Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 14
Alina Maria spune:
Seara buna fetelor , am revenit un pic dupa o zi plina , m-a cam ars soarele si ma simt batuta in cap . Obosita si lovita de soare , astazi la umbra erau 26 grade . Maine e la fel vineri e si mai cald .
Nu ma plang sunt fericita , chiar ma bucur de soare .
Sper sa nu supar pe nimeni daca spun ca listele voastre de spital sunt prea complecte , eu nu am de gand sa iau asa mult , data trecuta am luat si mai putin si nu am dus lipsa de nimic , la urma urmei nu suntem parasite in spital , familia , prietenii , sotul ne pot aduce ce vrem noi .
Nu va faceti griji daca nu sunteti prea pregatite in privinta asta , in acele momente nu va trebuie mai nimic , o sa vedeti , a privi puiutul si uiti de tot ,nu vrei decat sa il ti in brate .
In rest nu stiu ce pot sa va mai spun , in general nusunt incunostinta de cauza astfel incat nu prea ma bag .
Cat priveste cezariana , stiu cume si nu e chiar asa de rau , am vorbit cu dr. si a spus ca si de data asta imi face la fel .
Nu e asa de rau , mai rau e sa ai un copil acasa si sa nu poti sa il iubesti ca de obicei , dar gasesc eu alte metode sa ii arat ca o iubesc .
O seara buna va doresc si mai vorbim .
Alina 33 si Mandy Stephanie 3 ani
http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso
Didi81 spune:
Sun, aha, acum inteleg si eu ce e cu sosetele groase. Ok, le adaug si pe ele pe lista .
Ana, si la mine e verde filmuletul de la Iosup .
Didi 30+
Nati spune:
camy_pus, stai mami linistita cu bagajul de spital, mai ai timp cat china, tu ai macar halat si papuci, eu sunt in chiloti cu cheia de gat, nu am luat absolut nimic.
Parca vad ca ma intreaba medicul azi daca am pregatit bagajul si eu am sa mint asa de frumos de numa.
oanasm, mai facut sa rad cu " hoo cu treaba", chiar ca huoo, da piticul ala nu ma lasa neam, parca ma duce de nas si imi tipa in ureche ca trebui si asta facuta si asta, si uite cum sclava Isaura face.
Mie mi-au spus ca pijamale sunt ok, nu imi trebui camasa de noapte, de nascut imi dau ei camasa aia de ti se vede poponeata din spate, beton.
Chiar, sa ma apuc de bagaj, ca medicul mi-a zis ca de pe 1 iunie oricand pot naste, si eu stau precum closca si nu misc un deget.
Revin cu vesti azi cand ma intorc de la medic.
Pup fetele!
Am mai pus doua poze, s-a speriat maica-mea cata m-am facut,purcica nu alta.
33+
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
SunSmile spune:
Neata,
Diana la multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de puiuti si de sot! Si iti doresc sarcina usoara de acum incolo, fara probleme si cu un "rezultat" perfect! O zi frumoasa sa ai!
Tecky iubita, daca stati dupa mine e nasol. Ca weekendul viitor sunt la Tulcea si peste 2 sapt am numai petreceri pt ziua mea. Asa ca, mie personal, mi-ar conveni weekendul asta chiar daca nu stiu exact ziua de mers la socri. Dar as suci-o eu cumva. Asa ca voi hotarati cand vreti, ca daca e sapt asta ma mufez eu cumva:)
Ana huoooo (vorba Onutzei:) ) si nu mai boci. Ti se va da fier si o sa-l iei si gata! Multe gravidute au lipsa de fier in ultimul trimestru, dar cu un supliment se rezolva cumva! Hai, fruntea sus!
Irinucul chiar nu esti umflata, in afara ca tin eu la tine, sa stii! Abia astept sa ne mai vedem!
Nati bafta la doctor si sa ne aduci numai vesti bune! Si zau...acu' nush daca ma crezi sau nu, da' mie chiar imi place fatzuca ta! Da, ne-am ingrasat toate (mai mult sau mai putin) dar e normal. Insa rau nu-ti sta deloc...esti o viitoare mami foarte draguta!
Alina ce fericire cu asa o vreme! Enjoy!
Tibericule ma bucur ca nu te-ai suparat, pt ca n-am vrut sa sune aiurea. Super sport a facut sotul tau...foarte fain. Eu am facut handbal, am fost inter stanga!
Vic super cadou, o sa se bucure! Zi faina azi la barbeq!
Huuuuh, ma'c sa alerg bestia sa manance, ca-i in greva foamei. Si apoi am o zi pliiiina de alergaturi...ca mereu, in ultima vreme!
Pup si o zi faina sa aveti!
SUN 33+
dara_d spune:
Buna dimineata fetelor.
