Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

anka merci mult de detalii! abia astept pozele
noi o sa ne mutam o data cu venirea lui BB ( o sa fie o placere)si vroiam sa comand mobila ca atunci cand o sa fie gata apartamentul sa nu mai astept dupa mobila
camera lu BB o sa-o "pictez" cu decoratiuni de la disney, sper sa iasa frumos...si mai sunt in cautari de o comoda pt hainute mai colorata, am vazut ceva la ikea, dar ma mai uit
dormitorul cred ca il iau de la mobexpert
si mai am nevoie de canapele
mai caut

24s+! surpriza
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Diana Mirela Ce frumos ai povestit nasterea Iuliei

Anaxena vazut pozele si filmuletul cu Mariuca, e o frumoasa si o buzata

Mada imi pare rau ca nu v-au aprobat aia creditul, erau tare frumusele canapelutele. Pup Ari cea minunata, febletea mea

Fetele, mama natura stie ce face, veti uita durerile nasterii, exista un proces fiziologic care face posibil acest lucru, in timpul travaliului se secreta niste hormoni care ajuta fix la asta: la uitare si la instalarea lactatiei, deci nu va nelinistiti.

Mi-ar fi placut si mie nastere naturala dar voi incerca sa ma mobilizez repede fizic si psihic dupa cezariana iar pt lactatie o sa ma ajut de pompa de san si sper asa sa va ajung din urma , mai naturalelor

Deci, am reusit sa ma tund si sa ma si vopsesc, arat acceptabil , tunsoarea e reusita, culoarea mai putin, sau mi se pare mie dubioasa pt ca-i prima data cand sunt blonda. In schimb m-am gatit pruna azi, am decis sa scot primavara din cutie si am inaugurat sarafanul de blugi, ciorapii cadrilati, am clamite prin cositze, gata, declar deschis sezonul de rochite cu burtica...

Monica 30+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

si inca ceva...degeaba m-am bucurat eu zilele trecute de BB miscacios pentru ca se pare ca se joaca cu nervii mei, iar nu mai zice nimic....offff
stiu ca trebuie sa am rabdare...dar mai sunt ceva zile pana la eco

in leg cu kg+, eu pana acum nu mancam nimic si nici acum nu ma omor dar ma ingras vazand cu ochii...iau cam 1 kg\sapt oare unde o sa ajung???????????

in leg cu nasterea: eu am indicatie pt ceza dar sincera sa fiu as incerca natural( vorbesc acum cu medicul la eco sa vad ce zice)

24s+! surpriza
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

dma nu fii trista, bebelonii misca dar depinde cum sunt pozitionati si puiul tau e si inca micutz, sa vezi ce-o sa te zgaltaie in urmatoarele saptamani...

Io in schimb am o alta grija, am citit la o mamica de mai-iunie ce disperare a cuprins-o cand s-a simtit cu "burta goala" dupa nastere si mi-e teama ca si mie o sa-mi lipseasca groaznic gargaritza miscatoare, asa de tare m-am obisnuit cu ea si cu burta plina de valuri . Aseara scosese o talpitza de sub coastele mele si-am gadilat-o la talpa I-a placut ca mi-a dat si cealalta talpitza

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

BUNA TUTUROR FETELOR!

Va pup pe toate!!

Nu am apucat sa cietsc decat acest capitol... dar promit sa recuperez! Ma bucur sa aud ca sunteti bine, ca inaintam spre final cu pasi repezi!!!Numai cand vad la Annaxena asa mare scris cate zile au mai ramas pana naste......realizez ca e din ce in ce mai aproape marele eveniment! Annaxena mi-au placut tare mult pozele Mariei....sunt din ce in ce mai concludente!De-abia astept sa ma duc si eu la Iosup la 32 saptamani!!!

Maryb eu am facut triplul test la Gentic Lab si sa stii ca mi+au dat rezultatul in 2 zile... depinde de ziua in care te duci!Sa stii ca e foarte important ca ecografia sa fie facuta de un ecograf bun si in ziua anterioara cel mult recoltarii sangelui, pt ca parametrii aia ceruti de ei atunci cand completezi formularul ala sa fie cat mai aproape de realitate. Genetic Lab este un laborator f. bun si recomandat. Asa ca sfatul meu este, pt linistea ta, sa refaci TT(care dinc ate stiu eu se face cam la 15 saptamani) , deci ai fi in grafic. Oricum rezultatul sigur iti va iesi inainte de amniocenteza....si daca e .....sa faci si amniocenteza. Totusi eu as consulta si un alt medic ginecolog inainte! Tu la ce medic mergi?

Estrella 27+

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Vroiam sa va intreb si eu, caci imi amintesc ca parca ati scris prin capitolele anterioare, dar nu mai imi amintesc cine a scris!!

Care dintre voi ati avut probleme cu sangerarea gingiilor si cu ce v-a trecut??
Imi sangereaza si mie de ceva vreme, dar acum parca s-a inrautatit situatia!!!Si ma gandesc ca mai am inca multe saptamani!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Boti sa-ti fie de bine noul look,dar mie mi-ar placea sa vad si niste poze!

Tecky 31 sapt
AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

estrella, eu am o eco veche de aproape 2 saptamani. La genetic Lab prima data mi-a zis sa nu fie mai veche de 1s, apoi cand i-am zis despre ce este vorba mi-a zis ca merge si eco pe care o am eu de 2s. Nu stiu ce sa fac, daca sa ma duc cu ecografia de 2s sau o sa-mi iasa alta balarie la TT....merg la Popa Mirela de la medlife.

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

buna ziua, fetelor,
va multumesc pentru urari, este valabil pentru toate, sa avem o sarcina si o nastere cat mai usoara.
nu pot intra foarte des, intru mai mult de la serviciu..acasa am un fratior care se joaca counter
am si eu cateva intrebari..de exemplu cu medicalul..ca aici unde lucrez eu..nu prea se tine cont ca totusi sunt gravida..se fumeaza langa mine..au pretentia sa fiu la fel de spirt ca totdeauna..si sa umblu dupa cai verzi pe pereti..si daca uit ceva...urlete si tipete...deja mi s-a gasit tensiunea cam mare si nu am de gand sa pun in pericol bebicu meu pentru niste nerecunoscatori...
am 25 de saptamani acum..oare cat medical as putea sa iau..ca prenatalul ....mai e cale lunga pana atunci.
am citit un pic ce mai scrieti voi..ana, si eu am facut eco la dl. dr. iosup, la 21 de saptamani..si tot verde este filmuletul...nu am reusit sa il repar...oricum..ai o dulceata de fata..
va pup pe toate si revin curand cu alt mesaj...am inteles ca trebuie sa scriu mai multe pana intra in normal.

Mergi la inceput

Tecky si mie mi-ar placea niste poze , dar n-are cin' sa-mi faca. Si mama bocea azi la telefon ca vrea sa ma vada prunella, sa vad daca gasesc trepiedul in haosul de acasa poate-mi iese figura si sa-i arat si ei si voua.

Sunt cam pui, adica blondul are niste nuante de cupru, ceea ce ma nemultumeste usor, dar cred ca vor disparea la urmatoarele vopsiri. In schimb de hainutze zici ca acum m-a smuls cineva de pe podium de la o prezentare Vivienne Westwood , ma sochez de fiecare data cand trec pe linga vreo oglinda

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput