Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Deci, tipa blonda din Constanta are neeeet!!!

Sun da, m-am tras blonda, cochetez cu ideea de ceva timp dar mi-a fost teama, am fost atatia ani de zile roscata sau satena ca mi-era si frica sa ma gandesc. Acum am facut pasul, poate imi trag maine moaca si burtica in poze sa va dati cu parerea ca io inca nu-s impacata cu noua mea infatisare.

Anaxena sar'na de pont, sa stii ca am vrut sa iau vopsea de care mi-ai recomandat tu dar n-avea Wella in cartier pe nicaieri, am luat Garnier, deh, dorinta era prea arzatoare ca sa-mi misc bullu mai spre centru.

Kimmy mare dreptate ai cu DPN-ul, intr-adevar nu se modifica data nasterii ci doar bebe e mai mare sau mai mic. Io nici dupa DPN-ul comunicat de doc nu ma iau, io mi l-am calculat singura atunci la inceput functie de data ovulatiei si lungimea ciclului si cu ala defilez. Garga e exact in grafic doar ca suntem mai slabutze decat alti pui, suntem undeva pe a 40-a percentila, acolo s-a inscris de la 16 saptamani si acolo a ramas, deci vom avea la nastere in jur de 3000 gr, fiindca pe medie, percentila 50, sunt bebelonii de cca 3500gr.

Vic La multi ani sotului pentru maine, ce i-ai luat?

Monica 30+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

BOTI eu sunt constienta de ce spuneti voi, Kimy mai exact, stiu aceste lucruri dar sunt bucuroasa ca e ok si prima fetita a venit la 38 sapt si a avut doar 2950 gr sanatoasa si acum doar raceli si operatie de apendicita. oricum, nu mi s-a schimbat cu mult DPN -ul doar 4 zile...la mine e complicat ca e cezariana si dr mea nu e la stat si CMU Baneasa nu au deschis inca clinica...de asta urmaresc indeaproape dar ce o vrea Dumnezeu...nu presez si nu ma grabesc eu am scris doar asa informativ ca mi s-a modificat DPN in ideea ca bb e ok.

Pup fetele!

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 29 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Adriana, Boti, merci.
Mari, mari probleme cu cadoul. PAna la urma i-am luat 3 ture cu un Ferrari pe un circuit de curse (suna pompos dar nu e cine stie ce scump) si un cub a lui Rubik. Inca nu a ajuns acasa, asa ca abia astept sa vina. MAine facem sarbatoreala la un barbec cu prietenii. Eu as vrea sa-l scot in oras, dar la cat de tarziu e sigur nu il mai urnesc .

Pentru bagajul de spital cineva scrie de camasi de noapte + pijamale. Cred ca pijamalele vor fi foarte incomode... Si bagajul meu e aprope gata, saptamana viitoare il termin si ma apuc de spalat :).

Vicky 32+ si Maya
AMR -8 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Adriana nu stau in marasti,stau in zorilor ,dar nu conteaza oricum,oriunde tragem noi o intalneala .Nu stiu daca ai auzit,s-a construit o clinica particulara pe T.Mosoiu ,de fapt se numeste Spital de Obstetrica si Ginecologie Gynia.Cred ca acolo sunt vreo 4-5 obsterticieni daca nu ma insel.Inca nu sunt sigura ca am sa nasc acolo,pentru ca mi se pare cam scumput.Sa vad luni exact ce intra in pret.Oricum eu la controale nu mergeam la spital,ci direct la cabinetul particular al doamnei dr Zsigmond,care e acum la Gynia.
Boti abia astept sa vad noua freza .Asa a ramas si DPN-ul meu,calculat de super calculatorul de pe DC
Apropo de fotbal mie mi-a fost greut azi,ca sunt Stelista,si mno...cum sunt si clujeanca...cam tin si cu CFR-ul ,asa ca azi am incercat sa ma tin tare si sa fiu rece la ce se intampla,si sa ma bucur de reusita oricarei echipe.

