Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 18
Didi81 spune:
Eu m-am ingrozit de ritmul in care ma ingras in ultimul timp. Iau cam 1 kg pe saptamana, desii zilele astea am mancat numai salate, iaurturi si fructe - fara dulciuri sau chestii grase, iar paine oricum nu prea mananc eu... Daca o tin tot asa o sa am mai mult de +20 kg pana la sfarsit 
Didi
30+ 
maryb spune:
fetelor, va multumesc din suflet pentru raspunsuri.
astazi sunt linistita si asa voi ramane, sunt convinsa ca puiutul meu nu are nimic. O sa fac amnio si o sa le dau peste nas alora de la medlife. Aseara si-a mai luat o fata de la noi de la odisee rezultatul la bitest facut tot la medlife si i-a iesit risc de SD 1/108, deci si mai prost....e disperata si ea. Si ce m-a facut sa ma linistesc este faptul ca am vorbit cu o alta fata careia ii iesise la dry test risc de 1/90 si mi-a spous care au fost factorii de risc care au condus la un rezultat atat de prost. Adica varsta, ea face anul asta 31, eu fac 30, o sarcina pierduta ca si mine, numai ca eu la motiv am scris dintr-o mare prostie a mea defect genetic, pentru ca asa a presupus dr mea in urma analizelor de infectioase care au iesit ok. Cand am sunat sa-mi modifice ei pe formular si sa scrie sarcina oprita in evolutie mi-a spus ca nu conteaza asta la interpretarea testului, dar apucase sa-mi noteze numele. Eu mai mult de la asta cred ca mi se trage acest rezultat...un alt motiv pe care mi l-a spus fata cu care am vorbit sunt kg in plus si ea si eu avem multe kg in plus si faptul ca ea a scris ca fumeaza, eu nu mai fumez de dinainte de sarcina. Probabil ca daca treceam si eu ca fumez, imi iesea un rezultat ca al ei.
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
ieri chiar am sunat la genetic lab sa vad daca imi pot face TT acolo si am intrebat cat de veche poate fi ecografia. Mi-a spus ca nu mai veche de 1 saptamana si cand i-am spus ca nu ma incadrez ca a mea e de 2 saptamani mi-a zis ca merge si asa...apoi m-am gandit mai bine si mi-am dat seama ca nu vor decat sa-mi ia si ei niste bani si ca cine stie ce balarii imi mai ies....asa ca ma duc direct la amnio.
Si in urma unei analize profunde, in urma discutiei cu aceasta fata, in urma faptului ca pliul nucal a iesit bine si a fost masurat de 2 ori si la popa mirela si la iosup, iar masuratorile lui bebe au fost ok mi-am dat seama ca nu am de ce sa-mi fac griji, ca puiutul meu nu are nimic. Pentru linistea mea si a sotului meu voi face totusi amniocenteza.
va pup si va multumesc inca o data pentru raspunsuri.
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
oricum fata cu care am vorbit si careia i-a iesit risc de 1/90 a facut deja amnio si bebe este perfect sanatos.
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Nati spune:
Buna fetele,
Am fost la control, bebe e bine, creste, a ajuns la 2706 kg +/- 300g,totul arata bine, chistul a ramas la fel.
Ramane sa vedem cum va fi la RMN pe 21 mai, abia asteptam.
Morala cat casa ca am pus 2 kg in numa 2 saptamani, si ce sa fac eu daca imi este foame de lup, asa ca am 20kg de la inceputul sarcinii, hip-hip ura
, eu il avertizasem pe medic ca daca mi-e foame eu mananc si gata.
Mi-a dat o crema sa ma dau pe burtica ca a inceput sa ma cam manance pielea.
Mi-au luat sange, sau chinuit de numa si tot nu mi-au gasit venele, asa ca mi-au luat din dosul palmei, in rest analizele la urina sunt ok.
Si cam atat, abia asteptam sa nastem, sa-l vedem pe junior.
Fetele, mersi frumos de aprecieri la adresa burticii,tare mai sunt mandra de ea.
Eu ma mai uit la pozele voastre, si ce burtici frumoase aveti si voi,toate una si una.
Pupici pe burtici!
Acu ma car la somn, da mai intai sa-mi tai copitele, ca mi-a plesnit una adanc tare si ma doare de numa, deja am sa le scurtez, nu imi mai las unghiile lungi, da le-am facut poze, ca cine stie cand am sa le mai vad asa lungi
, ce problema am eu la ora asta.
Maine plecam in Tokyo mai caram din bagaje, mai o cumparatura, si uite asa trece ziua.
Pup fetele, aveti grija de burtici si de voi.
33+
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
Didi81 spune:
maryb, bravo pentru atitudinea pozitiva
. Asa si trebuie, pentru ca sunt sigura ca e totul ok.
Didi
30+ 
catilin2008 spune:
draga maryb, eu am 32 de ani..si nici nu mi-a fost recomandat acest test..si nici nu m-am dus sa il fac...am facut ecografii si totul este bine...de vreme ce pliul nucal este bine..de ce sa ma leg la cap fara sa ma doara..gandesc pozitiv..totul este si o sa fie bine!
mama mea a nascut la 41 de ani..acum 10 ani..si nu a mai facut atatea analize...am un fratior..sanatos tun si dolofan...
oricum ma bucur sa vad ca esti mai optimista, 
25s +
map spune:
Salutic mamicute harnicute,
am reusit si eu azi sa citesc destul de mult din ceea ce ati scris. Cand vad ce liste aveti voi pregatite pentru spital ma ia groaza. Aici primesti majoritatea lucrurilor de la spital. Ai nevoie de periuta si pasta, cosmetice, eventual tampoane de sani in caz ca mamaica are mult laptic, sutiene. Ceea ce-ti maiiei, iei ca vrei dar le primesti aici: camasa, primesti inclisiv tampoane si chiloti de unica folosinta. Eu o sa iau tampoane pentru ca cele de la ei ma scot din sarite cat is de mari si dupa sarcina anterioara am experienta ca nu am avut scurgeri prea mari (se pare ca la cezariana ei cutara uterul bine). Camasa lor si aceea m-a cam evervat, am purtat-o numai pana a doua zi dimineata cand m-am lasat sa-mi fac dus si am avut de acasa tricouri si doua perechi de pantaloni sport cu care m-am descurcat de minune. Si vorba ceea, am lasat mai multe pregatite acasa si dac-a mai fost nevoie i-am dat sotului indicatii pretioase inde le gaseste si mi-a mai adus el.
Pe mine ieri m-a cam durut burtica dupa prea multa plimbare. este cam greu cu impinsul la carut, vom restrange plimbarile la zona noastra dar miscare cat de multa musai sa facem sa stea so kg mai departe de noi
de mine ca bebe trebuie sa creasca. Acum deja is franta ca atata am mai alergat dupa ce mic dimineata la locul de joaca. Pe 18 ajunge mama la noi si ma bucur foarte tare ca va avea cu cine sta Robert cand merg cu la medic si nu mai trebuie sa-lcar pe micut mereu dupa mine.
Mada pe tine te cam chinuie de multicel dintii. Aici daca ma doare ceva sun si pana seara ma si vede careva, mai ales ca-s gravida. La voi stiu ca-i penurie de medicii dar se pare ca-i chiar inuman. Eu in UK nu am fost la dentist cat am stat aproape un an dar la alti medici mergea totusi mai repejor.
va pupam, merg sa ma intind si eu un pic langa cel mic ca dupa-amiaza iar tragem o fuga de 2-3 ore afara, trebue profitat de vremea buna. Daca am noroc vine tati mai devreme si meregem cu totii, mai scap eu de alergat ![]()
Monica
30+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
vias spune:
mai fetelor, dar ce ati patit de nu mai scrieti????....
Cami 30s, cu
Timeea Cristina
pustai
catilin2008 spune:
in sfarsit o veste buna...i-am spus sefului ca mi s-a recomandat concediu medical..si a spus sa imi iau intai concediu de odihna..pe urma medical si pe urma prenatalul...sa vorbesc si cu medicul..sa vad cand as intra in prenatal..abia astept...
imi e greu si cu drumul..fac naveta, locuiesc langa bucuresti si fac o ora jumate pe putin pana la birou..si la aglomeratia din mijloacele de transport...ajung gata obosita la birou..deci...mai bine stau acasa...chiar o sa trimit la ceva de lucru acasa..sa nu ma plictisesc..ceva de facut felicitari sau pungi de cadouri...un ban in plus nu strica
pe mai tarziu, va
pe toate
25s+