Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 17
AnnaBaby spune:
Diana Mirela LA MULTI ANI sa fii sanatoasa si fericita alaturi de bb al tau, sa te bucuri de bb impreuna cu familia ta. 

Anna
29+ cu
Maria
AMR 11
vinebarza
bebe
poze
mcoca spune:
Multumesc la toate fetele pentru urari
. Afara e super fain, asa ca o sa fie cool la picnic. La noi azi e liber ca sarbatorim victoria din '45.
Oana, si eu am vrut sa iau acelasi carutz ca si tine, dar cand l-am vazut in magazin nu mi-a mai placut din 2 motive :
1. landoul nu are un maner rigid dintr-o parte in alta ci 2 curele pe laterale. Atunci cand il ridici, sta inclinat, cu capul copilului in jos. Pe mine chestia asta m-a enervat tare (desi poate e minora).
2. Scoica nu are baza, si deci e mai putin stabila in cazul unui accident. DE asemenea pierzi mai mult timp sa o prinzi in curele, pe cand cu baza este ultra rapid (pentru mine vor conta cele cateva minute ciupite pe ici-colo in fiecare dimineata).
Prin urmmare eu am ales modelul urmator, un pic mai scump, dar fara aceste mici "lipsuri".
Ioana, este pentru prima data cand aud ca un medic incurajeaza aceasta metoda barbara : legatul trompelor. Trebuie sa te gandesti foarte bine inainte, deoarece pot sa apara probleme hormonale destul de neplacute. Eu cred ca iti poti gasi o contraceptie care sa te satisfaca.
Vicky
33+ si
Maya
AMR -7 saptamani
Bebele casei
Kimmy spune:
Neatza!
Nati e foarte simpatica burticutza,la fel ca si mamica
Caprioara
sa te faci bine repede!
Ma rog in continuare pentru Mona,sa treaca cu bine peste momentele astea cumplite si sa-l tina pe bebe sanatos in brate!
Diana La Multi Ani!,multa sanatate,si un bebe mancacios si sanatos iti doresc!
Mada pup printesa mica si bucalata 
Noi am schimbat planurile si se pare ca nu mai asteptam pana maine cu plecarea la tamplar,sunt tare bucuroasa!
Maine o sa fim la Bistrita pentru ca mi-a trimis mama ceva pachet surpriza
,lucrusoare pentru bebe din germania,si sunt super entuziasmata si nerabdatoare sa le vad si sa le aduc acasa.
Pupici pentru Anaxena,Bujo,Cami,Adriana,Danangie si la toate fetele!
Bun venit si fetelor noi,sa dea DD sa aveti parte de sarcina usoar in continuare,nasteri usoare si bebei sanatosi!
Kimmy
32+
Erika
AMR 8 saptamani 
Bebele familiei
anaco spune:
Estrella80, si eu am probleme cu gingivita, dar de cateva saptamani am reusit sa o mai potolesc, cu ce mi-a recomandat mie dr stomato. Adica mi-a zis sa incerc cu Paradontax (ma intreb de ce ar avea contraindicatii in sarcina...asa cum au zis fetele) iar apa de gura sa iau din cea cu propolis - daca intrebi in farmacie sigur au. mi-a mai spus sa iau si vitamina C, de supt. Aaaa...si mi-a mai dat ea o solutie facuta la farmacie, nu stiu ce este ca e preparata, dar arata ca o dulceata si cu ea imi badijonez gingiile. Vezi cate chestii am mai incercat si eu? ca tot asa ma deranjau destul de rau gingiile. Acum e mai bine...desi pana dupa nastere nu scapam chiar de tot...e ceva normal din cauza hormonilor.
Mai citesc si revin...
Va pupic pe toate....
26+
Mara Alexandrina
barzutza...
vias spune:
AnnaBaby...clar la clinica particulara....cand aud de maternitate 
...imi aduc aminte cum m-au dat afara in ianuarie din spital...ca pe o hoata...![]()
....nu mai merg pe acolo....NO WAY!!!
...oricum...in Brasov la noi...cred ca este mai ieftin la clinica particulara decat la maternitate....pt ca..
La clinica particulara platesti ori 2000 ron nastere normala cu epidurala..ori 2500 ron cezariana...si ai acolo mancarica buna (pt ca am fost internata in martie cand am avut contractii si stiu, oricum politica clinicii e sa nu aduci mancare de acasa), dus in camera...pt bebe nimic (primesti si ''primul rand de haine pt bebe'' cadou de la ei...si aici mai trebuie doar ce am scris eu in mail-ul trecut...
Pe cand la maternitatea de stat unde nu fac cezariana la cerere...doar dormala si daca vrei epidurala trebuie sa vii de acasa cu trusa cumparata din farmacie care costa 800ron, mai dai la dr care te asista la nastere 300 euro, 100 euro la anestezist, la moasa, asistente, infirmiere...plus cate iti mai trebuiesc tie acolo....se depaseste lejer suma de 2000 sau chiar 2500ron...
Eu din pacate am fost internata si la maternitatea de stat si la clinica privata...si aleg clinica particulara....fara nici o indoiala in suflet...
Cami 30s, cu
Timeea Cristina
pustai
Tecky spune:
Fetelor in legatura cu intalnirea:ati vrea sa ne intalnim weekendul acesta?Sambata sau duminica?Ce parc preferati:Herastrau,Cismigiu sau Tineretului?Veniti toate cu propuneri si poate reusim sa organizam o ultima intalnire!
Irinuca la cate povesti am auzit cu schimbarea sexului bebelusului la nastere e normal sa avem o mica frica! Eu sper ca bb mea sa ramana fetita ca acum are si cercei!![]()
Nati ce burtica frumoasa ai!
Dara si la mine fetita mea misca non-stop.Oare bb or dormii odata cu noi?![]()
Cristina imi pare nespus de rau pt Mona!De cate ori ne bucuram ca a scapat de probleme,apar mereu altele!
Mada astept poze!
Caprioara bine ai revenit!Nasol ca ai racit si ca nu poti sa-ti iei concediu medical.
Anna sa profiti la maxim de ultima zi de concediu! Sa te rasfeti!
Tecky 31 sapt 
AMR 9 sapt
catilin2008 spune:
va pup burtici,
am citit despre gingivita..si mie imi sangerau rau gingiile cand ma spalam pe dinti..dar am descoperit un leac babesc..in loc de pasta de dinti, ma spal cu sare de masa pe dinti...dar mai fina..nu grunjoasa..si imi opreste sangerarile..si parca imi simt si dintii mult mai curati...
nu mi-a recomandat un stomatolog..ci o vecina...de vreo 70 de ani..care se lauda ca nu are placa..deci ar fi de crezut..
sper sa pot pune si eu poze cat mai curand...nu reusesc sa activez albumul..
pe toate..
25s+ cu 
M&M spune:
Tecky, eu weekend-ul asta nu stiu daca pot, sunt incurcata rau!!! Offff!!! SI as fi vrut sa vin...sper ca maine sa stiu sigur daca pot sau nu sa vin la intalnire.
Cristina
25+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
vias spune:
....mie mi se intampla un lucru f ciudat...am o foame in mine...simt cum mereu mi-e foame...si la naiba...am inceput sa si poftesc...
...eu nu ma mai joc asa...am fost la masa...am bagat o pizza, o inghetata, capsuni...si acum l-am mai sunat si barbatu-meu sa mearga sa-mi mai cumpere capsuni...

pustai
catilin2008 spune:
draga cami, cred ca majoritatea simt asa...eu am inceput sa am pofte dupa ce am inceput sa iau vitaminele...si la mine e problema ca oricum aveam kg in plus..adica vreo 90 cantaream la prima masuratoare...deci...tot inainte..ca se pot da jos dupa aceea...
25s +