Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

In legatura cu nasterea naturala...si eu sunt pro, nici nu concep sa nasc altfel decat daca apar probleme. La mine sta bebe numai transversal sau pelvian, sper sa-i vina mintea la loc pana la termen.

Daca vreti, puteti citi povestea nasterii Iuliei. Am avut un travaliu greut si lung dar a trecut totul cu bine.

Pt. invelit eu am niste paturici subtiri de bumbac si un sac de dormit (asta pt. vara). Pt. iarna am unul gros si plapumioara, sa vedem cat vrea bebe sa stea in sac (Iulia a renuntat la el pe la 10 luni, desfacea fermoarul si iesea din el ).

Diana 29+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Camy, ia neaparat No Spa, daca nu ai luat pana acum. Daca se repeta nu ar strica un consult sau eco...asa au inceput problemele si la mine, din pacate. Sanatate!

Gata, am fugit. Incerc sa revin mai tarziu.

Diana 29+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Boti foarte haioasa faza cu coaforul, si eu as fi fost un pachet de nervi, nici mien u-mi palce sa astept deloc.

Anaco, considera-te fericita, la mine parca a trecut o vesnicie de cand sunt insarcinata, parca nu se mai termina.

Bujo bine ai revenit! Sunt de acord cu the natural way

Monica, Ella bine ati revenit!

Dma m-am uitat si eu de cateva ori la emisiunea ‘prima zi’ si am avut trairi foarte confuse si diverse, frica, bucurie, nerabdare ....

fetelor care ati mai nascut, multumim ptr incurajari si ptr povestile voastre, in cazul meu imi sunt de mare ajutor ptr ca si eu am mari emotii cu privire la momentul nasterii.

32 AMR 8 saptamani
BB meu
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fetele,

Sa ne ajute DD sa avem un capitol plin de vesti bune!

Ella ma bucur ca ai scris. Tin pumnii sa fie bine la eco si sa nu mai spui de nastere prematura! Daca ti se umfla doar intr-o parte, e bebe..care-si scoate kuricu sau alte cele la mangaiat!:)

Ana ce-ai facut la Iosup? Hai ca Maria trebuie sa fie peste 2 kg...daca a mea avea 2,1 a ta sigur e mai maricica! Ca de zglobii inteleg ca sunt la fel...ca si mie mi se ridica pielea de zici ca am tzepuse in burta si e o agitatie continua si de multe ori chiar dureroasa.

Bujolinux bun revenit! Mi-ai lipsit, sa stii! Ma bucur ca v-ati simtit bine, chiar daca a fost mai greu cu dormitul! Vad ca si tu ai dureri de coaste...hmmmmm, astia 2 stiu sigur de ce ne-au facut pe noi cuscre!

Nastere...100% pt cea vaginala! Natura ne-a construit astfel incat sa putem duce o nastere iar durerile exista, sunt mari dar nu imposibile. Daca nu s-o putea si nu s-o putea, asta e..sa-mi taie uteru si ....brrr, prefer sa nu ma gandesc. Mie nu mi-e frica deloc...stiu ca n-o sa fie usor, stiu ca o sa doara...dar stiu ca ma asteapta premiul suprem la final...Galusca inimii mele!

Noi am fost la vaccin...vaccin care s-a petrecut cu mine stand pe scaun si cu blanosul fix in cap...picioarele din spate mi le baga in gura. N-am vazut mai nene..asa mic si rau...Bine ca am scapat ca ma trecusera toate apele, pe iubi la fel (da' la el nu sta in brate deloc la veterinar)...

In rest...iar am inceput sa mananc ciudat (asta din cauza ca orice imi cauzeaza gaze...probabil trebuie sa multumesc ulcerului)...cartofi fierti sau piure, orez cu legume, paste cu sos simplu de roshii...cam asa, zici ca-s la regim. Are fii-mea grija de silueta mea:)

Hai ca am scris un roman...multumim mamicilor pt impartasirea experientelor voastre!!!

Pup

SUN 32+

Mergi la inceput

Ella referitor la semnele nasterii, mie mi-a spus dr ca sunt mai multe varianete. ori mi se rupe apa din senin, ori sangerari, ori contractii. contractiile foarte dureroase, cum n-am mai simtit, dar indiciul este ca se repeta din ce in ce mai des si la intervale din ce in ce mai mici.
dar cum a spus si Sun mai bine nu te mai gandi si nu mai vorbi de nastere prematura, sa fie bine.

32 AMR 8 saptamani
BB meu
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragele mele, m-am intors de la dr cu un mare kk de bitest....care m-a terminat......

deci mi-a iesit risc mare de sindrom down, adica 1/167.

prin urmare sunt programata la amniocenteza pe 16 mai.

parca zici ca sunt blestemata, am pierdut o sarcina, acum risc mare de SD....nu stiu ce sa mai cred....oare voi fii in stare sa fac si eu un copil ???

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

maryb, eu am auzit foarte multe cazuri in care bitest sau triplu test au iesit cu risc mare si la amniocenteza a fost ok iar bebele s-a nascut perfect sanatos (am si o ruda care a trecut prin asta). Sa stii ca e foarte posibil sa fie doar o alarma falsa. Gandeste-te ca 1/167 inseamna ca sunt sanse de 1 la 167 sa fie probleme, deci totusi foarte mici, sansele sa nu aiba probleme bebe sunt mult mai mari. Incearca sa gandesti pozitiv

Didi 30+

Mergi la inceput

maryb nu trebuie sa fii asa pesimista, de multe ori s-a intamplat sa fie erori, asa ca, capul sus si sa-ti ajute Dumnezeu sa fie bine
suntem alaturi de tine

32 AMR 8 saptamani
BB meu
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

MARYB nu mai gandi ca esti blestemata, fii optimista, stiu ca e greu dar gandeste altfel mai ai o sapt si vei sti sigur, si sunt sigura ca vei fi fericita atunci....gandurile negre nu fac decat sa te imbolnaveasca...

Ne vom gandi toate ca va fi bine si te vom sustine si ai sa vezi ca asa va fi

Plus ca analizele din clinicile " noastre" sunt bune la a 7 a mana!!!!

HAI CURAJ!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Buna seara fetelor,

azi am fost si eu la control asa ca am scapat mai devreme de la servici iupiii. Mai am trei saptamani si intru si eu in concediu si pot sa stau si eu in pat sa mi se mai desumfle picioarele Abia astept, ca am niste "picioruse" zici ca sunt doi butuci... Mi-a zis dr doctor ca retin foarte mult lichid si sa nu mai mananc sarat ...eu care mancam sare goala... Dar pt beblina le facem pe toate!
Ana ce ai facut la Iosup? Te asteptam cu vesti proaspete despre bebelina grasunica!
Sunule sa stii ca m-am tinut de promisiune si am pus pozici noi pe Picasa. Apropo de blanos, e megasimpatic! Sa stii ca si eu mananc ciudat - numai rosii cu branza as manca si salate, nu am pofta deloc sa maninc mancare gatita si carnitza... Pup fata!
Boti am ras tare de faza cu coaforul dar imi inchipui ca pt tine nu a prea fost haios... Ai ajuns azi sa te tunzi?
Mada ai o fetita tare frumoasa! M-am uitat mult la ea poate "se ia" si iese si bebelina mea mea la fel!
Dma si eu ma uit la "Prima zi" si ma emotioneaza si ma infricoseaza in acelasi timp. Mi-e o frica de nastere...mama mama
Maryb capul sus! Sunt convinsa ca o sa fie bine la aminocenteza si ca puiul tau nu are nimic!

Eu am intrat in panica pt ca nu am cumparat mare lucru bebelinei si nici nu prea stiu ce sa iau...ma refer la lucrurile mai micute pt ca stiu ca trebuie sa iau patut, carut, hainute. Am vazut discutia voastra despre ce paturica e mai buna si mi-am dat seama ca mai am atatea de invatat... Trebuie sa ma pun cu "burta pe carte" si sa fac o listuta cu cele necesare.

In alta ordine de idei pe 7 Iunie o sa fiu nasa de cununie si sunt tare incurcata...am fost ieri la croitoreasa sa imi fac o rochie lunga pt restaurant, si acum ma gandesc cu ce ma imbrac la cununia civila si nu-mi vine nimic in cap. Nu stiu in ce sa ma imbrac astfel incat sa arat "uman", cred ca o sa imi iau o pereche de pantaloni si o bluzita mai vaporoasa pt ca in fusta sau rochita baby-doll scurta nu ma vad cu "piciorusele" mele de balerina.... Stiti de unde sa imi iau si eu o bluza simpatica si mai eleganta? Si nici cu ce sa ma incalt nu stiu...

Hai ca m-am intins ca o placinta...Va pup pe toate!

Irina30+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput