Calendarul gradinarului vesel 4 (de daniela b)
Raspunsuri - Pagina 9
LiMus spune:
El saracul, Dark, e baiat foarte bun.
Dar daca sta toata ziua singur si cand era liber avea chiar acolo unde plantasem eu gardul viu, un excitant (citeste unul din cainii vecinului din spate), iti dai seama ca nu statea el sa se uite pe unde calca.
A mancat (la propriu) gardul de lemn de 2 ori ca sa ajunga la catelul ala care-l enerva.
Gata cu animalutzele, ca aici e cu gradinari!
Ramona J spune:
Georgeta, clematita mea e plantata de cel putin doua luni si are vreo 5 cm! Asta e, ce o fi o fi!
Vreau si eu poze cu casuta cind e gata, poate-l imboldesc pe sot sa puna geamurile alea o data. Trebuie sa lucreze si la usa, acum e prea mare si grea pentru copii.
Am pus si eu poze in album, n-am mai pus link ca-s tot alea. Dar vreau sa tin in continuare jurnalul asta in poze, pe fiecare luna.
Ma duc sa vad iasomia lui LiMus.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Am vazut. Iasomia cred ca e la fel cu ce am vazut pe aici. Poate creste mai bine din cauza climei, nu stiu ce sa spun. Vecinii mei au o arcada superba cu iasomie. E un vis!
L-am vazut pe Dark, nu-mi pare un fioros. E pustiulica?
olive spune:
Buna la toata lumea,
ce gradini frumoase am vazut pe aici...
Poate va pricepeti si la copaci sma ajutati si pe mine cu sfaturi.Stiti cand se tund copacii?Am niste copaci care au craci mai uscate si pe alea o sa le tai.Dar de crengile inmugurite ce stiti?Se pot taia ca sa dau o forma coroanei?Copacii sunt abia inmuguriti.
Va multumesc si spor la gradinarit
GeorgetaR spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Georgeta, clematita mea e plantata de cel putin doua luni si are vreo 5 cm! Asta e, ce o fi o fi!
Vreau si eu poze cu casuta cind e gata, poate-l imboldesc pe sot sa puna geamurile alea o data. Trebuie sa lucreze si la usa, acum e prea mare si grea pentru copii.
Am pus si eu poze in album, n-am mai pus link ca-s tot alea. Dar vreau sa tin in continuare jurnalul asta in poze, pe fiecare luna.
Ma duc sa vad iasomia lui LiMus.
Stiu si eu ce sa mai zic de clematita ta? Priveste partea buna a lucrurilor: macar s-a prins.Daca nu anul asta, eu zic ca la anul cu siguranta isi revine. Sau poate n-o fi clima potrivita? La noi creste in special pe la munte unde e mai racoare, poate e prea cald in TX pentru ea. Se simte cel mai bine la semiumbra dar poate sta si-n plin soare daca are o tufa care-i umbreste radacina.
Uite ca si de data asta ti-am vazut pozele (am tinut minte: pag.14 pe la mijloc).Superbi trandafirii! Si leandrul la fel! Am si eu vreo 3 dar sunt cam "desirati". Ar trebui sa-i tai scurt sa li se indeseasca coroana dar....mi-e miluta .
Am sa fac poze cu casuta, oricum, va fi destul de simpluta, fara geamuri, doar decupaje, noi ne gandeam si fara usi dar Andrei vrea sa aiba ce deschide asa ca incercam sa punem niste usi micute batante (cred ca asa se numesc, ca alea de la localuri din filmele cu cowboys).Ma rog, vedem noi ce-o iesi pana la urma...
Eu nu am mai pus poze in album da' am invatat in sfarsit cum sa-mi pun albumul la semnatura
POZUTE
GeorgetaR spune:
quote:
Originally posted by olive
Buna la toata lumea,
ce gradini frumoase am vazut pe aici...
Poate va pricepeti si la copaci sma ajutati si pe mine cu sfaturi.Stiti cand se tund copacii?Am niste copaci care au craci mai uscate si pe alea o sa le tai.Dar de crengile inmugurite ce stiti?Se pot taia ca sa dau o forma coroanei?Copacii sunt abia inmuguriti.
Va multumesc si spor la gradinarit
Nu prea ne pricepem, da' ne dam si noi cu parerea .
Bine-ai venit pe la noi!
Din cate stiu eu copacii se taie cel mai bine toamna sau primavara cand sunt in repaos dar am citit undeva chiar zilele astea, intr-o revista, daca nu ma insel, ca se pot face taieri si "in verde". Caut articolul si revin cu detalii.
POZUTE
olive spune:
Multumesc de primirea calda.
Chiar astept sa scrii ce zice in articolul cu pricina(cand ai timp desigur).Multumiri Georgeta.
Ramona J spune:
Multumesc Georgeta. Ce o fi o fi! Mai, dar nu ploua in casuta daca nu are ferestre?
E desirat si leandrul meu. Am incercat noi sa-i dam forma mai de pomisor anul asta, dar nu tine. La anul il las din nou sa se faca tufa, dar in forma aia nu facea asa multe flori.
Eu nu pot sa apas pe link-ul de la semnatura, se blocheaza computerul cind fac miscarea asta.
Olive, bine ai venit. Cred ca daca-i musai poti taia crengile. Dar toamna tirziu sau la sfirsitul iernii (inainte sa dea frunzele) e cel mai bine. Acuma daca vrei sa tai crengute uscate asta poti s-o faci oricind.
LiMus spune:
Bine ai venit Olive.
RamonaJ, Dark face pe 9 iunie, 3 ani. Iasomia mea e dintr-o creanga pusa in pamant acum 2 ani si de care anul trecut nu prea am avut grija. Si cu toate astea anul asta a ajuns maricica (cam 180 cm si deasa). Ce am pozat eu e doar o parte.
LiMus spune:
Am mai pus niste poze:
http://community.webshots.com/album/563423711BNzsnx?vhost=community
aloe care a inceput sa infloreasca si leandrul inflorit