Calendarul gradinarului vesel 4 (de daniela b)
Raspunsuri - Pagina 23
valentinag spune:
Daniela,alea cred ca sunt furnici din alea zburatoare,am avut si noi langa casa,stiu c-a luat sor'mea nu;s ce preafuri si am scapat de ele!Dar daca zici ca sunt multe rau si in toata gradina,cred ca trebuie sa stropesti cu insecticid ceva!
Ramona,eu zic s-o puneti voi de-o friptura ca sa nu mai mergeo sa-ti manance toate cele!
O sa va pun si eu poze cand ajung acasa cu florile de saptamana asta,in gradina nu mi-au inflorit prea multe,doar cateva dalii,craite si vreo 3-4 gladiole,in schimb petuniile si muscatele din ghivece arata minunat!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
GeorgetaR spune:
Salut! Salut! intru si eu un pic pe fuga, noi suntem constructori si acum e sezon full, va mai citesc totusi, asa, printre picaturi.
Ramona, daca nu-l faci friptura pe intrus, ai putea macar sa-l prinzi si sa-l pastrezi pe post de "pet", asa macar ii dai tu ce vrei sa manance. Mai greu ar fi sa-i cresti tot familionul..., vezi ca astia se-nmultesc repede...
In gradina, noroc ca-i musai sa udam aproape zilnic, ca altfel n-as prea avea timp sa observ ce se mai intampla...
S-au terminat capsunele, acum a inceput zmeura, urmeaza murele.
Am avut 1 visina si 7 piersici. A fost mai greu cu impartitul intre copii, mai ales la visina . A... si au mai papat si agrise.
Incep sa se faca maricele si smochinele si se pare ca o sa avem si ceva struguri.
Cat despre flori, au inceput gladiolele, mi-a inflorit cala (credeam ca n-o sa faca flori anul asta),crinii aproape ca s-au trecut, gura-leului, lavanda, imortelele, galbenelele si regina noptii alba si colorata, zorele, cam asta-i baza, in rest, timid mai scot capul si altele. Constat ca am plantat o groaza si, pe masura ce infloresc, descopar ca nu mai stiu ce sunt. Sper sa apuc sa fac niste poze zilele astea si poate ma mai dumiriti voi.Si la mine sunt o multime de buburuze, dar n-as zice ca au o planta preferata, sunt cam peste tot.
Va pup pe toate si spor la gradinarit!
"In cresterea copiilor, cheltuieste cu ei jumatate din banii pe care ii
cheltuiesti acum si de doua ori mai mult timp." - Autor necunoscut
POZUTE
ingridnen spune:
va invidiez ca mai aveti timp si pentru gradinarit...eu abia am timp sa ud peticelul de pamant si cele cateva ghivece... prunul meu e iar napadit de paduchi si stau de 2 saptamani cu solutia in dulap si nu apucam sa-l stropim... poate azi si-o face timp sotzul
Ingrid si Cristi 5 ani si 3 luni
olympia spune:
Daniela, "morcovi" d-aia cu ultrasunete eu stiu ca sunt si pt. cartite, sobolani.E de fapt si unica solutie ecologica. Probabil sunt pe categorii de marime. Da un search pe net si vei gasi sigur!
olympia spune:
Daniela, "morcovi" d-aia cu ultrasunete eu stiu ca sunt si pt. cartite, sobolani.E de fapt si unica solutie ecologica. Probabil sunt pe categorii de marime. Da un search pe net si vei gasi sigur!
valentinag spune:
Am pus si eu pozele si citind acum ce-a scris georgeta,mi-am adus aminte ca n-am facut poze la regina noptii
Link-ul Ramona,ca stiu ca nu poti intra altfel:
http://good-times.webshots.com/album/562608582PcVExE
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
emaaimee spune:
in sfarsit vin si eu cu poze facute pe 15 iunie. sorry.calculiciu ne cam face figuri. acum e ok in sfarsit.
http://community.webshots.com/album/564002325cMNsFG
nu am mai facut niciodata poze la flori. nu am facut deloc poze in fata casei si nici nu sunt prea de aproape.
crinii de la copaci nu mai sunt mi i-a rupt sarma de rufe unul si un baietel nazdravan cand s-a jucat cu mingea. ii am intr-o vaza. unul e roz frumos inflorit, celalt e gaben nu a inflorit inca.
restul florilor au crecut, sunt inflorite, mai mari. nu prea am cum sa intru in gradina sa fac poze ca imi musteste gazonul de apa.poate rusesc sa fac de pe decking. a plouat mult in ultima vreme. ieir si azi nu. dar prognoza e nasoala: inca o sapt de ploaie.
am vazut poze cu floricele frumoase.
Ramona, imi pare rau ca il ai pe nazdravan si nu iti lasa floricelele sa creasca.
va pup.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
april spune:
quote:
Originally posted by daniela_bquote:
Originally posted by Ramona J
Nu stiu ce-o sa ma fac. Am folosit zeci de pliculete cu flori si n-am nimic. Le-am vazut c-au rasarit si apoi au disparut brusc! Acum macar stiu de unde mi se trage.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona, s-ar putea ca va trebui sa ne luam de mina, si eu am pus muuuulte seminte, au iesit niste colturi verzi si ...apoi nimic.
Numa' ca inculpatul, la mine, e mai multi si nu-s deloc la fel de "dragalasi" ( adica stii tu, blanita moale, urechiuse nostime...) ca inculpatul sus amintit.
Intii, pamintul e plin de niste ginganii ca niste uriase furnici ...dar cu aripi ( negre, lucioase, infioratoare ...si poate ar trebui sa amintesc aici ca am o spaima de insecte!!!). Nu stiu ce sint! Or fi greieri? Ce mainca greierii? ( mentionez ca sint sute...sute!!!) Fac ei stricaciuni printre flori? Maninca ei seminte? De ce nu a iesit mai nimic ?( dintre seminte, ca restul, cu chiu cu vai... se dezvolta cit de cit...).
Pe urma, la fiecare citiva metri sint cirtite, cirtite si iar cirtite!!! Cum sa le scot?
Nu vreau sa le omor...Ceva de alungat cirtite nu stiti?
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
fa-le o poza sa vedem despre ce e vorba
Ramona J spune:
N-am mai apucat sa scriu in ultima vreme, ne-am intors si noi din vacanta.
Am gassit o multime de castraveti in gradina, i-am si imprastiat pe la vecini aseara.
Pamintul cam uscat, desi sistemul de irigatie a fost programat si a tot udat. E drept ca-i foarte cald si probabil ca n-a mai plouat deloc.
N-am apucat sa vad poze, acum am multa treaba dar recuperez zilele astea ca vad ca am niste gradini de admirat.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
emaaimee spune:
am poze noiii:
5 iulie
sa nu va speriati de cum arata florile ca la noi ploua nonstop, am avut prin mai mai multe zile fara ploaie. si sunt batute de piatra si ploaie/furtuna saracele. si nici iarba nu avem cum sa o taiem si e cam pletoasa fata de cum ea ea de obicei ne-au napadir si diverse buruieni de la atata ploaie. si binecunoscutii meci fara cochilie deja domnesc printre flori. mi-au cam ros din ele, pacat de floarile soarelui. si nici nu pot sa dau cu solutie oraganica anti melci acum pe ploaie continua
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII