocolyso, iti urez o mare reusita la test, mai ai putin, rabdare si sa iti ajute Bunul Dumnezeu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

iana_mari, mara, dia: va multumesc mult pentru sustinere. Acum, cu Dumnezeu inainte, ce-o fi o fi...
Va pupic pe toate!

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput