Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 19
Ingry spune:
Buna fetelor,
Cristina_26, iti multumesc pentru sfat
. Ma lupt sa trec de "perioada de proba"...am scris cateva mesaje ieri si voi fi pe baricade si azi. In ceea ce priveste DN, etc, i le-am dat deja Madalinei.
Vad ca aproape toata lumea e in febra cu pregatirile bagajului de spital. Eu nu am pregatit absolut nimic pana acum pentru spital, dar nici pentru bebe in general nu pot spune ca am luat
. Problema e ca noi ne vom muta la sfarsitul lunii Mai pe cealalta coasta a Americii (acum suntem pe coasta de est)...va dati seama ca nu e treaba deloc usoara. Dar imediat ce vom ajunge acolo, voi face rapid toate cumparaturile. Dar trebuie sa recunosc ca ma streseaza nitel situatia...
Alina
27+
Alexandru David
MissJJ spune:
Buna fetele!
Am revenit si noi prin zona ca am facut nani oleaca dupa ce ne-am jucat putin in curte, mai greu cu mine ca eu ma misc mai greu ca ea si ea vrea daca se poate sa alergam da lasa ca mai e putin. Vai nu mai am rabdare pe zi ce trece abia astept sa vina si bebe.
Tecky am sa caut pozele acuma sa vad pe cd-uri daca gasesc, ca nu stiu sigur daca am ceva in format digital de cand eram blonda, ca am fost toate nuantele curcubeului, am gasit poze poze da nu merge sa le pozez si sa le pun nu se vede bine asa ca doar scanate as putea sa le pun, am sa vad eu cum fac si va arat si cum is blonda oricum caut sa vad poate gasesc ceva totusi pe cd-uri.
Mary ma bucur ca esti optimista asa si trebuie
, oricum din cate vad in ro au astia un obicei cu rezultatele proaste la TT.![]()
Monica da la restul de medici merge la rapid da la dentist sa merg la privat e f scump dentisti de urgneta sunt dar putini f scumpi si depinde daca esti in zona lor sau nu, eu acuma am voie tratament gratis pe perioada sarcinii si am gasit unde primesc pacienti de la nhs da am programare abia pe 14 mai.
Asta e mai rezist putin cum am stat pana acuma mai stau o sapt si macar merg sa vad sper sa rezolv pb la astia.
La noi e f cald acuma dupa amiaza, noroc ca mai adie vantul ca altfel te-ai praji e fain ca in sf e cald si la noi.
Pare ca va fi o vara mai calduroasa ca anul trecut a fost f rece toata vara si plin de ploi.
Si tre sa fiu cu ochii pe usa ca tre sa vina astia sa citeasca, curentul au fost ieri da noi dormeam si au lsat card ca vin azi intre 3 si 6 sper sa apara.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 7 saptamani
mobriq spune:
Ma mir si io de ce rar apuc sa scriu. In weekend in mod ciudat nu am reusit sa accesez DC-ul, desi am incercat de pe 3 PCs cu conexiuni diferite ... si de atunci is cam busy la servici.
Part'nerul zice ca m-a apucat nesting instinct, aseara am facut ordine in debara, si am multe altele in plan. Trebuie sa-i luam patutz lui bb si o sa incerc mai intai sa gasesc ceva second-hand pe internet.
Azi am fost la control la moasha si suntem ok. Bebe e pozitionat mai pe diagonala si cu capul in sus. Inca suntem mititei, sper sa se intoarca. A fost fain ca mi-a aratat moasa cum ii simte capul si l-am simtit si eu, apasand cu degetele alternativ la dreapata si la stanga capului. Uterul e destul de sus, cam de 27 de sapt dar nu se stie daca din cauza pozitiei lui bb sau ca bb e mare. La controlul viitor peste 3 sapt o sa se hotarasca daca fac si testul de diabet sau nu. Cand va aud vorbind de ecografii ma apuca plansul. O sa mai am si eu o eco la 30 de sapt sa-i verifice rinichii, dar daca nu era problema asta observata la 20 de sapt nu mai pupam ecografie ...
Despre nastere, io sper sa fie vaginala dupa cezariana, dar sunt contienta ca exista o probabilitate sa am a doua cezariana. Prima cezariana nu a fost nici la mine f scarry, am stat 6 zile in spital (desi trebuia 7), lactatia mi-a venit la o zi jumate dupa nastere (dar intrasem natural in travaliu), pe bb l-am tinut in brate fara probleme, la 7 zile am iesit la plimbare in parc, dupa 28 de zile eram pe bicicleta din nou. Io vreau sa-mi dau posibilitatea sa ma gandesc la bb3, asa ca no way la legarea de trompe.
Si o incurajare apropo de alaptat: imi aduc aminte de postarea unei mamici care spunea ca la ambii copii i-a venit laptele la o saptamana dupa nastere (nu mai stiu daca naturala sau cezariana) si i-a alaptat f bine dupa aceea. Pt Boti: Io zic ca daca pui bb-lusha sa suga la 2-3 ore, chiar daca nu e lapte, si ii dai formula dupa - ca doar nu tii copilul nemancat si nebaut o saptamana- imposibil sa nu se instaleze lactatia. Si pompa ajuta, dar in mod normal bb stimuleaza mai eficient decat pompa.
In rest ma simt f vesela si optimista - cred ca si din cauza vremii
... ceea ce va doresc si voua, evident!
Monica
25+ si Eduard (05.04.04)
Ingry spune:
Oanasm, in legatura cu acel caricior de la Chicco, arata f bine
. Si mie imi plac produsele lor si am facut ceva search pe net si citind parerile mai multor reviewers se pare ca sunt produse f bune. Eu intentionez sa iau acest set (carut si car seat) de la ei http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2373617&cp=3072917&isTopSellingItem=true
Aici in general nu se ofera si a treia piesa in set.
Pup!!!
Alina
27+
Alexandru David
SunSmile spune:
Buna gagix,
Cari ce ma bucur ca ai mai venit, ma gandeam la tine si la Sara. Care vad ca e bine, sanatoasa- ceea ce este perfect! Bravo pt vestile bune si succes la trainuit omu!
Onutzule acush sa-ti zic si eu parerea mea cu "coarnele" astea. Eu cred ca manerul intreg sau nu, ar trebui sa fie ultima criteriu de alegere, zau. Adica si eu ca si tine vroiam dom'le obligatoriu maner intreg ca deh, asa credeam eu ca-i mai usor. Dar cum am avut piticul pe creier cu acel carucior si cum l-am si testat si paratestat, am observat ca manerele sunt chiar ok, se plimba in toate directiile, pot impinge si cu o mana, pot agatza diverse. Cred ca trebuie sa te uiti daca indeplineste niste conditii de baza si asta "estetica" sa o lasi la urma...si daca poti sa faci rabat-bine, daca nu si nu, iarasi bine. Mie mi se pare ok carutul, dar singurul lucru pe care il vad lipsa in poze pare a fi baza pt scoica. Acush, iarasi, asta la mine personal a fost un criteriu important.
Gini bafta la medic. Abia astept sa citesc vesti supeer bune! Saru'mana...intoarcem pupicu la fata draga!
Bun revenit Capri! Pozeeeee si povestiri, pliz. Si, daca se poate, si niste poze de la curs, cand ne flash-uia sotiorul din dotare. Ah, sanatate maxima!
Estrella pai eu nici nu-ti zic sa iei ceva. Doar sa faci un periaj mai delicat si sa folosesti o apa de gura (eventual nementolata) si recomandarea mea ar fi fost pt pasta de dinti parodontax. Acuma...medicii aia (ginecologi, cum ziceam) erau foarte contrariati ca e gustul nasol si ca gravidutele vomita si bla bla. Lucru care mie mi se pare exagerat, dar nah...
Crisule asa lovitor la 25 saptamani e Mihaitzul? Bai nene ce bebei fortosi avem la odiseea asta...a tunat si ne-a adunat!:) Tinem pumnii Monei, i-am trimis si eu un sms de incurajare!
Andreutz este o dulceata Bianca. Mi-au dat lacrimile azi cand am auzit-o vorbind...asa vocicuta dulce! Si pozele dunt foarte frumoase! Tare ce ma bucur ca e totul in regula...nici nu se putea altfel!
Gabi felicitari pt concediu! Sa te odihnesti si apoi sa pregatesti casuta pt venirea minunii!
Sorelix fooarte frumoase poze. Dar nu ma mai mir. Pupa Ari pt cuvintele noi, draga mea draga!
Ioana mai ai putin. Auzi, dar de ce vrei tu musai sa-ti legi trompele? Ma gandeam ca poate gasesti o metoda mai putin invaziva si nu asa drastica?!? Iarta-ma daca ma bag unde nu-mi fierbe oala...era o parere...
Bubule ce ma bucur ca mai scrii. N-are puiule contraindicatii, sunt doar unii medici "mai destepti decat norma", care se iau de gustul ei. Apa folosesc corsodyl. Ahhh, ati primit patutul? Ca noi da si m-am gandit la tine cand il montau. Si sa stii ca nu uit ca te-ai facut ca ploua cand am zis sa pui poze...deci, pozeee cu graviduta frumoasa???:)
Anna savurare placuta a zilei de concediu, ce precede ultimele 2 sapt de munca!
Bre Ana-Maria, mama lu' Maria..teoria mea despre "amchestiirushinoase":))) era alta si tu zici ca le iei??? Lumineaza-ma pliz!:)
Kim super ca primeste Erika lucrusoare. Sa le faci poze sa le vedem!
Camy, Didi...bebeii au un boom de crestere saptamanile astea, de aici si foamea si ingrasarea!
Mary ma bucur ca te-ai linistit! Este exact atitudinea pe care trebuie s-o ai! Va fi bine!
Nati suuuper vesti si super bebel! Este maaaare tare bebe al tau si e perfect sanatos, sunt convinsa! Succes la Tokyo maine, dar sa nu cari prea multe, daaa?
Monica ma bucur ca totul e bine si la voi!
Am vb nitel pe mail cu Narcisa. E bine doar ca au casa in renovare. Ii este dor de toata gasca si o sa revina curand printre noi!
Pfuiii, in sfarsit acasa. Azi am fost inclusiv la job, unde am facut si treaba..ca deh, nu ma pot abtine!
Pup gagix...ma'c sa alerg bestia cu o nuca si sa halesc caise, ca azi am tinut post negru, fara sa vreau!
SUN
33+ 

oanasm spune:
maryb
ma bucur mult de starea ta de optimism! Doamne ajuta in continuare!
cristina de ce ridicam io problema de carucior cu coarne vs. bara...din cauza manevrabiliattii cu o singura mana..dar am incercat acu' la magazin sa manuiesc unul cu coarne..si merge lejer si cu o mana, cum spunea si mada
care mereu e pe faza..tzucao-ar oana![]()
nati
bbul santaos si maricel!!! legat de kile....scapama noi dupa...i'm sure!!!
catilin ma bucur ca s-a rezolvat la munca! nasol intr-adevar cu transportu'...deci de cand intri in concedii!?
ingry no stress...ca mai e o leac' de vreme!!! unde va mutati mai exact? caruciorul e ff fain!! ce ciudata ca nu se gasesc acolo si cu landou..si ala il iei separat?
map, mobriq
optimistele vesele!![]()
hei..sunisor mda...m-am convins de manere..dar deh...nu stim cat de importanta e baza pt cos..adica..scria cos de masina..bun..adica la mine asta insemna ca e ok

..no..noroc cu voi..mcoca
si cu netul..ca sa vezi frate ce am studiat eu "safety on car for babies"![]()
![]()
..so...deja am stabilit cu sotu...afland de acest alt criteriu important "baza scoica" ca pica modeul ala..si trebe ceva tot 3 in1 da cu baza...si maner rigid la landou
, ca io in magazin nu observasem ca nu are..
inca nu am ochiul format..dar e in curs de formare

Oana
24+ cu

o noua viata
filmuletz bb
MissJJ spune:
Mai cam slaba miscarea pe aici.
Ingry e fain setul, nici aici nu toate sunt set de trei unele au unele sunt numai doua si iti ofera a treia separat sau toate separat la unele modele, depinde de unde le iei, daca, cauti bine pe net gasesti si seturi complete mai ieftine da trebuie cautat mult si bine.
Legat de hainele pt bebe si ce iti trebuie pt spital poti sa le iei dupa ce te muti de la babies'r'us si noi multe le-am luat de la ei patutzul, salteaua, asternuturile, paturici, caditza si au si haine si seturi de bebe faine, deci nu iti fa pb acuma de ex poti merge prin magazine sa vezi cam ce si cum sa le pipai sa stii exact cum sunt si cand va mutati numai dai comanda pe net sau trageti o fuga intr-un weekend si luati ce aveti pe listutza si gata.
Asa am reusit sa gasesc in tona de cd-uri pozele cu renovarea de cand ne-am mutat am facut un before and after, pozele cu before is mai slabutze calitativ ca is facute cu telefonul mobil.
Tecky din pacate nu am gasit poze cu mine blonda pe cd-urile astea da cum mai am cd-uri da is prin cutii pe undeva mai caut, daca nu sa vad daca nu are tata in calc de acasa sa imi trimita, da promit ca aduc si poze cu diferitele mele coafuri si culori si tunsori. Am gasit in schimb doua poze una de cand eram nou venita in uk din devon, eu am venit in mai si poza e facuta prin dec acelasi an, aveam vreo 50 de kg acolo cred si mai am o poza din parc de unde am stat inainte in Londra cum eram tunsa mai scurt e prin aprilie anul trecut facuta poza daca nu ma insel, e tot cu telefonul facuta deci nu e excelenta calitativ. Merg acuma sa le pun daca vreti sa vedeti cat eram de slaba inainte, ca sa va faceti o idee purtam la haine marimea 6-8 asta de uk adik cele mai mici si acuma normal adik dupa ce slabesc dupa sarcina is 10-12 ca marime, deci putin mai pufoasa.
Da na dupa doua sarcini nu ma pot astepta sa am 45 din nou, idealul ar fi 55 oricum.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 7 saptamani
M&M spune:
Sun, ma bucur ca Narcis e ok!!! Aha, si te-ai dus la serviciu!!! NU poti sta departe de munca...adevarul e ca nici eu...![]()
Oana, acum am inteles!!! Pe cuvantul meu daca imi puneam eu astfel de probleme....Ce bine ca ma luminati si pe mine, ca eu sunt " lasa-ma sa te las"...
![]()
Cristina
25+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
Ingry, nici eu nu m-am apucat de facut cumparaturi serioase; dar mi-am facut lista cu ce ar trebui sa cumpar...macar atat!!!!
Cristina
25+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
tiberica spune:
SUN si Alina face handbal , a fost portar acolo era buna dar nu i-a placut si este extrema dreapta...daca nu ma insel...am fost la meci dar ea mai mult alearga dupa minge si mingea dupa ea
eu i-am zis sa se lase pagubasa...
Irinuca multumesc ! te pupic
Cristina eu interventiile medicale in general le am la privat pentru ca urasc sa dau spaga si sa se poarte ingrat asistentele si infirmierele...si de acolo primesti tot, chiar la plecare ai un cadou...ma refer la un cadou pentru bb in general, iti fac surpriza. Mancare si apa primesti cand vrei cat vrei...dar nu poti manca mult. Oricum, intreaba la receptie cam ce-ti trebuie. Noprmal, ca-ti iei pasta de dinti, periuta , un parfumel, un ruj pal sau strugurel, pieptene, crema etc. dupa obisnuitele fiecareia dintre noi.
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 29 +
Dai Vointa , Iei Putere!