Kimmy32+Erika AMR 8 saptamani
Bebele familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Tibi nu lua remarca mea mea ca pe o mustrare sau mai stiu io ce, bebelina ta e doar mai mare cu 4 zile decat media, lucru foarte bun de altfel

Nici eu nu am voie nici macar sa visez la un inceput de travaliu, la care speram in ideea ca ajuta la instalarea lactatiei, dar in conditiile actuale orice contractie a uterului mi-ar rupe si mai mult burtica, deci io o sa ma duc la spital, hai salut, hai pe masa, spintecat, scos printesa si apoi recupereaza-te fata, trage cu pompa de tzitzi, centura pe burta, alaptat garga cu pavaza intre noi c-o sa-mi iasa okii din cap de durere cand o voi lipi de burta, 4 saptamani pana o sa pot sta dreapta, 3 luni pana o sa pot dormi din nou pe burta, si apoi, la loc comanda, repetat procesul pt reparat eventratia, deci se poate si mai rau ganditi-va la mine cand va apuca frica

Monica 30+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Uff de nu stiu cand ma chinui sa modific la listutza si ba nu merge ba se blocheaza. In sf am reusit.
Deci Ingry si Catilin gata sunteti pe listutza.
Vicky La Multi Ani sotului. Si aici sunt chestii din astea ca turele cu ferarri pt femei sunt si din alea cu pampering la un spa sau cu un change de look sau cu un photshoot.
Da si noi tot cu Steaua , da nah asta este ce sa ii facem.
Boti abia astept sa vad pozele cu tunsoarea si culoarea si eu de obicei ma faceam blonda imi sta bine da mi-am stricat parul de la atata vopsit decolorat etc asa ca de cand am nascut-o pe Ari am lasat-o mai usor cu bolondul, la a meu ii place mai inchis parul nu blond da mie imi place cum imi sta, da na dupa ce nasc acuma sigur tre sa il tund ca o sa cada iar rau si etc si vreau sa il las sa creasca fara sa il mai vopsesc macar o perioada sa il mai tratez cu ceva masti ceva TLC si mai incolo cand o sa mai creasca si cand o sa isi mai revina am sa vad ce imi mai trece prin cerebel sa mai schimb. Sper sa rezist sa nu il vopsesc vreau sa il las sa creasca sa fie tot natural sa nu mai fie nici un pic vopsit.
Mai vroiam sa mai zic ceva da am uitat. Iar ma chinuie oleaca maseaua si am ceva pb cu si is cam obosita si suparata cu ziua de ieri asa ca eu ma retrag pt seara asta, adik is in zona da nu cred ca mai scriu merg sa pregatesc papa si sa ma relaxez la tv, poate imi mai revin.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mada tare nasol ca te-a luat din nou maseaua,sper sa-ti treaca repede.Nu ai poze cu tine de cand erai blonda ca tare curioasa sunt sa vad cum iti statea?
SUN daca tu pleci la socrii in weekend lasam intalnirea pe sapt cealalta si intre timp vedem si cine vrea sa mai vina.

Tecky 31 sapt
AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Boti imi pare rau ca trebuie sa suferi dupa cezariana atat...dar tu esti o mamica puternica o sa reusesti , nu ma indoiesc...si mai ales ca e pt bb .Pentru mine e un lucru nesperat de fericit tinand cont cat am stat la pat si cat am tremurat zi de zi pana la 26 sapt. Te pupic.

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 29 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

offf, stau jalnic cu fierul
hemoglobina 9.55 la un interval normal de 12-16

Ana-Maria33+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 44 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Buna seara fetelor!

Sunule...dragutza ca de obicei! Sigur tu nu ma vezi umflatica pt ca tii la mine Sa stii ca si reciproca e valabila fata!
Ana e tare frumusica bebelina ta cea verde! Ca si mamica ei de altfel (frumusica am vrut sa spun, nu verde ) Sa stii ca si mie mi-a iesit filmuletul verde cand am fost la Iosup la 18 sapt. Cred ca are el o problema cu calculatorul, nu e chestie de codecuri.
Oanasm, Cristinica sunteti niste dulci
Boti mersi mult pt ca ai pus listuta ta. Am studiat-o cu atentie si am realizat ca mai am multe de cumparat dar acum macar am un punct de plecare. Aaaa..si eu astept cu nerabdare pozici cu noul look!
Tecky ce ma bucur ca nu sunt singura "speriata" ca fetita sa nu se transforme in baietel pana la nastere! Si eu am aceleasi probleme...
Mada imi pare rau ptr faza cu creditul...
Atb . Ma bucur ca inca mai am fata de copil,chiar si asa grasuna
Didi stai linistita, nici la mine nu se vad talpite si alte alea prin burta...numai ca imi trage beblina neshte suturi de ma zgaltaie si imi lateste burta Da' ce-mi mai placeee!!! Numai cu mana pe burta as sta, sa o simt eu cum se misuna!
Ingry bine ai venit printre noi!
Tiberica felicitari pt bebita grasutza!
Vicky la multi ani sotului si petrecere frumoasa maine!

Eu vreau sa vin la intalnire! Pentru mine e OK si week-endul viitor.

Maine intru in 31 saptamani...yupiiiii Ce repede trece timpul!

Pup fetele si fug la somnic ca sunt rupta...

Irina30+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput