Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 16
violeta29 spune:
DIANA MIRELA , LA MULTI ANI

sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios!
MONA tinem pumnii sa fie bine. Doamne ajuta!
CRISTINA infectia pare ca a mai trecut inca mai tin comprese cu gheatza, ptr orice eventualitate.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
24+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
catilin2008 spune:
buna din nou, burtici,
da, cristina, se fumeaza la greu...uneori chiar se strang cate 3-4 care fumeaza toti odata..si eu sunt fumatoare, dar acum m-am lasat...sper sa le las pentru totdeauna...
sa va povestesc ceva haios..cel putin asa a fost pentru mine...de vreo 2 zile e foarte vioi bebicu meu...si azi dimineata..mi-a dat trezirea de la 5...si pe la 7 jumatate cand sa plec la serviciu..cum s-a rasucit el...(e pozitionat transversal si sus de tot)..cred ca mi-a dat cu funduletul in stomac..sau cu piciorul..ca imediat am dat afara tot ce mancasem...
...bineneteles ca nu m-am suparat pe el...dar s-a speriat tata...eu..m-am amuzat teribil...si asa pana sa fac eco 3 D, cumnata mea zicea ca e fata..ca tine regim de pe acum..ca nu mananc decat branza cu rosii...deci..inca are grija de silueta mea..ca pana la 25 de saptamani..am luat doar 4 kg...dar bebicu e bine dezvoltat..chiar cu 1 saptamana - 2 mai mare decat varsta calendaristica...
va pup, revin mai tarziu!
25 s +
Gabriela82 spune:
neatza fetelor!
dupa o zi groaznica si luuuunga ieri la munca, azi am intrat oficial in concediu

