mobila living de calitate
Raspunsuri - Pagina 2
gogosel spune:
dana, ai dreptate ! nu e wenge. m-am inselat deoarece nu se poate accesa imaginea marita a livingului. cel putin calculatorul meu nu o deschide. o sa mergem si noi la staer si apoi la norvinia.
pupici!
pupici!
gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)
poze noi
dana d spune:
quote:
Originally posted by gogosel
dana, ai dreptate ! nu e wenge. m-am inselat deoarece nu se poate accesa imaginea marita a livingului. cel putin calculatorul meu nu o deschide. o sa mergem si noi la staer si apoi la norvinia.
pupici!
pupici!
poze noi
Sa stii ca nici la mine nu se deschide inaginea pe pagina dar dau click pe stelutza aia rosie si se deschide mare. Iar mai jos la fiecare corp in parte scrie dimensiunile si culoarea sau culorile in care e disponibila. Poti sa-ti alegi ce corpuri vrei in functie de spatiu si nevoi.
Sa ne spui si noua (sau doar mie ) ce informatii pretioase si impresii aducio de la showroom-urile astea pe unde te mai duci. Cred ca Luni vin si eu cu noutati.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
dana d spune:
Am fost ieri la Ikea si am vazut cateva variante interesante de livinguri, biblioteci, canapele, masutze... am facut si cateva poze daca intereseaza pe cineva.
Fetele mele
gogosel spune:
daaaaaaaaaaaaaa!!!!!
of course!!!
pupici!
poze noi
dana d spune:
Gata, pozele sunt "pe tzeava" tocmai se incarca in albumul personal, din pacate pentru cei interesati de living am mai multe poze cu bucatarii ca noi pentru asta ne-am dus, oricum livinguri sunt mult mai putine, cred ca am fotografiat cea mai mare parte din oferta. Canapeaua aia ne-a placut, ceva in genul ala vrem dar ma intreb, oare nu aluneci de pe ea jos?
Fetele mele