Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

mey, mey sunny: cum nu scap eu de tine gata am pus si eu cateva poze pe picassa, insa numai una cu burtik - eu nu fac asa multe poze cum faceti voi, dar sper ca mi-am luat revansa si nu voi mai primi mustrari
Si noua ne-a venit patutul luni, e super dragut si de-abia astept sa fie bebe in el. Oricum mi l-au zgariat putin la montaj dar n-am avut chef sa fac reclamatie, l-am lasat asa.
Merci de pontul cu pasta de dinti - chiar ma miram sa aiba contraindicatii.

Referitor la nastere: si eu optez pt nasterea naturala si nu mi-a frica deloc. Stiu ca o sa fie greu si foarte dureros dar stiu si ca va trece si voi uita.

bubuleana
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Tiberica hehe...eu zic s-o lasi sa-si faca mendrele. O sa renunte ea cand/daca se va simti depasita! Sportul de echipa e minunat..modeleaza foarte frumos un copil!

Cris pai nu prea ma pot abtine si mai si sufar pt ei...pt ca gasisera pe cineva care macar 30% se descurca...insa va pleca. Ti-a mai trimis Mona vreun semn?

Bubule e bine ca sunt perseverenta! Pentru ca altfel ratam o dulceata de mamica! Esti ca un bujorel de simpatica si zambitoare! Imi pare rau de zgarietura...las' ca mie mi-l montasera cu sertarele spre perete. Noroc ca am fost pe faza. Oricum, il mangai zilnic...i-am pus si un cearceaf din ala cu elastic, asa peste saltelutza in celofan...

Gini nici o veste de la dr??? Hai ca ma gandesc la tine!

Mada ce tipa misto in poza aia cu manusici albe...iamiiii...

SUN 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ampule=recipiente de sticla in care se gasesc diferite medicamente,in cazul meu e fier..o sa va fac o poza sa vedeti cum arata o ampula!!

acum am venit de la salon si sunt super obosita..mi-a coborat un picutz burtica!!!sper sa fie de bine

maine ma pozez,ca de, ne facem de 34 sapt

Ana-Maria33+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 44 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ana pai asa stiam si io, ca-s recipiente! Da' din ce-ai scris tu intelegeam ca le iei...si m-am gandit ce pastile miraculoase si cu un nume asa simpatic! Abia astept sa vad burtica de 34 saptamani.

O seara buna fetelor! Pup

SUN 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Dragutzelor va astept la capitolul numarul 64.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

hieeeeeeeeeloooooooooou!
vad ca sunteti active . asta e de bine. M-am cantarit ei eu oleak, cica am mai pus un kg. m-am mai linistit
Vad ca toate va plangeti de pofta de mancare (ma rog, am exagerat!)Cred ca e de la anotimp...eu pofte nu am, dar am mancat tare prost zilele astea.
am o intrebare pentru cunoscatoare. Eu lucrez in invatamant. Nasc la sf lui august, deci prind vacanta de vara, adik nu imi mai trebuie prenatal. Pot lua cele 120 de zile toate odata in postnatal? poate stie cineva sa ma scoata din ceatza, ca la secretariat nu am inteles mare lucru. Sau daca stiti vreo lege sau chestiuni din astea legislativwe sa ma lamureasca si pe mine. Daca as putea prinde asa postnatalul...nu apuc sa intru in concediul de crestere, ceea ce ma avantajeaza financiar. Pliiiiiiiiiiiiz nu ma lasati asa.ca vad ca se termina capitolul!!
am sa pun pozica cu BB Andrei la eco de morfologie fetala unde se vede foaaaarfte clar ca e baiat. credeti ca se mai schimba treaba?
Va puuuuuuuuuuuuuuuup

bebe Andrei
Ruxandra 23+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Buna dimineata!

Ufff, cand toata lumea doarme eu si sotiorul ne uitam la emisiunea Nasul (reluare) si intre timp mai scriu si cate un mesaje .

Oanasm, ne vom muta in Salt Lake city (statul Utah) - acolo au fost Jocurile Olimpice de iarna in 2002. Acum locuim la vreo 45 de minute de Manhattan, deci va fi o schimbare radicala...Salt lake city e inconjurat doar de munti...abia astept sa ajungem acolo. Dar nici acolo nu vom sta definitiv (vreo 2-3 ani)...sotul e de vina!
In legatura cu landoul, se poate lua separat...Sincer, aici lumea nici nu prea obisnuieste sa foloseasca, baza sunt cariciorul si car seat-ul.

Mada, asa m-am gandit si eu. Am inceput sa imi fac tot felul de listute si o data ajunsa in Salt lake city voi trage o raita la babies'r'us si voi cumpara totul. Cand am fost in vizita pe la office (pana acum 10 luni obisnuiam sa merg la office - inainte sa venim aici am locuit in Massachusetts - langa Boston), colegii mi-au facut un baby shower surpriza si cu acea ocazie am mai primit ceva lucrusoare si imi vor trimite patutul direct in Utah. Hainutele care le-am primit le-am tinut o bucata buna de vreme la expozitie in casa. Toata ziua ma uitam la ele .

Dar ce sa spun, mi-ar fi placut sa am deja camera lui bebica gata pregatita...Sunt tare nerabdatoare!!!!

Va pup dulce!!!

Alina 27+ Alexandru David

Mergi la inceput