Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 15
vias spune:
'neata
,
eu aseara am avut mancarici undeva si l-am sunat pe dr...ca nu mai aveam rabdare si l-am intrebat ce-mi trebuie exact la spital...si a zis asa:
- papuci
- chiloti
- periuta si pasta de dinti
- perie de par
- prosoape
- cosmetice de-ale mele....si aici a ras...![]()
...in rest mi-a zis ca primesc de la ei...l-am intrebat de camasa de noapte..si mi-a zis ca nu voi avea voi in cea de acasa...si ca imi vor da ei de la spital...iar pt bebe imi trebuie numai cand il luam acasa...nimic in spital...ABSOLUT NIMIC!!!
...asa ca m-am mai linistit...ca o luasem la sanatoasa....
...o sa vad eu ce-o sa mai cumpar....dupa ce voi intra in prenatal....abia astept...
...am fost de dimineata sa-mi fac analizele....atata sange mi-au mai luat..![]()
![]()
...si apoi am dat iama la McDonald's...ca-mi era asa de foame....
Nati m-ai mai linistit...credeam ca sunt singura fara nimic cumparat...
..o sa intru imediat sa vad si pozele..
Boti, hai cu poza sa te vedem ...![]()
Cami 30s, cu
Timeea Cristina
pustai
oanasm spune:
diana 

o sarcina usoara in continuare, nastere usoara si muulta sanatate!!!
Oana
24+ cu

o noua viata
filmuletz bb
Caprioara spune:
Neata fetele,
Bine v-am gasit dupa o absenta indelungata (a mea
) din motive de concediu. Sper ca toata lumea e bine sanatoasa! Nu am citit nimic din urma, sa vad cand pot recupera.
Eu am reusit sa racesc in ultima zi de vacanta si acum imi trag nasul si sunt cam ametita, dar cum nu mai am cum sa-mi iau conced medical (am intrat in saptamana 31+) sunt la lucru, pe baricade. Multumesc lui DD ca am program de 6 ore la cum ma simt...
Revin mai tarziu.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
dara_d spune:
Salutari Caprioara sa speram ca iti va trece raceala repede.
Sa dea DD sa fie bine cu Mona si cu bebelusul ei ,sa tina cat mai mult sarcina.
31+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
estrella80 spune:
Neatza!!
La multi ani Diana!!Multa sanatate si tot ce iti doresti tu!!

Suneu una nu as lua nimic pentru gingivita asta deocamdata, dar imi este teama sa nu se agraveze. O apa de gura folosesc si acum, ce-i drept nu e una speciala, ci de la Colgate. Mai stau sa vad cum evolueaza si.... voi decide!!!Stiu doar ca in paginile de demult apuse ale unor capitole anterioare, cineva s-a confruntat cu aceeasi problema si din cate tin eu minte.....parca o rezolvase cumva. UFFF.... poate m-a lasat memoria!!
Caprioara de unde stii ca dupa 31 saptamani nu mai iti poti lua concediu medical?Ti+a spus doctorul tau?Sau ai citit undeva?Eu sunt chiar curioasa... deoarece mi se pare putin aberant sa nu mai ai voie sa iti iei medical ci sa te oblige sa intri in prenatal!!Dar poate ca e o chestie minora, gen o raceala de exemplu cum ai tu, iar dupa 3-4 zile iti poate trrece si esti fresh si apta de munca!!!![]()
Asa ce ma scot din sarite cu legislatia asta!!!
CAT despre Mona imi pare rau sa aud ca sangereaza din nou, numai ghinioane a avut fata asta!!Ii doresc sa decurga totul bine... parca am citit tot asa, undeva in urma ca una din fete a scris ca doctorita i-a zis ca a trecut de perioada critica, nu?Deci bebe-ul se poate naste in conditii ok acum, nu?
Nici eu sa stiti ca nu am facut nimic pentru bagajul de spital, dar eu tot ma incurajez ca voi sunteti in saptamani mai avansate si de-aia faceti iar eu ca mai am timp!!

va pup si poate mai intru mai tarziu!!
27+
M&M spune:
...
Boti, sa iti fie de bine !!! Asteptam poze cu noul look!!!
Ana, ce simpatica e Maria!!! Mai ai putin pana o vei strange -n brate!!!
Catilin!!! Bine ai venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!! Avem acelasi nr de saptamani
. Cum adica se fumeaza langa tine??? NU au macar bunul simt sa iasa din incapere???!!!
Violeta, felicitari pentru trusoul bebeului!!! Ti-a trecut infectia ???
Ca tot vorbiti de miscarile bebeilor, al meu misca atat de tare si imi trage uneori niste suturi de imi dau lacrimile,,,aaa...si azi noapte l-am visat pe bebe 
Ingry, bine ai venit!!! IN cate saptamani esti??? Trebuie sa scrii 12 mesaje ca sa scapi de moderare si mesajele tale sa apara in timp real!!! Daca vrei sa fii pe lista sa ne dai datele tale: data nasterii, data ultimei menstruatii si data probabil a nasterii...
Tiberica si eu tot la privat nasc, dar uneori ma gandesc chiar asa sa nu trebuiasca sa ma duc si eu macar cu o camasa de noapte????
Tecky, felicitari pentru cercelusi!!! Stai linistita ca Raluca tot Raluca e !!!
Oare Madina pe unde o umbla?? Dar Narcisa??? Danangie???
Cand citesc ca voi deja ma pregatiti bagajul de nastere , ma trec toate transpiratiile!!! Eu inca nu ma stresez...![]()
Mada, imi pare rau ca nu v-au dat creditul!!! Ar trebui sa mai incercati in alta parte!!
sa treaca durerea de masea..
Daca e saptamana viitoare intalnirea vin si eu!!! Saptamana asta chiar nu pot!!!
Nati...m-ai facut sa rad !!! Esti foarte frumusica, o graviduta model!! sa nu mai aud termeni de comparatie care nu ti se potrivesc!!!
Mai citesc si revin....Trimit mesajul ca mi-e sa nu il pierd![]()
Cristina
25+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
a.cicel spune:
Buna burticute
Sun
si multumiri ca te-ai interesat de noi. Suntem bine, iar la Tg Mures dr a spus ca nu vede sa fie nici un fel de problema cu bb2. Im cer scuzeca a trebuit sa inchid tel dar Bianca vroia la baie. Ti-am spus ca am scapat de pampers. Doar cand doarme ii pun. In rest..."TEI" (chilotei).
Pupici tuturor burticutelor. Eu fug in pat ca am febra musculara de la cat m-a plimbat si am alergat dupa Bianca ieri in parc.
La semnatura am ceva poze noi.
Andreea
31+ si
Bianca Maria
POZE
catilin2008 spune:
buna dimineata mamici de pepenasi,
sunt si eu la birou..am terminat ritualul de dimineata, cu verificatul de mailuri si conturi...(noroc cu internet bankingul..
)...si am citit ce ati mai scris
mada, multumesc ca m-ai adaugat la listuta..e super forumul acesta, invat multe lucruri ...
aseara am fost la medicul de interne...am tensiunea un pic mare..nu foarte..dar ..si mi-a recomandat concediu medical...cred ca o sa imi iau macar o saptamana..sa imi simta un pic lipsa sefu..poate dupa aceea nu mai tipa la mine atata ... cu toate ca am tot avut liber..si cu summitul o saptamana..ca avem biroul pe calea victoriei..si pastele..tot o saptamana..cred ca m-am obisnuit acasa..![]()
va pup, revin cu alt mesaj cand mai am o pauza
apropos...LA MULTI ANI DIANA..SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII !!!!

M&M spune:
Diana, LA MULTI ANI!!!
Sa ai o sarcina usoara !!! Multe realizari si impliniri alaturi de familie!!!
Oana, vin si eu cu o intrebare stupida...da ' care e diferenta intre manerul cu coarne si ala continuu la carucior ca eu habar nu am...Mie mi se pare ok d.p.d.v. al raportului calitate pret...
Caprioara, bine ai revenit!!!
Cristina
25+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"