.
prenatalul il iau icepand cu 12 mai dar mi-au mai ramas vreo 2 zile din CO si imi permit sa stau acasa.
astazi plecam si noi acasa sa ne apucam serios de cumparaturi, sper sa gasim cat mai multe lucruri.
ma duc sa mai citesc din urma
toate fetele
32
AMR 8 saptamani
BB meu
AMR
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Revenim si noi, la noi vad ca e cald si frumos de dim.
In sf e vreme buna si aici cica pana samb is chiar 25 de grade.
Diana
La Multi Ani
speram sa nu mai ai pb cu contractiile si iti uram sa ai o zi minunata si sa fii cat mai fericita si sa stea bebe acolo pana la termen.
Tecky ms.
M-a mai lasat, oricum mai am o sapt si am in sf programarea la dentist.
Am sa caut azi poze ca vreau sa pun si din cele care le-am promis mai demult cu ce am facut in casa la etaj.
Irinuca ms.
Felicitari pt cele 31 de sapt mai e putin.
AlinaM ma bucur ca e vreme buna si la voi in sf.
ai girja cu soarele puternic.
Ingry cu placere.
Didi is ultile sosetele eu le-am purtat si pe perioada travaliului si cand ma plimbam pe acolo ca sa sa inteteasca contractiile tot cu sosete eram ca nu suportam papucii in picioare si apoi m-au schimbat in camasa din aia de spital da eu tot cu sosetele in picioare eram.
Nati ma bucur sa aud ca sunteti ok, am vazut si pozele, esti tare frumusica, lasa ca de kg scapam noi dupa.
Dara nu mai asculta tot ce zice lumea
, pe mine ma dispera tantile astea care se baga in seama.
Si eu ma mai gandesc daca isi schimba bebe sexul pana la nastere? Daca au gresit cumva sau mai stiu eu ce da ma gandesc ca cel mai important este sa fie si bebe sanatos si eu ok si sa iesim cu bine amandoi din spital.
Carisma imi pare rau sa aud ca nu poti lua concediul cand vroiai.
Dar ma bucur sa aud ca bebe e ok si ca ai voie sa mergi si la mare.
Oana astea de la chicco si eu stiu ca sunt bune si e faina si culoarea asa cu albastru si galben.
Gini speram sa nu fie nimic grav cu durerile si bafta la medic azi.
Caprioara welcome back, imi pare rau sa aud ca ai reusit sa racesti, insanatosire grabnica si asteptam poze din concediu.
Cristina ms.
De incercat nu prea cred ca are rost sa incercam ca peste tot verifica acelasi scor si nu cred ca avem sanse daca astia ne-au refuzat ca daca nu atingi limita cu puncatjul nu iti da nimeni. Oricum noi ne straduim sa ne facem un scor cat mai bun faza e ca nu il prea putem verifica decat la anumite firme care tin asemenea dosare dar trebuie sa le dai bani in fiecare luna ca sa poti sa accesezi datele astea, da cer cam multi bani.
Andreea vai ce vesti bune.
Ma bucur tare mult sa aud ca bebe este ok si felicitari pt reusita cu pampersul. Ce metoda ai folosit? Ca tare as vrea si eu sa incep cu fata sa vad daca reusim ceva ca daca s-a incalzit ma gandeam sa incep sa o las fara pampers numai cu chilotei sa simta cand e uda si cand e uscata poate asa incet incet reusim.
Cristina noi la carucior de ex am avut din asta cu, coarne care din punctul meu de vedere este f util poti agata un rucsac niste sacose pe coarnele alea ca nu iti incap toate sub carucior si chiar daca zice lumea ca asta cu doua manere nu il poti conduce cu o sg mana sa stii ca se poate, eu nu am avut pb sa conduc si sa vb la telefon sau sa conduc si sa car vreo ceva in mana. Il poti impinge si fara maini fara pb. Multe mamici zic ca e mai usor de impins cu o sg mana ala cu bara si nu cu, coarne dar nu e tare util la faza cu sacosele si etc.
Merg acuma sa va pun niste poze fresh de azi dim sa vedeti cum si-a aliniat fiicamea mutuneii la pat.
Si apoi ceva poze din gradina in cizme ca e iarba uda si se face fleasca pe picioare daca o las dim fara cizmulitzele de cauciuc.
Aaa si ca sa va tin la curent cu vocabularul printesei mele mai nou zice for adik patru si sic adik six, cum vede numere cica numara si ea si zice numai for sic for sic.
Si azi dim a zis phone adik telefon, deci tot engleza o prefera momentan.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 7 saptamani
ioana spune:
Buna dimineata!
Astazi fac 31 de saptamani, nici nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul, mai am cel mult 8 saptamani si-mi voi vedea copilasul! Care copilas nici nume nu are, avem vreo 2-3 pe lista finala (!) si inca nu ne-am hotarat.
Referitor la lista pentru spital. Din experienta mea anterioara (cezariana in septembrie 2001) nu-mi amintesc sa-mi fi trebuit atatea lucruri, serios! Cel putin asa este la maternitatea Cuza Voda din Iasi, unde voi naste si de data asta. Iti dau ei o camasa cu care intri in sala de operatie, apoi stai cel putin 24 de ore la terapie intensiva, unde chiar ca nu ai nevoie de nimic, iar in salon, impreuna cu bebe, ai nevoie doar de strictul necesar. Pentru copil, doar pampers, aici copiii sunt infasati, spalati, schimbati de catre personalul sanitar (mai ales in cazul mamicilor fara experienta). Cand vine ziua externarii, sotul aduce hainele pentru copil si au revoir. In plus, eu astept si sfaturile medicului neonatolog referitoare la creme, unguente etc., astea le cumpara tati usor si rapid pana ajungem noi acasa, ca se gasesc peste tot.
Si o incurajare pentru cele care vor face cezariana: nu este chiar asa de greu, nu va speriati, recuperarea poate fi destul de rapida, depinde si de vointa noastra.
O intrebare pentru cele care fac a doua cezariana: va legati trompele? Eu inclin din ce in ce mai mult spere DA, am vorbit si cu medicul ginecolog, si el ma incurajeaza in aceeasi directie, tinand cont si de varsta si de faptul ca nu mai vreau alti copii, iar de o a treia cezariana chiar ca nu se pune problema.
Va doresc toate cele bune si multa sanatate!
Ioana, 31+
anaxena spune:
referitor la filmuletzul lui Iosup: pe dvd la tv se vede ok..se vede normal,cu calc avem probleme...asha ca cine vrea sa-shi vada bb-lul neverde sa bage cd-ul in dvd la tv
ma doare sufletul pt Mona...de ce oare nu-l scoate pe bb si gata..ca e baiat mare de-acum!!!
iar referitor la fier..eu am luat fier in sarcina si aveam 12.1 si acum a scazut de asta ma vaitam..oricum iau nishte ampule,vai ce simpatic imi suna cuvantul asta!!!!
Ana-Maria
33+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 44 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
bubuleana spune:
buna burticoase!! 
ma bucur sa vad ca sunteti pline de energie, cumparaturi, bagaj de spital, bebei mari la eco, superrrr!!! 
Si eu sunt maaaareeee, am o burtik de luna a9-a, 17 kg suplimentare si un bebe tare dulce care se misca atat de frumos fara sa ma doara, mai mult ma gadila, e un ingeras si ma topesc cand il simt. In rest eu nu am mai fost la eco de o luna si mi-a spus ca nici nu are sens sa ma mai duc pana la 34 sapt. dar merg la control marti sa vedem cum mai stau cu colul si ce pozitie a mai adoptat micul dansator.
Ana: ce sunt mama astea "ampule"??

Mona: deja a trecut de 34 sapt asa ca bebe va fi in regula, mare si sanatos. Asteptam vesti bune de la ea!! Sper sa scape cat mai repede de tot chinul asta si sa-l tina pe puiut in brate
Sun: si eu folosesc parodontax, nu stiam ca are contraindicatii in sarcina... care e probl de fapt? apa de gura de care folosesti?
Peste 1-2 saptamani o sa fac si eu restul cumparaturilor, inclusiv bagajelul de spital.
Pup toate fetele frumoase si burticoase 

bubuleana
30+ 
Gabriela82 spune:
Diana-Mirela
La multi ani! multa sanatate si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti.

am citit mai mult pe diagonala, acum ma duc sa ma pregatesc de plecare.
Ari de Mada
bun venit noilor gravidutze! sa aveti sarcini cat mai usoare si bebei sanatosi!
va pup pe toate si poate mai reusesc sa intru si de acasa, daca nu ma intorc sambata.
aveti grija de voi!
32
AMR 8 saptamani
BB meu
AMR
M&M spune:
Mada, multumesc de explicatie!!! Am vazut si eu pozele cu Ari...Ce vesela e!!! Cred ca esti
tare mandra de ce papusica ai!!! Las ca rezolvati voi cumva si cu creditul!! Bafta!!!
A.cicel, ma bucur sa aud ca totul este ok cu bebe!!!
Cristina
25+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
AnnaBaby spune:
Neata fetele. Azi e ultima mea zi de concediu, inaintea ultimelor 2 saptamani la serviciu pana intru cu totul in prenatal, asa ca trebuie sa ma bucur la maxim de ea. Asa ca pe la pranz ma duc sa ma rasfat la salon, sa ma tund putin, sa-mi fac manichiura etc. Apoi mai dau o raita prin magazine si tot asa. Din pacate nu am o partenera de plimbare, ca toate prietenele mele sunt la serviciu, asa ca ma plimb singura.
Buna idee mi-ati dat cele care v-ati intrebat dr. despre ceea ce va trebuie la spital, eu nu m-am gandit, dar data viitoare o s-o intreb. Camy tu o sa nasti la o clinica privata sau la maternitatea de stat? Ca ma gandesc daca ti-a zis ca nu-ti trebuie nimic ma indoiesc ca e la stat.
Anna
29+ cu
Maria
AMR 11
vinebarza
bebe
poze