mobila living de calitate

mobila living de calitate | Autor: gogosel

Link direct la acest mesaj

buna!

vreau sa imi mobilez livingul si nu stiu ncatre ce firma sa imi indrept atentia, in sensul ca nu stiu care este PROFI si cu materiale de caliate(frunir natural, mdf si lemn masiv).
am cautat si la mobexpert insa daca imi place culoare nu imi place modelul si tot asa. si in plus nu prea sunt incantata de ei deoarece am un dormitor f scump si care nu s-a dovedit a fi asa de calitate si exceptional cum m-am asteptat.
apoi am zis ca pe comanda e solutia insa poate una e cum imi imaginez eu si alta va fi relitatea.

voi cu ce firme ati lucrat?
poate ma ajutati si pe mine cu experienta voastra.

multumesc!

pupici!

gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)

poze noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Eu cred ca-mi iau biblioteca/comoda TV de la Mobexpert. Imi place ceva din gama clasic si e de lemn masiv sau macar fronturile.
Iar canapea cu fotolii de piele naturala am vazut intr-un magazin in Design Mall, nu pot sa-i dau numele ca nu l-am retinut dar era undeva pe culoarul din dreapta in fund. O aduceau din import si mi s-au parut de calitate la un pret mai mic decat in alte magazine.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Initial creeata de gogosel

buna!

vreau sa imi mobilez livingul si nu stiu ncatre ce firma sa imi indrept atentia, in sensul ca nu stiu care este PROFI si cu materiale de caliate(frunir natural, mdf si lemn masiv).
am cautat si la mobexpert insa daca imi place culoare nu imi place modelul si tot asa. si in plus nu prea sunt incantata de ei deoarece am un dormitor f scump si care nu s-a dovedit a fi asa de calitate si exceptional cum m-am asteptat.
apoi am zis ca pe comanda e solutia insa poate una e cum imi imaginez eu si alta va fi relitatea.

voi cu ce firme ati lucrat?
poate ma ajutati si pe mine cu experienta voastra.

multumesc!

cauta si tu pe internet prin diferite cataloage si apoi intreaba-i cit te costa sa o trimita in Ro.
iar aia ca ai timp sa descoperi ca dormitorul nu e de calitate e sotu" de vina...el trebuie sa plateasca pt asta...asa ca te asteptam la in 1 sau in 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

multumesc pentru idei!

dana, ce model iei de la mobexpert?
persiene?
ma gandeam la el sau la oak spirit. am vazut si la elvila pe site ceva dargut, cu lemn, furnir si pe la vreo 3200 lei. e acceptabil ca pret daca fac comparatie cu ce as lua de la mobexpert de banii astia.
canapea nu m-am gandit dar o sa fie ci chestii laterale de lemn,gen polita, nu stiu cum se numesc. tot la mobexpert am vazut.

guestus, da-mi un site, ceva.

pupici!

poze noi

Mergi la inceput

Ma gandeam la CROSS, imi place si Persiene dar vreau niste corpuri cu rafturi mai inalte pe langa comoda joasa pt tv. Si am facut un proiect de bucatarie cu bar din modelul MICHELA tot de la Mobexpert care sa se potriveasca cu livingul Cross si o canapea si fotolii de piele in genul celei recomandate la CROSS.
Ce parere ai? Living: http://www.mobexpert.ro/game.php?id=80&cid=1
si bucatarie: http://www.mobexpert.ro/game.php?id=114&cid=5 separate doar printr-un bar clasic.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiaclau spune:

Buna leiiana am vazut lenjeriile tale pe chat sunt foarte frumoase, dar vreau sa te intreb de unde esti si cum procedezi cu trasnportul? si cate piese au? eu sunt din Cluj

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by claudiaclau

Buna leiiana am vazut lenjeriile tale pe chat sunt foarte frumoase, dar vreau sa te intreb de unde esti si cum procedezi cu trasnportul? si cate piese au? eu sunt din Cluj

Merci

vreau si yo sa vad lenjerii pe chat

Mergi la inceput

vreau si yo sa vad lenjerii pe chat

te cred si eu!
imi dai totusi si mie niste adrese de unde as putea comanda mobila?

pupici!

poze noi

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by dana d

Ma gandeam la CROSS, imi place si Persiene dar vreau niste corpuri cu rafturi mai inalte pe langa comoda joasa pt tv. Si am facut un proiect de bucatarie cu bar din modelul MICHELA tot de la Mobexpert care sa se potriveasca cu livingul Cross si o canapea si fotolii de piele in genul celei recomandate la CROSS.
Ce parere ai? Living: http://www.mobexpert.ro/game.php?id=80&cid=1
si bucatarie: http://www.mobexpert.ro/game.php?id=114&cid=5 separate doar printr-un bar clasic.

Fetele mele

dana, gusturile nu se discuta, insa am o singura remarca : bucataria "bate" spre clasic iar livingul spre modern. poate daca faci aceasi culoare si bucataria....insa la modelele clasice nu prea am vazut wenge.
mie nu imi place cross ca e wenge. daca era nuc ar fi fost livingul meu ideal. si mai ales ca are fff multe componente din care poti mobila toata camera cu aceasi linie.
pana la urma am sa fac o vizita si la cei de la Staer. spar insa sa lucreze si cu mdf ,macar.caut o firma serioasa. sper ca ei sunt! sau ma insel?
tu unde executi mobila bucatariei?

pupici!

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am facut tot mobilierul din casa la NORVINIA (www.norvinia.ro)si-s super multumita. Am sa caut si ceva poze sa va pun maine, sa va faceti o idee. Noi am mers cu ideile, le-am lucrat impreuna pe calculator si a iesit ceva foarte frumos

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Cross nu e wenge si nu e modern. E mahon adica lemn inchis la culoare, maron inchis, si l-am ales din gama clasic. Bucataria Michela este doar putin mai deschiza decat livingul Cross dar inca nu ne-am hotarat la bucataria Michela, avem un proiect, ne place dar ne-a mai venit o idee pe care mai intai o studiem si apoi hotaram. Este vorba de bucataria Lindigo alb de la Ikea, cu blat de culoarea lemnului mai inchis cred ca s-ar potrivi, sau cautam un alt living mai deschis... ne mai uitam, poate mai facem o tura in we prin Baneasa la magazine.

Fetele mele

Mergi la inceput