Calendarul gradinarului vesel 4 (de daniela b)
Raspunsuri - Pagina 24
blackpanterro spune:
Emaaimee, pt melcii aia pune bere intr-un blid si lasa-l afara.O sa intre melcii in el, atrasi de miros si o sa se innece.La noi a functionat.Pt cei pe care ii vezi in iarba sau pe pamant, deci nu pe flori, pune putina sare pe ei.O sa moara imediat.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Victoria spune:
Am mai pus si eu pozici noi pe pag.13-14...Mi-au inflorit carciumaresele, creasta cocosului, barba imparatului ( Mirabilis jalapa), Liatris, si mai ales Tigridia, florile mele preferate!!!
http://community.webshots.com/album/553667838YZshaI?start=144
Acum ma duc sa fac poze si la floarea soarelui, am unele de culoare rosie/bronz...
V
Ramona J spune:
Acum am reusit sa merg in urma si sa vad florile. Ce frumoase sint! La noi nu mai merg bine, e prea cald in perioada asta. Am pus zeci de plicuri de seminte si nu m-am ales cu nimic, ca le-au papat iepurii pe toate.
Acum iepurii nu se mai feresc, se plimba linistiti pe gazon. Ieri a intrat unul pe terasa si eu ma uitam la el din casa - de la vreo doi metri. Ma sfideaza!
Le-am pus gind rau. Am constatat ca si-au facut cuib dupa casuta copiilor. Daca ingradesc locul intr-o seara? Nu stiu daca au pe unde sa iasa in strada, mi-e ca pe acolo le ramin oasele. Yuck, dar nu stiu ce sa mai fac... Vad pozele voastre, ar fi trebuit sa am si eu liatris, floare balon si cite si mai cite.
Ema, floarea cea mai frumoasa e fetita ta. Eu ma mir ca sint inflorite panselutele, ale mele erau asa in iarna. Cite grade aveti voi acolo?
Blackpanterro, habar n-aveam de treaba cu berea la melci. Am si eu citeodata melci primavara, cind ploua mai mult. Oare la ce distanta se pun farfuriile astea, ca presupun ca una nu atrage melci din toata curtea?!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
martie spune:
Macar tu ai iepuri Ramona, eu nu am nici flori, nici gazon, nici iepuri. Stii tu, umbra...
Ramona J spune:
Stiu... Hosta? La mine a rasarit una (din vreo cinci radacini)...
blackpanterro spune:
Ramona, pune blidul langa planta pe care melcii o mananca.La noi au mancat hortensia cand era mica si am pus farfuria chiar acolo langa.Acum e mare si nu o mai pot manca.De obicei melcii mananca plantele tinere si alea trebuie protejate.Au icercat nerusinatii sa imi manance si trandafirii japonezi dar dupa niste rumegat s-au lasat ca nu i-am mai vazut, or fi otravitoare.
Emaaimee, am trifoi violet din Irlanda, cu flori roz, e superb, ar trebui sa iti pui in gradina.Cel verde nu prea a iesit dar cel violet e atat de frumos ca ma intreaba toti de el :) . Si mai am cu patru foi pt noroc :)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Ramona J spune:
Am inteles. La mine mai vin melci la plantele din ghivece. Le-am scos afara, fara farfurie sub ele. De aia ziceam, dar am zeci de ghivece. Cred ca le salvez dupa prioritati.
Care-i trifoiul ala? Am si eu unul roz, am si pus poze cu el. Eu stiam ca ala-i mexican. Dar poate nu-i acelasi.
emaaimee spune:
Adi, mersic de sfat. am mai pus bere, dar cand ploua, mai tot timpul o spala. asa ca daca prind vreme mai uscata trag si cu granulele si cu bere. si cu nisip. nu am trifoi. pune poze sa il vedem.
Ramona, mersic de complimente. la npoi sunt noapte de la 15 la 8-9 gr si ziua peste 10 gr- max 18 la pranz. dar innorat si vreme capricoasa. daca nu ploua tare, tzaraie. si iar ploua rau. si mai bate vantul, se mai opreste un pic. si tot asa. acu' zici ca vine iarna
stiu ca mai e o banda de cupru care se pune pe ghivece si tine melcii departe, parca copper film.
gata pauza
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Ramona J spune:
Wow, Ema! Chiar ca-i rece! Pai la noi sint 25 de grade noaptea. Ziua nu prea mai scade sub 35 in perioada asta. A venit super-vara, c-asa-i in TX, avem cinci anotimpuri!
blackpanterro spune:
Ramona, uite trifoiul si florile mele.Am adaugat si pozele ca gradina inainte de a ne muta.Arata atat de rau, plina de gunoi ca asa is nemtii astia...arunca totul pe jos :(
http://picasaweb.google.com/blackpanterro/FlorileMele