Sunt super fericita azi facem 31 de saptamani de sarcina ,ce bine mai este ceva timp si o sa imi vad bebelina.
Ce tari sunteti aveti bagajul de spital facut ,si eu il am dar mai am de completat la el cu cate ceva,sper sa ma mobilizez,ca ma simt asa de obosita.
Nici la mine nu se vad talpitele sau ceva clar dar de miscat, misca bebelina ca simte si sotul cand tine mana pe burta,de 2 zile misca si noaptea cand ma trezesc sa merg la baie, si azi a miscat si de dimineata devreme cand m-am trezit .Deci se pare ca nu doarme tot timpul asa cum credeam eu a devenit si ea mai activa.
Ieri am fost la medicul de familie si o tanti care m-a vazut si luna trecuta m-a intrebat ca cum nu am nascut baietelul deja ,eu am FETITA i-am spus ,dar ea insista ca dupa burta e baiat.
M-a pus pe ganduri ,sa vad la urmatoarea eco dar oare sa fie asa sa nu vada doctorii astia sexul bine ???
Ma rog ,ce o fi sanatos sa fie copilul ca doar este foarte dorit si de noi si de tot neamul nostru,care abia asteptau sa raman gravi si eu nu prea reuseam, dar am reusit pana la urma sa am samburelul meu iubit.
Va pup pe toate.
31+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
M&M spune:
Neata!!! Ieri nu am mai putut sa intru pe forum, fiindca am avut netul pucat toata ziua...
AM sa citesc din urma si revin...
Am intrat sa va spun ca Mona s-a internat azi noapte din cauza unei sangerari mari, la un moment dat nici bataile fetale nu se mai auzeau, dar in final au putut fi auzite; acum o asteapta pe doctora ei sa vada ce hotaraste...
Cristina 25+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
carissma spune:
Buna dimineata dragele mele! Am revenit si eu dupa o pauza...cam lunga ce-i drept!
Nu am mai apucat sa va scriu din cauza noului coleg care sta "lipit" de mine toata ziua. De abia astept sa primeasca biroul lui! Tot din cauza lui nu pot intra in concediu din 1 iunie asa cum planuisem, ci numai din 1 iulie. Aseara am fost la dr, bebelina e bine, are 1310 gr si deja s-a intors saracuta, e gata de atac! Colul e tot scurtut dar e bine inchis. Tensiunea e mica asa ca imi este permis sa continui cu cafeaua (nu stiu ce ma faceam daca trebuia sa renunt) si am voie sa merg si la mare .
Am citit tot ce ati scris, scuze ca nu nominalizez dar imediat trebuie sa-mi ajunga "odorul" la birou!
Totusi vreau sa o pe scumpa de SUN ca sa-i treaca supararea de aseara! De-asta e fotbalul frumos, ca-i spectaculos.
O zi la superlativ tuturor si bun venit noilor gravidute!
27+ Sara Maria
oanasm spune:
'hey...pepenasi..'neata!
pthiiuu..ati scris cate ceva...
valeu...nati de la 1 iunie poti naste oricand!? iuuui...1 iunie e....imediat...brr...am piele de gaina, aaa esti faina si nu purcica!!! cred ca mamei tale ii vine sa manance pozele cu tine!!!
irinuca noi nu zicem asa..sa dam bine..ca esti dulce foc! chiar esti!!! zau!!! uite un bello duo
mada imi pare rau de maselutza! sper ca pe azi dimineata a trecut!
boti asteptam blondina cu poze!
ana hai mamik ca nu e asa nasol cu Fe..bagi o pastila/zi si se rezolva
am visat azi noapte cu carucioare
ce parere aveti de asta www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=770" target="_blank"> Chicco Enjoy ca pret imi pare ok...are de toate..ceea ce nu-mi place este ca manerul e cu coarne si nu intr-una...ce ziceti!? ca marca..si calitate..e bun, din cate stiu!
edit: cristina, daca vorbesti cu Mona ... numai ganduri bune si ne rugam pt ei! sunt sigura ca va fi bine pana la urma! Doamne ajuta..daca mai afli ceva..anunta-ne te rog!
Oana
24+ cu
o noua viata
filmuletz bb
Gini75 spune:
Neata, fetele!
Eu nu prea sunt in apele mele, am o durere de burta, aproape ca la menstruatie. O fi normal? Noroc ca azi merg la doctor.
In legatura cu intalnirea, vin si eu, cand vreti voi.
Sunule, sa treaca supararea dupa meci.
Multumesc fetelor care au pus listute cu cele necesare pentru mamici si bebici, le-am salvat sa le studiez, ca deocamdata nu prea am luat mai nimic.
Va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa.
Gini 30+